31 martie 2010

De la bal, pe ţambal, şi-nc-o dat' la spital





Senatorul PSD Cătălin Voicu, arestat aseară pentru 30 de zile, a ajuns azi-noapte din nou la spital. Azi, avocaţii săi au depus recurs la decizia de arestare a clientului lor dată ieri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Stare stabilă.

* ţambal = pat de arest, de obicei doar partea cu benzile metalice.

11 comentarii :

niku_elektriku spunea...

nu stiu de ce da' am senzatzia ca voiculetzul o sa profite de ocazie sa'si faca si neste operatzii estetice pe banii statului !

Riddick spunea...

Poate deveni suspect daca cere o liposucţie. Poate vrea sa încapa mai uşor "la bagaje" daca o fi sa fugă, la o adică.

S-a descoperit la ieşirea din ţară (Arad)o cisternă "cu oţet, din Grecia",amenajată cu băncuţe şi lumină, unde erau cincizeci de afgani clandestini. Erau 60 de grade Celsius în interior.

Despina spunea...

Super clipul !!
Voicu-Afganu'-in cisterna.Chiar si asa n-ar fi rau sa ajunga.Macar sper sa se desfiinteze reteaua.

Ieri la B1Tv am auzit ca vine Gorbaciov in tara ca sa-l dezvinovateasca pe Iliescu.Asta pentru "ecourile"internationale privind probabil cei 60000 de agenti sovietici prezenti in RO la Revolutie.
E de rasu-plansu

niku_elektriku spunea...

ramii in continuare o adevarata enciclopedie media ;-))

Riddick spunea...

@Despina: Gorbaciov vine la lansarea revistei "Puterea", trebuia să vină la "10 pentru România", dar era aproape de comemorarea celor 20 de ani, şi s-a dat bolnav ( probabil se gândiseră că se repetă faza de la Timişoara de la 1 Decembrie).

@niku_elektriku: Zic şi eu ca Vadim, când a fost întrebat de Băsescu ce mai face : "Modest, maestre, modest...". ;-)

Despina spunea...

Riddick
Esti absolut de admirat !
Muncesti extraordinar de mult.Felicitari

Si stii ca laudele astea vin de la oamenii care critica tot timpul ...
Cu atat mai mult sa fii mandru de ceea ce faci.

Am auzit nu de mult o persoana foarte importanta ,spunand in soapta ca nu este bine sa lauzi pe cineva pentru ca il destabilizezi psihic.
Sunt convinsa ca era vorba numai de invidie profesionala persoana importanta fiind atat de sus-profesional vorbind- incat m-am mirat ca poate vorbi astfel
Ca sa vezi cat de raspandite sunt slabiciunile umane-chiar si la oamenii mari.Pacat

Riddick spunea...

Mulţam. Nu sunt uşor de "sucit", ştiu toate şmecheriile. ;-)

Despina spunea...

:) :) :)

Despina spunea...

Apropos de Teo.
O vad destul de frecvent facand cumparaturile la Selgros-Baneasa.

Un lucru care imi place la ea este ca o vad mereu optimista ,vesela si plina de viata.
Optimismul ei poate fi molipsitor.Stie sa rada.Ceea ce este mare lucru.
Poate ca nu ma omor dupa glumele ei mereu , dar este o prezenta invioratoare ,destinsa
Mi-as dori extraordinar s-o bata pe nazista de Mincu

Riddick spunea...

Este greu, dar nu imposibil. PNL se mai duce un pic în jos, nu au cum pretinde că mai reprezintă dreapta, sunt de-acum o componenta a PCR pe stil nou.

Despina spunea...

da, e greu dar nu imposibil


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: