09 februarie 2022

De zis le zice bine, dar aş vrea să-l văd preocupat şi de organizarea / regruparea euroscepticilor RO

Persistenţa asta de a te crampona de o mumie - PNŢCD - o fi fost cândva o tactică validă dar acum nu mai serveşte cauzei naţionalist-conservatoare. Să nu uităm că în 1987 însuşi ("greco"-)catolicul Coposu a afiliat PNŢ (atunci, în ilegalitate) la oficina europeistă PPE/EPP, numită atunci partid/curent politic "conservator".

 

https://www.facebook.com/aurelian.pavelescu.av/posts/1588116311539288

4 comentarii :

Anonim spunea...

Au luat-o pe aratura pesedistii ???Pai in primul rand lor le apartinea ideea motiunii si-n al doilea rand...ce mortii ma-sii de social democrati sunt astia care , in loc sa-i fi urmat lui Simion si sa-l fi luat pe nenorocitul ala la shuturi...vorba lui Hamza " se ascund sub banci " ? Daca vreodata extrema dreapta va prinde fortza in Romania acest fapt le va fi datorat lor PSD-istilior in mare masura orice ar incerca sa zica post factum .Sa nu se mai mire ca A.U.R. le sufla in ceafa si aia ce dirijeaza din umbra aceasta taranttela sa nu se astepte ca vor mai reusii sa-i abureasca pe fraieri asa ca-n '89 . De fapt , ce mortii ma-sii urmaresc pesedistii astia d e cacat : sa-i readuca pe Dragnea si Ponta in lumina reflectoarelor ?

Riddick spunea...

PSD se arată drept ceea ce a fost de fapt dintotdeauna - o unealtă a unor interese contrare celor ale românilor. Chiar dacă asta nu era aşa vizibil, uneori.

- - - - - - -

(Mircea Hamza pe Facebook)

DUDA ZILEI

Mircea Hamza, concluzie:

Doi deputați PSD, Ghiță și Coarnă, au votat PENTRU la moțiunea îndreptată spre Virgil Popescu, hoțul care a nenorocit țara. Cinste lor!
Toți ceilalți pesediști s-au ascuns sub bănci ca șobolanii și au votat ÎMPOTRIVA moțiunii! Așa slujesc ei poporul, cum se laudă? Sunt niște viermi care merită striviți sub tălpi. Dacă mă întâlnesc cu oricare dintre ei îl voi scuipa în ochi și să zică mersi că nu îi dau și un șut în coaie!


(rezultatul votului la moţiunea simplă: 98 pentru, 190 împotrivă)

Anonim spunea...

La pastila R Pai si ce Riddick n-au dreptate oamenii sa se puna la adapost de...mània populara ? Ai cumva senzatia ca in orice alta tara acei oligarhi care vor face la fel ca banditii ukrainieni pentru asi agonisii averile , aia nu se vor carabanii la cel mai mic semn de pericol ? Poate n-o vor face " patriotii " din Romania caci pe astia ai iubeste poporul ca , d' aia i-a ales si i-a rasales ! Fireste este bine pentru " patriotii " care-s la Bruxelles la Parlamentul European : aia au deja mutatia facuta acolo deci... Rares Bogdan bunaoara...si mai sunt destui " alesi " ai roanilor , trimesi acolo sa reprezinte tara si sa-nvete ca " la gat cravatei cum sa-i faca nodul ", taietori de frunzà pentru cainii belgieni .

Riddick spunea...

E ca-n cântecu'-ăla, "Ţepele - din lemn de prun / Vor fi beţivi mai puţini, şi lemnul e destul de bun". ;-)

- - - - - - -

pastila R

Oligarhii ăia ucraineni care fug ca şobolanii cu avioane charter tocmite special, nu "fug de ruşi", ci de ucrainenii pe care i-au jefuit (nu doar din 2014, ci mai demult).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: