13 mai 2009

S-au demascat



,,S-au demascat! S-au demascat!'' striga in ianuarie 1990 Petre Roman - mai nou, cadru de nadejde PNL - in fata sediului central al PNTCD, unde se aruncau cu cartofi si cu alte obiecte impotriva lui Corneliu Coposu si a conducerii PNTCD, evacuati sub protectie militara pentru a fi aparati de agresiunile ,,cetatenilor indignati'' de manifestatia din 28 ianuarie din fata palatului Victoria. Astazi chiar presedintele PNL s-a demascat public la dezbaterea motiunii de cenzura, apeland la PSD pentru a aduce PDL in opozitie. Asadar, nu guvernul, nu coalitia, ar trebui daramate, ci PDL. Nimic nou, ar spune observatorii avizati. Ceva se petrece, baietii au intrat in criza de timp si de idei, se calca pe picioare in culise. La PSD Iliescu pare ca da un semnal catre baza partidului, lucrurile se precipita.

14 comentarii :

Marius Mina spunea...

Cand o sa ajunga Roman om de nadejde in PNL eu ma transfer la Vatican.Mai de graba cred ca multi expatriati de la PDL vor cauta cu lumanarea PNL ul incepand din luna noimebrie.
Read My Lips....!

Riddick spunea...

@Marius Mina : De nadejde, cel putin prin ceea ce i se incredinteaza sa faca. Cum se achita de sarcini, este altceva. In noiembrie s-ar putea sa se caute reciproc.

Paul-Sorin Tita spunea...

Sau s-ar putea sa auzim iarasi lansata ideea unui mega-partid de dreapta (sub mega-basecsu, clar).

Riddick spunea...

@Paul-Sorin Tita : Un mega-partid de dreapta este numa' bun (mai, ardelene :) ). Vad ca esti din Cluj, sa nu-mi zici ca esti multumit de Milut...

Paul-Sorin Tita spunea...

Nu stiu cat de bun ar fi un mega-partid de dreapta, insa as prefera o coalitie de dreapta, nu una impotriva firii ca asta de acum. Nu cred ca ar fi bun un mega-partid pentru ca sunt prea multe curente valoroase pe centru-dreapta si dreapta care ar fi neutralizate intr-un megapartid.
Cat despre Milutz, parerea mi-am spus-o la http://www.pntcd-cluj.ro/despre-fatarnicie-si-fariseism-in-politica si nu mi-a dat nimeni niciun motiv sa mi-o schimb.

Riddick spunea...

@Paul-Sorin Tita : Si o coalitie ar fi buna, dar nu prea apare al doilea partid de dreapta cat de cat semnificativ , cel putin in parlament...

nora damian spunea...

Măstile le-au căzut de mult, dar ei actionează din frica, din inertie, din lipsa de alternativă, ca si cum le-ar avea! Si de aici lipsa de credibilitate, de substanta, impresia de absurd...

Riddick spunea...

@nora damian : Sa vedem ce vor debita tonomatele dupa europarlamentare...

robin spunea...

Pe ce dau nebunii astia megalomani banii pe timp de criza! 10.000 de invitati !!!
Traiasca Kim-Ir-Geonel !

Riddick spunea...

@robin : Pai la cat au furat...ce haiu' dracu' ar fi sa devina vreodata Vanghelie presidente la PSD ! :)))

luminita spunea...

Of, Doamne !
esti un OM adevarat .
Ti-am raspuns pe e-mail.
Sa ne intalnim sanatosi, ce bine e cand rezonam , chiar si prin sticla monitorului, cred ca de asta se tem unii, ca ne putem noi intalni virtual in ganduri si dorinte si vise , in ciuda faptului ca nu ne cunoastem in realitate.
Dumnezeu sa te ajute !
Ma bucur sa te cunosc .

Riddick spunea...

Luminita, numai bine. Multa sanatate surorii tale si tie, Dumnezeu sa aiba grija de noi toti !

niku_elektriku spunea...

si crinutz iera complet debusolat aseara, de'l facu crucisatoru' sa gavareasca pa frantzuzeste, ca cu mogulii astia nu mai stii cum s'o dai, si pe cin' mai sprijina, mai scot din minecutza...

Riddick spunea...

@niku_elektriku : Pai monseru' chiar a predat franceza, totusi putea rosti fraza cu ,,un nou presedinte'', era simplu, asa s-a incurcat singur. :)))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: