31 martie 2010

Soluţie locativă temporară


După cazul ciudat când un proprietar britanic a găsit români în casă, alt caz apare tot în Marea Britanie, implicat fiind un român.



Fraţii Tilly şi James Newman lângă magazie

Tilly Newman a descoperit în magazia din curtea sa un imigrant din România. Când familia Newman era plecată la muncă, acesta lua masa în curte şi pălăvrăgea peste gard cu vecinii, care credeau că este un nou locatar. După mese, punea deşeurile în coşurile de gunoi potrivite, selectiv.

Tilly Newman a devenit suspicioasă când diverse cadouri, chiar o statuie a lui Isus de aproape 2m, au apărut în curtea din spate a locuinţei. Totuşi, doar când s-a decis să facă curăţenie de primăvară în magazia de 3m/3,5m a dat peste român:

'He was lying there quite happily and put two thumbs up at me when I opened the shed door. He said, "nice shed". It was all very bizarre.

'While I was speaking to him he was drinking a carton of orange juice.
'He then got up and put it in the correct recycling box, almost as if he lived there.

Fratele lui Tilly, James, spunea că mai auzea uneori apa curgând noaptea, şi crede că imigrantul se spăla la furtunul din grădină.

Familia l-a dus la poliţie pe imigrantul de 26 de ani, care locuia de o lună în magazie. Poliţia l-a amendat "pentru dezordine publică" şi l-a avertizat să nu se întoarcă la magazie.

Dar duminica trecută acesta s-a întors, iar poliţia i-a dat ultimul avertisment.

A fost pus lacăt la uşa magaziei. 

Povestea integrală - AICI. Alte detalii - AICI.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Pai nu ne place atata sa trancanim despre "satul global"? Uite ca se realizeaza, pas cu pas. Sincer, cu asa o domnisoara as sta in orice baraca, altfel... Gino.

Riddick spunea...

Gino, wishful thinking... ;-)

Despina spunea...

:) :) :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: