23 ianuarie 2011

Încă un argument important pentru care "secta" Soros din PDL trebuie trecută pe linie moartă



După consideraţiile negative exprimate privitor la UNPR şi la liderul partidului, Gabriel Oprea (cum că n-ar fi tocmai parteneri politici potriviţi pentru PDL) , "ioropeanul" Preda îşi dă din nou arama pe faţă, desconsiderând militarii:
Europarlamentarul PD-L Cristian Preda cere pensii mai mari pentru profesori si invatatori.
El a declarat pentru Ziare.com ca acestia sunt mult mai indreptatiti decat cadrele militare sa primeasca bani mai multi pentru anii in care au muncit.

Basescu, despre recalcularea pensiilor militarilor: Trebuie respectata hotararea ICCJ

"Eu cred ca se vorbeste cam mult despre problema recalcularii pensiilor militarilor. Cred ca ar mai trebui facute comparatii. Nu stiu de ce un pensionar militar trebuie sa aiba mai mult decat un invatator care a muncit 30 de ani.

Cand imi va explica cineva ca un cadru militar care nu a purtat niciun fel de batalie trebuie sa aiba de zece ori mai mult decat un invatator, atunci o sa intru in aceasta dezbatere. Astept sa mi se explice de ce un invatator trebuie sa aiba o pensie de zece ori mai mica decat a unui militar care a stat in birou toata viata" [ei, na ? "în birou"...], a mai declarat Preda pentru Ziare.com.

Recalcularea pensiilor militarilor, ilegala - vezi motivarea ICCJ

Europarlamentarul PD-L a subliniat ca daca profesorii si invatatorii vor avea pensii mai mari, "se va iesi din aceasta stare de confuzie aspura valorii sociale a diverselor meserii".

"Eu sunt de acord cu pensii mari pentru invatatori si pentru profesori. Asta mi se pare mie normal. Cu salarii mari pentru ei, pentru ca asa se va iesi din aceasta stare de confuzie aspura valorii sociale a diverselor meserii. [deci, meseria de militar n-are valoare pentru acest terchea-berchea ...]

Eu asta cer. Cer pensii mari pentru invatatori si profesori. Si mi se pare ca spatiul public nu trebuie ocupat de militieni si militari in rezerva. Democratia nu este organizata de pasiunile politice ale militienilor si militarilor in rezerva", a explicat Cristian Preda pentru Ziare.com.


Sunt curios ce minciuni va bălmăji marţi, la o conferinţă de presă organizată de PPE, privind misiunea observatorilor electorali UE în Coasta de Fildeş (unde a condus grupul de observatori ai UE la alegerile prezidenţiale de anul trecut). Deja a început cu minciunile şi în România.

Nu ar fi rău să se mărească şi pensiile cadrelor didactice. Dar asta nu înseamnă că militarii nu ar avea importanţă !

11 comentarii :

Riddick spunea...

Vă imaginaţi ce ar însemna să ajungă o jigodie de-asta, sorosistă, să "răspundă" de apărarea naţională ?

niku_elektriku spunea...

as fi d'acor', riddick, daca sub ceea ce se numeste "aparare natzionala" nu s'ar ascunde tot felu' de securoi cu minecutze, ce s'au preocupat, mai ales, de securitatea lor ieconomica, lucru pen' care pretind si recunostintza natziunii sub forma de penzii grese, bani de tzigari, ca, nu'i asa? asa de bine or aparat enteresele natzionale 'ncit in fiecare dimineatza, la trezire, tre' sa ne ciupim singuri de fund sa nu credem ca visam...

Riddick spunea...

Preda desconsideră global categoria militarilor. Tipic, dupa manualul Soros. Slabirea naţiunilor, apoi desfiinţarea statelor. Asta ar urma.

niku_elektriku spunea...

ce sa mai slabesti?

nu ma face sa'tzi dau citate din paler!!!

Riddick spunea...

Adică, există o agendă conform căreia trebuie băgat în capul oamenilor că s-au cam perimat noţiunile de stat naţional, monedă naţională, armată naţională (şi în general, elite naţionale).

"The New world Order is not a conspiracy, it is an agenda":

http://riddickro.blogspot.com/2010/08/endtimewatchman-do-you-belong-to-new.html

NTN spunea...

O fi si Preda un fel de Obamist d-aia la care le scuipa toti tziganii semintze in cap. Sa-l trimitem dreacu in Kenya sau Tanzania unde-i este locu. Poate asa-i vine mintea la cap. =)))

Riddick spunea...

Mi-e că nu-i aşa de simplu...

TANO spunea...

o mare parte din armata romana nu-si merita pensia care o papa de la stat.militarii si cei din cadrul juridic se considera un fel de semi-zeii ai patriei.

Riddick spunea...

Dovadă şi verdictul ICCJ...

Asta nu înseamnă că trebuie desconsiderată categoria militarilor în mod global.

TANO spunea...

corect.dar trebuie sa culegem pleava

Crystal Clear spunea...

Cristian Dan Preda -membru PDL-aripa Soros-Sarkozy intra in categoria "zombi" in analiza de mai jos :

http://riddickro.blogspot.com/2011/01/stiinta-subversiunii.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: