11 decembrie 2009

Easy rescue :)




Michimaus !!!

Mă amuză gulgutele lansate de Mogulistan Media, cum că s-ar ieşi din impas numai cu un premier independent (a la Johannis, n'aşa, zmecherilor ?).

De parcă n-ar fi în aşteptare audierea şi apoi votarea cabinetului Liviu Negoiţă, la Parlament, garantul democraţiei, nooo ?
Eu unul nu dau doi bani pe zvonurile cum că "s-ar discuta la PDL" varianta Isărescu premier. Sorry, I don't buy this !

Yes ! Yes ! Emil Boc CONFIRMĂ în direct la iRealitatea TV chiar acum că "nu a avut loc o asemenea discuţie".

Planul este clar : clica "254" caută să tragă de timp, inclusiv prin falsa variantă Isărescu. 

2 comentarii :

Anonim spunea...

oricine ar fi propus va fi respins de curvele din parlament...ne indreptam spre un nou blocaj pe care nici mama curtii constitutionale nu o sa-l poata rezolva...ce facem atunci? o sa dizolve basescu parlamentul? si eu discut despre o tema similara la mine pe blog...

Riddick spunea...

Nu cred ca îl vor respinge pe Negoiţă, urmeaza dizolvarea. A ajuns funia la par !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: