02 octombrie 2021

Chiar AŞA!

2 comentarii :

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI una peste alta , oricat s-ar umfla muschii pe ei , niciunui partid , nu-i convin anticipatele asa incat , fac ceea ce fac de obicei : MANANCA CACAT IN SPERANTZA CA VOR FI MAI CREDIBILI !

Riddick spunea...

Depinde ce ordine vin de afară. Au aşteptat congresul PnL, unde a câştigat "cine trebuie". Iar la anticipate facţiunea LOrban nu mai prinde locuri pe liste şi deci nu mai ajunge în parlament: se întăreşte astfel Majoritatea-Sistem. Nici eu nu cred că s-ar ajunge la anticipate, dar n-aş exclude total.

https://www.bursa.ro/dacian-ciolos-nu-agreeaza-varianta-unui-guvern-tehnocrat-si-nu-doreste-alegeri-anticipate-61144448


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: