19 februarie 2011

Şi dacă "vine" altceva ? ;-)




Bogdan Ghiu (ot CriticAtac) pe Facebook: 
 

Hai ca vine! La nevoie putem importa revolte cu ceva revoltati cu tot (saracime, golani, oameni inferiori, sa faca treaba murdara a luptei cu puterea, noi sintem clase de mijloc superioare - de la briu in sus). Sa putem sa stam sa ne uitam la televizor si sa comentam aici. N-ar fi misto?  

Replica lui AVP:

Revolutia aia dupa care tanjesti tu, pretine, ar fi fost binevenita la Romanica acum 30 de anisori, pe vremea "Apelului catre Europa", strict contimporan cu Adam Michnik si Solidarnostr... Dupa 10 ani, in 1989, vazand ca telectualitatea & t...inerimea romana dorm ori sunt pierdute in minuscule dispute scolastico-estetice, Tovii si Baietii si-au antamat propria "revolutie", caci doar nu era sa pateasca precum Odiosul si Sinistra, n-asa...? Apropo de indreptatirea rumanilor de a avea "o noua revolutie", care cica sa-i scape de securistii lu Basescu si sa-i readuca la putere pe-ai lu Kaghebescu, nu ti se pare graitor, pretine, ca-n timp ce polonezul Michnik e primit de znobii de la Romanica in urale, in sunet de laute si chimvale, ca un mare hero al nobilei rezistentze anticomuniste leshesti, cei mai mult rumanii nostri n-au auzit nici pana azi, macar, de "Apelul catre Europa"...? Si-atunci, de ce-ar merita rumanii astia o alta "revolutie", fraticule, fie ea si ortofoxa, cum ar venea... ? oops That is the questia, a nu se supala...

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Excelent AVP !
Are sclipiri !

Riddick spunea...

E şi cu ochii pe ei, ehe...

Crystal Clear spunea...

Exact la asta m-am gandit si eu!:)

Dar nici, tu ! :)))

Crystal Clear spunea...

Am vrut sa scriu:

Dar si tu !

Riddick spunea...

Îmi dădusem seama. :)

anarchix spunea...

off-topic: Poza e tare. Captain Spaulding rocks. In caz ca n-ai vazut House of 1000 Corpses si Devil's Reject, do it.
here's a snippet: http://www.youtube.com/watch?v=y4XmI0eBiMQ

Riddick spunea...

Am auzit despre ele, doar. Mulţam. :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: