10 iunie 2011

Believe it or not: human cybernization at Q552 Nelson Base



Hibrizi om-alien ? Programare mentală ? Dracu' ştie... nici experimentele medicale germane din lagăre nu le-a crezut nimeni, la început. Cum, totuşi, de nu "scapă" nimic despre evenimente similare de la ruşi sau chinezi ?




4 comentarii :

Riddick spunea...

Se susţine ca ar exista o activitate conspirată a unor elemente SS "contemporane", cu scopul creării hibrizilor om-alien: soldaţi cu însuşiri superioare şi fără rude care să pună întrebări despre ei (gen armata de clone din STAR WARS - "Atacul clonelor").

Crystal Clear spunea...

Faptul ca s-a lamurit genomul uman duce inevitabil la posibilitati de "selectie" si de utilizare in diverse scopuri a genelor violentei..

Riddick spunea...

Multe asemenea "dezvăluiri" au ca scop "demascarea imperialismului SUA", chiar dacă se fac cu multe elemente de "ştiintificare". Sunt propagandă 100%.

Crystal Clear spunea...

Da..... diabolizeaza America, ca de obicei...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: