06 martie 2011

Echipele



Grupul diversionist Preda-Macovei se pregăteşte de "scindarea" PDL. Căraţi-vă, şi luaţi şi restul uscăturilor cu voi. Drum bun. Să nu ne scrieţi.

Între timp, apar informaţii despre două candidaturi la preşedinţia PDL:

Echipa Boc: Cristian Boureanu, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Teodor Baconschi (echipa "Cotroceni", cică...).

Echipa Blaga: Gheorghe Flutur, Traian Radu Ungureanu, Liviu Negoiţă, Sorin Frunzăverde.

Elena Udrea, Adriean Videanu şi Radu Berceanu se retrag în plan secund.

Emil Boc nu acum va pierde funcţia de preşedinte PDL, a pierdut-o în momentul când a închis ochii la manevrele şi actele ostile comise de aşa-zişii "reformişti", care urmăreau sabotarea, şi, în cele din urmă, scindarea partidului. L-aş fi preferat pe Boc preşedinte cu a doua echipă, în care Blaga l-ar fi înlocuit pe Negoiţă.

Mai sunt aşteptate candidaturile lui Preda şi Baconschi, dar cu şanse minime.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Boc a stricat tot.
Probabil ca va iesi Blaga dar nu e de "dreapta"

Nici nu stiu cine este "de dreapta", pe bune pe-acolo.
Cati s-au ridicat prin propriile puteri,fara afaceri cu statul ?

Riddick spunea...

Aşa e când apeşi capacul peste oală, tot aburul răbufneşte deodată.

Nicio afacere mare din România nu a luat-o de la zero.

Crystal Clear spunea...

O afacere mare,pe propriile puteri n-avea cum sa se dezvolte din cauza rechinilor de dupa revolutie
Iar acum cei mici au concurenta din doua parti:
-din partea celor cu relatii care iau fonduri UE- si cumpara fabrici care merg,dar ei n-au habar despre ceea ce se produce acolo.Cei mici n-au acces la fonduri UE decat cu spaga mare.
Cunosc un astfel de caz foarte bine.O parte din bani se duc la un partid sau la "diverse persoane din afara"
-fie a corporatiilor care curata tot pentru ca au volum mare de afaceri, la preturi mici , cu salarii de cele mai multe ori de mizerie.

Riddick spunea...

În decembrie '90 ne-au luat ca din oală, nu aveam structuri formate în societate (Solidaritatea, etc), care să lupte eficient cu mafia euro-KGB. Apoi, Ilici a cumpărat lumpenii cu câteva sendviciuri, lăsând apoi avuţia naţională ca pradă, mai întâi mafiei interne, pe care a consolidat-o, ca sprijin intern, apoi celei externe, ca să aibe conexiunile externe necesare mentinerii regimului. "Victoria" CDR-PD-UDMR din 1996 s-a dovedit zadarnică, adevăratele butoane erau la alţii (n-au reuşit fraierii ăştia crearea unui trust media, de atunci până acum).

Crystal Clear spunea...

Toti fug de un trust media de "dreapta" ca dracu' de tamaie.
Stiu foarte, foarte bine cata influenta ar putea avea asupra populatiei.
Pentru ca romanii sunt :anti-kgb, anti-rusi, antieuropeisti.

Romanii s-au saturat sa fie sclavi!
Romanii sunt muncitori si seriosi daca vad rezultatele muncii lor si se bucura de ele.
Cand muncesti pe branci iar altii iti iau profitul,normal ca n-ai nici un entuziasm...

Riddick spunea...

Eu duc propagandă cu fiecare ins cu care conversez. Dacă îl simt opac, renunţ.

Crystal Clear spunea...

Nu e usor sa demontezi ceea ce ei vad zi de zi la televizor.

Dar propaganda impotriva "supunerii" de catre Bruxelles poate fi inca inteleasa de multi


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: