15 mai 2009

Mai apare careva ?



Nici n-au trecut europarlamentarele si zi de zi mai anunta cate unul ca vrea presedinte. Ieri s-a lansat ex-deputatul Nati Meir. Avem pana acum cinci contracandidati pentru Traian Basescu. Pentru inscriere sunt necesare, deci, minim 2 500 000 de semnaturi valabile (5x 500 000). Sa vedem cum vor obtine minimul de semnaturi, mai ales cei doi cu numele de patru litere. Aveti idee, mai apar vreo doi ? Cin' sa fie ? Cin' sa fie ?

6 comentarii :

robin spunea...

Cinel? Cinel? :)
Daca a intrat si Meir in hora, inseamna ca poate aspira la functie orice otreapa a societatii.

Riddick spunea...

@robin : Sa-i vedem la adunarea de semnaturi...sau poate si anul asta ,,semneaza'' vreo 4-5 milioane !

dora spunea...

Devine si foamea asta de Cotroceni......o a doua natura a politicienilor ....numai daca se arata satui de un singur om:matrozul.

Riddick spunea...

dora, astia nu se satura niciodata...dar invatul are si dezvat ! :)

dora spunea...

Mie-mi spui?I-am vazut de atatea ori frenetici si ridicand deja steagul victoriei pe catarg..... si a fost suficient sa vina un singur pirat ,ca sa le inece corabiile.Asa va fi si acum.!

Riddick spunea...

dora, totusi ma astept la magarii dupa realegere...suspendare, adica.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: