06 aprilie 2024

Bă, Teleormane, bă. Tu tot nu te-ai învăţat minte?!

Ce plm caută cu tine în cadru cârpa aia albastru-galben pusă cu rang egal lângă steagul naţional?

Ceee? "Ai găsit decoru' aşa când a început şedinţa MSR?!" Şi ce, ai avut târşă de comitetul de organizare, de n-ai dat de-a azvârlita cu cârpa aia pe băţ? Bă eşti prost?!

taa-re lozinca de pe perete - dar, FALSĂ:
 o contrazice chestia aia bicoloră din stânga (No. 2)

Haidi pa. Ai ajuns cel mult un balast, de nu chiar mai rău*. De la partidu' tău d'antan ("PSD-Dragnea"), speram cândva, ceva. GATA. Acum te dai c-ai vrea să faci "ceva", dar la relanti, cu oaste de strânsură, blabla. Ca alţi simulanţi care fac acelaşi lucru. Dacă vroiaţi ceva, v-aţi fi unit - PUMN.

-----
* Tătăiţă, joci conştient tiribomba, au ba? Da' prin 2013 când lătrai cu regionalizarea, o făceai conştient sau "impus"? Daaa, erai "în burta chitului" şi n-aveai variantă, îhî...

2 comentarii :

Riddick spunea...

2017:pastila R (2) Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare... https://riddickro.blogspot.com/2017/03/my-angry-rants-2.html

Riddick spunea...

2019:

Pavane pour une infante défunte

Parafrazez titlul unei compoziţii a lui Ravel. Când mă pregăteam să votez prima dată PSD ("PSDragnea", mai exact), mi-a venit "inspiraţia" să stau acasă pe 26 mai. Aveam de multă vreme îndoieli că s-ar putea da pe brazda patriotică, iar declicul a fost la emisiunea de la Antena3 cu Dragnea în direct, când a evitat un răspuns clar la întrebarea dacă "mai merge" cu eurosocialiştii:

- Îl susţineţi pe domnul Timmermans?

- Dar dumnealui mai vrea? [zâmbeşte şmechereşte, şi "răspunde" prin altă întrebare"]

- Îl susţineţi?

- Dumnealui mai vrea? Suntem înghețați [PSD cu PES, Dragnea clipeşte şi se uită-n jos, îl încurcă întrebarea repetată, "n-a scăpat de prima dată"]. Păi nu au stabilit ei că suntem înghețați? Mă rog, doi-trei. Avem de gând să scoatem un scor bun la alegeri, să trimitem cât mai mulți europarlamentari din PSD la Bruxelles [în care grup? eurosocialist?!].
Mai înainte a fost şi poziţia ambiguă faţă de referendumul iohannist, când PSD nu a cerut boicotarea, şi referendumul pro familie, neasumat de PSD. Deci, un partid care are îndoieli privind "efectul în mase" în urma susţinerii unor teme anti-sistem.

Acum îmi este foarte clar - m-au pierdut definitiv de client sub acest nume şi sub această linie, voi vota (ipotetic) cu PSD doar într-un eventual tur doi cu un personaj gen Iohannis (Cioloş, Chioveşi...).

https://riddickro.blogspot.com/2019/06/pavane-pour-une-infante-defunte.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: