15 mai 2009

,,Bomba'' Dinescu




La ,,Tanase si Dinescu'' de la Vantu TV, Dinescu lanseaza ,,bomba'' : cica dupa europarlamentare Traian Basescu va pune un nou prim-ministru in persoana lui Daniel Daianu, cazut in dizgratia PNL-ului. Parsivenia lui Dinescu bate in mai multe directii : 1.In PSD-Geoana (prin numirea lui Daianu ar fi eclipsat Crin Antonescu, ,,adevaratul challenger'', Geoana fiind ori ,,blat'' cu Basescu, ori necompetitiv pentru turul doi) , 2.In PDL, care ar zice ,,da'' la orice initiativa de la Cotroceni , 3. In Emil Boc, minimalizat astfel inainte de europarlamentare. Una peste alta, cei doi muppetsi din emisiune par cam plouati (,,dom'le, sa fi iesit acum PSD de la guvernare si sa fi batut palma cu liberalii''. ,,Crin Antonescu nu prinde la sate''). Au si motive.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Inventaţi, băieţi, orice, numai diversiune să fie!

Riddick spunea...

@gabhry_el : Au inceput sa cante dupa ureche, au inceput si sa critice GDS,a la FSN 1990, ca n-ar fi ,,intelectuali de stanga''...

gabhry_el spunea...

intelectualii de stînga sunt nişte handicapaţi politic

Riddick spunea...

De acord, insa foarte vocali, au sintagme-tip pe care le-au impus in ani de zile, sunt coordonati intre ei si foaaarte bagaciosi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: