14 februarie 2012

Tara-ta-taa, goarnele au sunat...



Când e să dea din casă (cassă ?) lucruri la prăduit, hahalerele se adună (cei trei șefi ai euroopoziției USL plus eurogauleiterii en titre).


Mircea Dușa: "USL ar putea renunța la greva parlamentară"

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Mircea Dușa, a anunțat că USL ar putea renunța la greva parlamentară după negocierile cu PDL, informează Antena3.

Mircea Dușa a anuntat, marți, că opoziția este dispusă să semneze protocolul pentru adoptarea tratatului de stabilitate fiscală. În ședinta de miercuri se va discuta și posibilitatea renunțării la greva parlamentară.


>> Liderii coaliţiei vor semna miercuri Protocolul pentru susţinerea ratificării Tratatului european de stabilitate

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu-mi pare rau pentru ce i-au facut lui Boc. Merita asa ceva pentru slugarnicia , obedienta si tradarea de tara de care a data dovada. Merita si mai rau..

Riddick spunea...

Ba bine că nu ! Idiotul dracului, acum tace mâlc, ies alții la atac în numele lui, el stă cu curu' peste sediul din Modrogan.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: