12 septembrie 2011

Se tergiversează cazu' în perspectiva remanierii lui Valeriu Tabară ?



Se agravează situaţia creeată de Andreea Vass şi de directorul (demis) al Agenţiei Domeniilor Statului: 

Noi manevre ale lui Cristescu pentru a se întoarce la conducerea ADS

Radu Cristescu incearca noi manevre pentru a se intoarce la conducerea Agentiei Domeniilor Statului. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Agriculturii, Cristescu primeste in continuare sprijinul consilierul premierului, Andreea Vass in vederea reocuparii functiei.

Astfel, in urma intelegerii dintre cei doi, Vass ar putea interveni pe langa Corpul de control al primului ministru pentru a initia un asa zis control la Ministerul Agriculturii. Tinta acestei investigatii: seful corpului de control de la Agricultura, cel care a intocmit raportul foarte dur la adresa lui Cristescu si care a dus la demiterea acestuia.

Mai mult, Radu Cristescu intentioneaza ca prin demiterea sefului controlului de la Agricultura, sa fie anulat si raportul defavorabil lui. Aceleasi surse ne-am mai declarat ca fostul presedinte ADS mai are o varianta la dispozitie: sa anuleze raportul in instanta, in contencios administrativ.

7 comentarii :

cornelius spunea...

Asta dupa ce ca e proasta ca noaptea, mai e si isterica. Nu stiu cum s-a procopsit Boc cu ea.

Riddick spunea...

E pusă acolo ca supraveghetor de "anumite structuri" care nu au sediul central în România. Ca garant că Piticu' nu mişcă-n front.

cornelius spunea...

M-am saturat de infiltrati din astia. Din cate imi amintesc, si Tariceanu avea, si Nastase... Si cam pe aceeasi filiera cu idioata satului.

Riddick spunea...

Până acum un an şi ceva, scria (rar, ce-i drept) la "Cadran Politic", apropiat de grupul ipid.ro al lui Călin Georgescu. Globaliştii roşii.

Crystal Clear spunea...

Da, Polvos se manifesta isteric, dar daca o ia cineva la bani marunti,tace...Tipa este pregatita profesional superficial,ca de altfel toata sleahta de "reformisti"

Riddick spunea...

Se crede "cineva".

Crystal Clear spunea...

Asa e :))))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: