09 februarie 2022

De zis le zice bine, dar aş vrea să-l văd preocupat şi de organizarea / regruparea euroscepticilor RO

Persistenţa asta de a te crampona de o mumie - PNŢCD - o fi fost cândva o tactică validă dar acum nu mai serveşte cauzei naţionalist-conservatoare. Să nu uităm că în 1987 însuşi ("greco"-)catolicul Coposu a afiliat PNŢ (atunci, în ilegalitate) la oficina europeistă PPE/EPP, numită atunci partid/curent politic "conservator".

 

https://www.facebook.com/aurelian.pavelescu.av/posts/1588116311539288

4 comentarii :

Anonim spunea...

Au luat-o pe aratura pesedistii ???Pai in primul rand lor le apartinea ideea motiunii si-n al doilea rand...ce mortii ma-sii de social democrati sunt astia care , in loc sa-i fi urmat lui Simion si sa-l fi luat pe nenorocitul ala la shuturi...vorba lui Hamza " se ascund sub banci " ? Daca vreodata extrema dreapta va prinde fortza in Romania acest fapt le va fi datorat lor PSD-istilior in mare masura orice ar incerca sa zica post factum .Sa nu se mai mire ca A.U.R. le sufla in ceafa si aia ce dirijeaza din umbra aceasta taranttela sa nu se astepte ca vor mai reusii sa-i abureasca pe fraieri asa ca-n '89 . De fapt , ce mortii ma-sii urmaresc pesedistii astia d e cacat : sa-i readuca pe Dragnea si Ponta in lumina reflectoarelor ?

Riddick spunea...

PSD se arată drept ceea ce a fost de fapt dintotdeauna - o unealtă a unor interese contrare celor ale românilor. Chiar dacă asta nu era aşa vizibil, uneori.

- - - - - - -

(Mircea Hamza pe Facebook)

DUDA ZILEI

Mircea Hamza, concluzie:

Doi deputați PSD, Ghiță și Coarnă, au votat PENTRU la moțiunea îndreptată spre Virgil Popescu, hoțul care a nenorocit țara. Cinste lor!
Toți ceilalți pesediști s-au ascuns sub bănci ca șobolanii și au votat ÎMPOTRIVA moțiunii! Așa slujesc ei poporul, cum se laudă? Sunt niște viermi care merită striviți sub tălpi. Dacă mă întâlnesc cu oricare dintre ei îl voi scuipa în ochi și să zică mersi că nu îi dau și un șut în coaie!


(rezultatul votului la moţiunea simplă: 98 pentru, 190 împotrivă)

Anonim spunea...

La pastila R Pai si ce Riddick n-au dreptate oamenii sa se puna la adapost de...mània populara ? Ai cumva senzatia ca in orice alta tara acei oligarhi care vor face la fel ca banditii ukrainieni pentru asi agonisii averile , aia nu se vor carabanii la cel mai mic semn de pericol ? Poate n-o vor face " patriotii " din Romania caci pe astia ai iubeste poporul ca , d' aia i-a ales si i-a rasales ! Fireste este bine pentru " patriotii " care-s la Bruxelles la Parlamentul European : aia au deja mutatia facuta acolo deci... Rares Bogdan bunaoara...si mai sunt destui " alesi " ai roanilor , trimesi acolo sa reprezinte tara si sa-nvete ca " la gat cravatei cum sa-i faca nodul ", taietori de frunzà pentru cainii belgieni .

Riddick spunea...

E ca-n cântecu'-ăla, "Ţepele - din lemn de prun / Vor fi beţivi mai puţini, şi lemnul e destul de bun". ;-)

- - - - - - -

pastila R

Oligarhii ăia ucraineni care fug ca şobolanii cu avioane charter tocmite special, nu "fug de ruşi", ci de ucrainenii pe care i-au jefuit (nu doar din 2014, ci mai demult).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: