17 septembrie 2010

Felix - Agentul Orange (cotidianul.ro)


Se pare că în Mogulistan bântuie paranoia:
Vârfurile de lance ale trustului Intact (în speţă, câteva din emisiunile de la Antena 3 şi „Observatorul" de la Antena 1) au luptat pe baricade, alături de oficioasele portocalii B1 TV, HotNews, „Evenimentul zilei", „România Liberă", pentru a zdrobi până la ultima fărâmă prezumţia de nevinovăţie a lui Sorin Ovidiu Vîntu, proprietarul trustului concurent, dar şi credibilitatea postului Realitatea TV.
Ce s-a văzut în aceste zile în legătură cu cazul Vîntu, la Antena 3 şi la Antena 1, poate fi înscris cu uşurinţă în categoria execuţiilor în piaţa publică, nu însă în numele poporului, ci în numele intereselor mogulului propriu.
Marţi, ziariştii de la „Observatorul" Antenei 1 s-au dat peste cap să realizeze un interviu cu mama fugarului Nicoale Popa, în care femeia, cu subiectivismul firesc pentru o mamă, îl incrimina pe Vîntu şi se declara mulţumită de faptul că acesta a ajuns la puşcărie. Acest interviu a fost reluat până la saturaţie pe toate Antenele.
Sandra Stoicescu, la talk show-ul pe care îl realizează la Antena 3, a mers până într-acolo cu efortul de a-l transforma pe SOV într-un Al Capone de zece ori mai periculos decât originalul încât a adus în discuţie în mod insistent elucubraţiile deversate cu o seară înainte la B1 TV în emisiunea slugii prezidenţiale Radu Moraru. Dacă un realizator tv al Antenei 3, până mai ieri onorabil, a ajuns să prezinte drept "informaţii importante în cazul Vântu" tâmpeniile spuse de tot felul de frustraţi sau de zărghiţi în studiourile de la B1 TV înseamnă că, într-adevăr, Dan Voiculescu chiar şi-a dorit să contribuie la înfundarea definitivă în puşcărie a lui Sorin Ovidiu Vîntu, şi pe cale de consecinţă, la dispariţia televiziunii Realitatea TV, patronată de SOV.

 Cotidianul.ro - Dan Voiculescu transformă Antena 3 în B1 TV

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Am observat si eu azi sau ieri ,in fuga ca parca s-a schimbat ceva , dar am crezut ca n-am inteles eu bine

Oare pe Voiculescu il asteapta ceva nasol, de a schimbat foaia ?

Vad ca incepe un serial cu "Crescent" la Dan Badea.
Abia astep sa-l citesc :)

Riddick spunea...

Poate cineva a sesizat ca o campanie vehementă anti-Băsescu şi anti-PDL este mai puţin eficienta decât una "soft", care atrage şi pe naivi, nu doar pe cei interesaţi economic în "schimbare".

Crystal Clear spunea...

Da, cum face trustul MEDIA PRO.
Chiar mai periculos..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: