24 martie 2011

Votaţi cu USL, ca să bage chinezii în economia românească !



Continuă (link 1, link 2, link 3) lobby-ul stângii pe lângă chinezi:

Comunicat de presă PSD

COMUNICAT DE PRESA

Delegaţia PSD din PE s-a întâlnit cu ambasadorul Chinei pe lângă UE

Delegaţia Partidului Social Democrat din Parlamentul European a participat, miercuri, 23.03.2011, la o întâlnire cu ambasadorul Chinei pe lângă Uniunea Europeană. În cadrul întrevederii bilaterale au fost abordate subiecte legate de cooperarea pe termen lung dintre Uniunea Europeană şi China, precum şi de relaţiile economice dintre România şi statul chinez.

Membrii delegaţiei PSD din PE, formată din europarlamentarii Corina Creţu, Rovana Plumb, Viorica Dăncilă, Daciana Sârbu, Victor Boştinaru, Ciprian Tănăsescu, Sabin Cutaş şi Cătălin Ivan, au discutat cu E.S. Zhang Yuanyuan, ambasadorul chinez la Bruxelles, despre sprijinul pe care grupul PSD din PE îl poate oferi Chinei, în vederea unei cooperări cât mai eficiente dintre statul chinez şi Uniunea Europeană.

Un alt punct important de pe agenda întâlnirii l-a reprezentat discuţia privind relaţiile economice dintre România şi China, fiind abordată în special tema referitoare la nivelul investiţiilor chineze din ţara noastră. Delegaţia PSD şi-a exprimat preocuparea faţă de slăbirea cooperării dintre cele două state, constatată în ultimii ani, cu atât mai mult cu cât Republica Chineză, actor economic extrem de important la nivel global, a fost şi este un partener tradiţional al României. În acest sens, social-democraţii au dat asigurări că una dintre priorităţile unei viitoare guvernări PSD va fi reluarea dialogului româno-chinez pe zona economică şi crearea unui mediu cât mai atractiv pentru investiţiile chineze, în special în domenii precum infrastructura. PSD consideră că atragerea acestor investiţii ar reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru economia României, slăbită puternic atât de efectele crizei economice, cât şi de cele ale măsurilor de austeritate luate de Guvernul susţinut de Traian Băsescu.

Întâlnirea de miercuri, de la Bruxelles, se înscrie într-un proiect mai larg derulat de PSD, ce are ca scop întărirea relaţiilor internaţionale ale României cu ţări importante de pe scena economiei globale, relaţii periclitate în prezent de incoerenţa politicii externe duse de actuala putere de la Bucureşti.

Biroul de presa al PSD



>> George Soros: "Este nevoie de o Nouă Ordine Mondială, la care să participe şi China"

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce vremuri cumplite pot urma !

Toti cei care ridica in slavi Rep. Chineza nu spun nici un cuvant ca acolo este dictatura comunista, sclavie, ca oamenii muncesc dar si traiesc in conditii mizerabile tot in fabrica in care lucreaza ,ca nu exista libertatea de expresie, ca se folosesc si copii la producerea unor bunuri.
Pe ei ii intereseaza doar faptul ca produsele chinesti sunt ieftine.
MNimeni nu analizeaza de fapt cum se obtin acele produse
Ridica in slavi, de fapt , o dictatura.

Este la fel ca atunci cand era laudat Ceausescu pt ca n-aveam datorii externe si ca a construit Casa poporului

Cata ipocrizie !
Sa cer ajutor financiar de la chinezi ( pentru ca te-au furat bancile) iar apoi sa le spui ca nu respecta drepturile omului !

Acelasi cumportament ipocrit ca si cel fata de Gaddafi

Riddick spunea...

Unii zic că RP Chineză a devenit un experiment, cum ar arata Noua Ordine Mondială (ceva gen Orwell 1984, dar cu violenţă - a statului - mai discret aplicată).

Crystal Clear spunea...

Excelenta similitudine :

"1984 is a 1949 novel that reflects a dystopia by George Orwell about an oligarchical, collectivist society. Life in the Oceanian province of Airstrip One is a world of perpetual war, pervasive government surveillance, and incessant public mind control. The individual is always subordinated to the state, and it is in part this philosophy which allows the Party to manipulate and control humanity. "

http://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four

Riddick spunea...

S-a încercat eliminarea embargoului de arme al UE contra Chinei.

Nu cred ca e nevoie, le vând planurile şi utilajele, apoi se descurcă ei...

Crystal Clear spunea...

Bineinteles,nu vezi ca sunt in SUA, Canada, Mediterana.
In comentariile de ieri cineva intreba pe cand in Marea Neagra ?

Raspunsul : Se ocupa USL sa-i aduca repede.Avem "dovada" !

Riddick spunea...

Aşa ceva era de negândit pe vremea lui Reagan:

China buying U.S. aviation firms


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: