17 iulie 2019

Şi totuşi...

- De ce nu spun ce-i cu siteul PAN, i-au pus linkul dar care nu mai merge... exact din ziua defecţiunii lui Dragomir (care a fost exact... 4 iulie).

- Ce mai aşteaptă "pleşoienii", al doilea congres PSD? La care cred ei că prind candidatura prezidenţială? Să fi sărit din mers în PAN (nu prea mai e timp de altceva). Ce tare ar fi fost să iasă din congres toţi, "sfertul ăla de sală", când era clar că PSD devine pacientul în fază terminală. Dar asta ar fi însemnat coordonare şi perseverenţă, care... le cam lipsesc.
 
Partidul Alianţa Naţională
 
După ce Comisia Europeană a obligat România, alături de F.M.I. și BERD, să își liberalizeze piața de energie și să aducă prețul gazelor și al energiei electrice la nivelul mediei UE, acum Executivul Uniunii obligă țara noastră să își mărească de 40 de ori capacitatea de a livra gaze naturale spre piețele externe, FĂRĂ A MAJORA TARIFELE PENTRU EXPORT.

Cît de falși și pe lîngă subiect sînt deci cei care spun că, în numele economiei de piață, salariile nu pot fi crescute în România decît în corelare cu creșterea productivității!
Dar prețurile administrate de Stat nu au fost umflate, ani la rînd, în mod artificial, doar pentru a ajunge la media UE?
Prețurile la gaze, benzină și energie electrică nu au fost stabilite, întîi de către Stat, iar acum de așa-zisa piață liberă, conform nivelului dat de media UE, așa cum imperios a solicitat Comisia Europeană?
La astea nu mai e piață liberă, care să funcționeze pe principiul cerere – ofertă? Nu mai e economie de piață?
La multinaționale și la corporații nu mai e pe bază de cerere și ofertă, de regulile pieței, de piața liberă, economia de piață e doar pentru fraieri!
Așa s-a ajuns la situația ca românii să plătească benzina la pompă mai mult decît polonezii, care trăiesc într-o țară fără petrol.
În mod similar, cu gazele naturale. Acum, că e oficial și știm cu toții că fundul Mării Negre colcăie de gaze naturale, nici nu se găsea un moment mai prielnic pentru ANRE, să ne anunțe că la iarnă prețul gazelor se va scumpi cu 10%, ca urmare a angajamentelor luate de România pentru alinierea la media europeană.
Și așa stau lucrurile practic în toate domeniile:
Românii, în țara în care pîinea și laptele ar putea să se dea virtual gratuit, au ajuns să mănînce pîine făcută din aluat congelat, adus din Belgia și cașcaval făcut din seu de balenă, adus din Germania!
Au ajuns să își îmbrace copiii cu hăinuțe făcute în Thailanda, Turcia sau Polonia, deși România a avut una din cele mai dezvoltate industrii de confecții textile din Europa.
Departe de ”valorile europene”, care sînt aruncate în ochii fraierilor, precum cei din România, între țările Uniunii se duce un nemilos război economic, pe care românii l-au pierdut din start, fără să fi ”tras un foc de armă”, tocmai pentru că, țărani înapoiați, căscînd naivi ochii la ”măreața civilizație occidentală”, s-au prezentat pe front cu pieptul dezgolit, crezînd că vor fi apărați de civilizația și valorile lumii capitaliste.
În momentul în care România este obligată să alinieze prețul la gaze sau la benzină cu țări care nici nu posedă rezervele noastre de hidrocarburi, iar veniturile populației sînt de 3 sau 4 ori mai mari, sau cînd Franța și Germania își subvenționează la greu agricultura, iar nouă ne bagă pe gît preceptele ”economiei libere” și nesubvenționate, doar niște naivi ori niște ticăloși mai pot vorbi de bunele intenții ale ”civilizației europene”.
Luptă pentru România alături de Partidul Alianța Națională!
Nu uitați să dați like paginii Partidul Alianța Națională pentru a ne urmări:

https://www.facebook.com/PartidAliantaNationala/photos/a.606096063168857/699907080454421

5 comentarii :

Riddick spunea...

Or fi lăsat "cheile" la cine nu trebuie (Dragomir ori vreun alt infiltrat):

Is It Down Right Now?

DOWN Pan.org.ro is DOWN for everyone.

It is not just you. The server is not responding...

https://www.isitdownrightnow.com/pan.org.ro.html

conumishu spunea...

Cred că te amăgești/ne amăgim.

Nu pare să miște nimic, nicăieri.

17 iulie. Încă 3-4 săptămâni. Ce speră Pleșoianu, care va fi exclus dacă ține să candideze la președinție ? De ce o lungește cînd nu poate decît să piardă aderenți ? Din partid nu vor pleca decît puțini alături de el, dacă și ăia. Sunt prea orbi ca să priceapă că au fost toți condamnați și în afară de un grup de oameni necesar pentru sistem chiar și feudalii locali vor fi răriți și înlocuiți cu unelte mai controlabile.

PAN are șanse minuscule ca partid clasic. Are o șansă dacă e perceput ca o mișcare de coagulare a electoratului naționalist și asta s-ar întîmpla printr-un mesaj care sa pună partidul pe planul doi, dar care să stîrnească o înverșunare mult așteptată. Sincer, nu văd însă cum sparge bariera STSfurtului, chiar dacă ar strînge 20 de mii de reprezentanți fideli în secții.

PAN+Pleșoianu are fi un plus DACĂ scot un manifest (sau cum vor să-l boteze) foarte sec, dur, anti-UE, pro naționalizări, împotriva dublei cetățenii, a votului în străinătate, a legebetizării societății. Automat ar atrage furia globaliștilor, bașca aliatul strategic. Dar ar putea spera la un 10% la prezidențiale, care poate nici nu ar fi prea furat, pentru că ar reduce din voturile oricui ar fi desemnat de PSD. Nu ar prinde turul doi, dar ar crea un precedent. Chiar și diabolizarea ulterioară s-ar putea dovedi un plus în intervalul scurt pînă la parlamentare.

Nu prea are importanță, în cea mai optimistă variantă tot ar dura un deceniu pentru o construcție politică solidă, timp în care se va alege praful. Deja am coborît sub pragul de la care începe disoluția. Ne-au lucrat exact cum au sesizat Everac și încă alți cîțiva prin 1991.

Trebuie, totuși, să încercăm. La "prea mult pizda mutti" mai merge unul, însoțit de un hohot de rîs sănătos.

Riddick spunea...

Se trag odgoane (ce, "sfori") ca nu cumva să se agrege o forţă naţionalistă RO. Chiar şi "linia Dragnea" se pare c-a fost de chichi - tot ce susţineau "ei, unii" nu s-a prelucrat şi însuşit cu/de "activul de partid", dovadă sucirea de acum care de fapt nu-i decât o reasumare a liniei originare. Iordache (PSD) zicea că aşteaptă motivarea de la CCR (cu completurile de 3), ca să vadă dacă "iese" Dragnea, deci circotecă până la final.

PSD... nu mai "e":

https://www.contrasens.ro/2019/07/17/cum-pierde-psd-3-milioane-de-voturi.html

Trei milioane de voturi, de aici trebuie pornit. Oamenii care au înteles cum stă treaba.

Nu-mi iese din minte 2012, cu PP-DD la 16% (l-am votat!). Împreună cu USL (în care n-am avut încredere - şi nu m-am înşelat)  apăreau ca o "ghioagă politică" de aproape 80% în parlament. Nimic nu s-a întâmplat "conform percepţiei iniţiale".

conumishu spunea...

"Nimic nu s-a întâmplat "conform percepţiei iniţiale"."

E adevărat. Nu mai pot însă interpreta imprevizibilul într-o notă de optimism. Pare doar un control de un nivel cu o treaptă mai sus. Avem prea multă imaginație scenaristică, cu toate că ne prostim treptat, ca popor, și se speculează asta. Prefer, vreau, un "plictis" consecvent previzibil în care ce se spune se și face.

Riddick spunea...

Exact! tTrebuie menţionate ÎN CLAR obiectivele şi scopurile. Metodele... "doar celor angrenaţi în implementare".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: