15 mai 2009

Mai apare careva ?



Nici n-au trecut europarlamentarele si zi de zi mai anunta cate unul ca vrea presedinte. Ieri s-a lansat ex-deputatul Nati Meir. Avem pana acum cinci contracandidati pentru Traian Basescu. Pentru inscriere sunt necesare, deci, minim 2 500 000 de semnaturi valabile (5x 500 000). Sa vedem cum vor obtine minimul de semnaturi, mai ales cei doi cu numele de patru litere. Aveti idee, mai apar vreo doi ? Cin' sa fie ? Cin' sa fie ?

6 comentarii :

robin spunea...

Cinel? Cinel? :)
Daca a intrat si Meir in hora, inseamna ca poate aspira la functie orice otreapa a societatii.

Riddick spunea...

@robin : Sa-i vedem la adunarea de semnaturi...sau poate si anul asta ,,semneaza'' vreo 4-5 milioane !

dora spunea...

Devine si foamea asta de Cotroceni......o a doua natura a politicienilor ....numai daca se arata satui de un singur om:matrozul.

Riddick spunea...

dora, astia nu se satura niciodata...dar invatul are si dezvat ! :)

dora spunea...

Mie-mi spui?I-am vazut de atatea ori frenetici si ridicand deja steagul victoriei pe catarg..... si a fost suficient sa vina un singur pirat ,ca sa le inece corabiile.Asa va fi si acum.!

Riddick spunea...

dora, totusi ma astept la magarii dupa realegere...suspendare, adica.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: