04 octombrie 2021

GATA. Am avut ezitări, dar am ajuns - şi eu... - la concluzia că Şoşoacă este infiltrată (deşi-credibilă, atenţie!).

Asta nu elimină însă complet unele suspiciuni privind AUR.

Ar fi trebuit să fi fost deja clar încă de când s-a aflat filiera prin care a ajuns la AUR: PNR - Peia. Un partid cu nume greoi (Partidul Neamul Românesc), care chiar dacă-i perfect respectabil nu-i însă şi "eficient electoral" - numai gândiţi-vă la scandarea lui: zici că citeşti proză. Iar Ninel Peia, monarhist declarat, a fost şi "legendat" ca anti-sistem când a fost dat afară din PSD în 2016 la ordinul lui Dragnea, fiindcă se opunea vaccinării (copiilor). PNR ar fi fost fondat de Mircia (sic!) Chelaru, general în rezervă şi mason, care a trecut apoi la AUR. Chelaru - mason, Peia - monarhist: nu, nu-i loc pentru de-ăştia în Mişcarea Naţională. Excluderea lui Şoşoacă din AUR, ce-o fi fost? O reacţie a unei facţiuni sănătoase din AUR, ori o manevră preventivă, prealabilă unei demascări inevitabile a pionului Şoşoacă, acum în curs de "finalizare"? Numai faptul că de aproape un an n-a aderat la vreun partid ori n-a înfiinţat vreunul, ar trebui să ne facă să înţelegem ce este.

  • Cel mai mare protest de la începutul pandemiei. 3 mitinguri reunite / Dezbinarea deja nu mai e în 2, între AUR și gruparea civică, e și între Șoșoacă și restul lumii. Presa e obsedată să personalizeze totul și să treacă manifestația în contul Dianei Șoșoacă sau lui George Simion. Ceea ce e un neadevăr. Numeric, grosul prezenței era în Piața Victoriei, la protestul organizat de societatea civilă, printr-o alianță de 8 ONG-uri mai mici sau mai mari. Totuși, la televiziuni s-a vorbit doar că ar fi protestul AUR – inclusiv la cele teoretic critice cu partidul respectiv.  În Piața Victoriei s-a petrecut ceva în premieră. Au fost montate două scene, cu două instalații de sonorizare, care se concurau una pe alta. Pe o scenă au defilat vorbitorii obișnuiți ai acestor proteste și câteva vedete invitate, pe care le voi pomeni. Iar pe scena mai mică, amplasată în lateral, au evoluat Diana Șoșoacă, Luis Lazarus și alți disidenți. Dinspre scena principală, unde ajunsesem împresurat de mulțime, ce se petrecea pe scena mai mică părea un bruiaj. Când am reușit să ies, pe la spartul mitingului, acolo nu vorbea nimeni, dar se încinsese o horă pe muzica din boxe. Trebuie subliniat că o asemenea scindare a protestului nu se poate face decât cu voie de la primărie și Ministerul de Interne. Pentru că autorizațiile de protest se iau cu câteva zile înainte și legea interzice explicit organizarea a două mitinguri concomitent în același loc. Din motive evidente, de bun simț. Deci ori primăria a eliberat ilegal două autorizații, ori jandarmii s-au făcut că plouă și au lăsat să se amplaseze și o scenă ilegală. Lazarus și Șoșoacă par să aibă deci susținerea actualei puteri pentru a fi prezentată ca exponenta protestelor și a le rupe totodată.
  • TRUPELE PSD-ului AU STAT IERI ÎN GARNIZOANA / În timp ce domnu’ Iohannis primea premiul „Klaus cel Mare” ori cum se numește chestia aia festivistă a primăriei din Achen, la București, o mulțime de cetățeni „muiau” actualul Executiv și viziunea de guvernare, chiar aia premiată a „omului de stat Iohannis”, într-un protest coagulat împotriva restrângerii drepturilor și libertăților fundamentale, în context pandemic. [...] Ce nu am văzut? Nu am văzut PSD-ul. Ăștia care stau toată ziua cu „poporul, țărișoara, națiunea” în gură, aseară au fost mucles și au călcat delicat apa pentru a nu stropi. Ciolacu a stat cuminte în curtea unității. O fi sunat la Cotroceni unul din ei, cu eterna întrebare ”Ce facem șefu’ la lucrarea asta?” Dar șefu’ era plecat ca să îi cânte temenele nemții din Aachen.
  • Lucian Bode și Nicolae Ciucă, așii din mâna lui Klaus Iohannis, dacă va cădea Guvernul Cîțu. Cristian Pîrvulescu: ‘Sunt cei ale căror nume sunt vehiculate pe culoare’ / Sunt cei ale căror nume sunt vehiculate pe culoare și de care am aflat și noi, Lucian Bode și Nicolae Ciucă. Acesta din urmă se pare că era primul nume la care se gândea președintele când Ludovic Orban și-a dat demisa după alegerile din decembrie anul trecut. A existat atunci o rezistență și în PNL, și în societate, dar astăzi această numire este posibilă. Dacă ne gândim la obiectivele președintelui de a promova unele reforme, domnul Ciucă este cel mai apropiat ca profil. Întrebarea este dacă are expertiza politică necesară să realizeze acele alianțe parlamentare care să permită reforme. Nu e vorba doar de actul de guvernare și de administrare. România este într-o situație gravă din cauza întârzierii unor reforme esențiale. Eu cred că președintele dorește să lase o moștenire instituțională solidă celui care va veni după 2024, fără confuzii, fără posibilitatea de a fi suspendat permanent și de a sta mereu în defensivă. Chiar și acum vedem că varianta suspendării este vânturată, sigur că nu are multe șanse, dar nu este confortabil ca președinte al României să știi că există posibilitatea ca, fără o motivare reală, o majoritate parlamentară să ducă țara în criză. Noi de fapt suntem într-o criză de 30 de ani.
  • Ciuciucă este cel avut în vedere: fiindcă începe războiul p-aci, p-aproape (Ucraina, etc.) şi el este deja briefat de către Licurici.
  • Ludovic Orban: Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă, sunt gata să creez o construcţie politică / 'Când voi fi convins că PNL-ul a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcţie politică care să continue trecutul Partidului Naţional Liberal, pentru că în momentul de faţă, cei care conduc astăzi partidul nu au nicio legătură cu Partidul Naţional Liberal şi n-au nicio legătură cu lucrurile în care eu cred. Întotdeauna am susţinut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria Partidului Naţional Liberal şi la care nu avem voie să renunţăm', a declarat Ludovic Orban, la postul de televiziune Realitatea Plus. Duminică seară, întrebat dacă trebuie suspendat Klaus Iohannis, Ludovic Orban a zis: ”Ciolacu zicea că mă așteaptă pe mine și pe Barna. Dacă îl suspendă cineva pe Klaus Iohannis, acela este Parlamentul. Domnul Ciolacu face pe niznaiul. Procedura de suspendare a președintelui nu poate fi inițiată decât de o treime din parlamentari. La ora actuală, o treime din parlamentari nu deține nici PSD singur”. ”Să nu mă întrebați ce aș face dacă s-ar ajunge la un referendum de demitere că nu vă voi răspunde acum!”, a mai zis Orban. Politicianul a fost întrebat dacă va răspunde la această întrebare după moțiune, iar răspunsul lui a fost: ”Când va fi cazul”.
  • Aaaa, omu' e tacticos. Să-şi întindă mai întâi şevaletul, să aştepte apoi să cadă lumina cum trebuie peste peisaj, şi abia atunci "se apucă el". Bă! Nu mai este timp! Ori, poate n-ai primit încă ordinele?!
  • Reacţiunea: Un guvern cu largă susținere politică ar însemna transferul de la un guvern slab ca legitimitate, dominat de un partid pe care îl paște soarta PNȚ, dacă duce mai departe măsuri impopulare. Către un guvern cu foarte multă putere și iresponsabil din punct de vedere electoral. Unul care ne-ar secera metodic după tot rețetarul australian sau ce li se va mai servi în program de FMI, OMS, UE... Un asemenea guvern nu ar porni pe un teren curat, ci s-ar cocoța pe un munte de minciuni. Ar lua de bună povestea crizei medicale, așa cum a fost spusă de Arafat, Rafila, Gheorghiță, urgență în numele căreia ar tăia în carne vie, mai rău și decât le e politicienilor să facă. Iar teste, iar campanie de vaccinare „mai profesionist făcută”, iar distanțare. Ar dezlănțui austeritatea cu aerul că repară ce-au stricat respectivii. Ar prelua din mers o țară care de facto nu mai are Constituție pentru că „drepturile și libertățile fundamentale” au fost suspendate printr-un simplu vot în Senat. Și fără să instaureze o nouă republică - așa cum se întâmplă după crize sistemice, ar ignora această fundătură politică pentru a face doar administrație. De altfel, să nu uităm că pe primul tehnocrat al tranziției l-a chemat Teodor Stolojan, iar pe ultimul, Dacian Cioloș. Suficient să ne treacă cheful.
  • Israel Reportedly Attacks Iran Territory Proper - Missile Strike on Alleged Nuke Facility / Israel reportedly sent military aircraft over Azerbaijan and out into the Caspian Sea to launch at least one large missile against what is alleged to be a "secret" nuclear facility in Iran, near the capital, Tehran. The facility was struck on September 27 and seriously damaged. Tehran is not commenting on the attack. Intelligence intercepts confirm the attack took place and that the internal agencies in Iran are directly blaming Israel. Complicating matters is that the facility is allegedly protected by short, medium and long range Iranian missile defenses, which apparently did not see the incoming attack. Stealth? Intelligence intercepts also confirm that retaliation against the territory of Israel IS BEING PLANNED in Iran. Whether there will be political approval to launch such retaliation remains to be seen.
  • Putin offered U.S. use of Central Asian bases, Democrats tell Biden to refuse – because Russians can’t be trusted / Russian President Vladimir Putin floated the idea during the Geneva summit with Biden…. Defense Secretary Lloyd Austin confirmed that Army Gen. Mark Milley, the chairman of the Joint Chiefs of Staff, broached the subject in a recent meeting with Russian Chief of General Staff Valery Gerasimov. “President Putin offered to provide assistance,” Austin told the Senate Armed Services Committee Tuesday. “I can assure you that we are not seeking Russia’s permission to do anything….”
  • BREAKING: Four U.S. (?) Military Aircraft Violate NORTH KOREA Air Space / On Wednesday evening at about 8:00 PM eastern US time, it _appears_ that four (4) military aircraft took off from a base in South Korea and deliberately flew directly into North Korea air space. The type of military aircraft is NOT clear on three of the four squawk codes, but ONE of the aircraft comes back as an A-10 Thunderbolt II !
  • Desenul-hartă arată că ar fi intrat pe aproape de mijlocul frontierei nord-sud, deci ar fi parcurs un drum lung până înapoi, pe deasupra teritoriului RPDC. Iar dacă au fost şi avioane subsonice (precum A-10) şi "au supravieţuit" antiaerienei, atunci s-a întâmplat ceva MAJOR în nord. Probabil vom afla destul de curând, ce.
  • Putin’s Disappearing Act / President Putin has gone into hiding. Well, sort of. On September 14, he said that many people (“dozens”) in his inner circle have tested positive for the virus, and as a result he has to self-isolate. His sudden seclusion has sent waves of anguish across this huge country. His explanation was met with disbelief. Everybody around Putin is vaccinated and so is Putin, or so he claimed. Why would he need to self-isolate; how could all these vaccinated people become sick? Is the vaccine – fake? Or should we look for another explanation. [...] A week before his announcement, on September 8th, a close friend of Putin and his former bodyguard, the man considered as a probable successor, the Minister for Emergencies, Mr Yevgeny Zinichev, died in unusual circumstances during an Arctic drill. The head of RT Margarita Simonyan said he died while trying to save a cameraman who fell off a cliff. Perhaps he was targeted as Putin’s successor, said rumours. Just before that, on September 7th, Putin went to a Siberian retreat with his Defence Minister, Mr Shoygu. What did they discuss far away from eavesdroppers? There were rumours that Putin suspected or uncovered a plot against him and preferred to minimise his contacts with the outside world and even with his own bodyguards. A very cautious man, President Putin knows that there are many powerful people and organisations that would like to see him dead and he doesn’t want to give them this satisfaction. For this reason, his enemies call him ‘The Old Man in the Bunker”. Still, Putin appeared on TV from his hideaway.
  • Steve Bannon & Fugitive Chinese Billionaire Scam Trump Base While Beating War Drums on China / Bannon and the Guo scammers and a host of know-nothing, bigoted Republican politicians and pundits are fueling public acceptance of Biden’s warmongering towards China.  Steve Bannon, a political guru for Donald Trump’s Republican political base, is hooked up with a Chinese billionaire whom China wants the U.S. to extradite over corruption charges. It may seem a strange pairing for Bannon given his rabid anti-China views. A few years back, Bannon was predicting the U.S. would be soon at war with China. [...] To harbor an enemy, self-declared government on U.S. soil is a provocation to the People’s Republic of China as well as a violation of international law. We can be sure that if the shoe was on the other foot, the United States would be fulminating against an “act of war”.
  • Trumpismul, în esenţă, înseamnă inducerea mindset-ului anti-China conservatorilor, ca substitut al celui anti-establishment.
  • “Shrink the World’s Population”: Secret 2009 Meeting of Billionaires “Good Club” / Is Worldwide Depopulation Part of the Billionaire’s “Great Reset”? For more than ten years, meetings have been held by billionaires described as philanthropists to Reduce World Population culminating with 2020-2021 Covid crisis. Recent developments confirm that “Depopulation” is an integral part of the so-called Covid mandates including lockdown policies and the mRNA vaccine. Flash back to 2009. according to the Wall Street Journal: “Billionaires Try to Shrink World’s Population”. In May 2009, the Billionaire philanthropists met behind closed doors at the home of the president of The Rockefeller University in Manhattan. This Secret Gathering was sponsored by Bill Gates. They called themselves “The Good Club”. Among the participants were the late David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg  Ted Turner, Oprah Winfrey and many more.[...] The emphasis was not on population growth (i.e Planned Parenthood) but on “Depopulation”, i.e,. the reduction in the absolute size of World population.
  • The China Cold War Will Unstick America’s Glue / The post 9/11 era’s final ‘Mad Hatter’s Tea Party’ dénouement scene at Kabul Airport did however, clearly convey a strong end-of-the-Roman Empire feel. Yes, failure in Afghanistan may have taken place far from Rome itself, yet something more profound today hangs in the air: a Change of Era. And defeats on distant frontiers, can entail profound consequences – closer to the imperial core – as a sense of accelerating imperial decline bleeds into domestic arguments, widening already yawning ideological rifts. An embedded national consensus can change very slowly, and then, under the right pressure, all at once. And in many subtle and sometimes chaotic ways, that trigger for change came from Trump. No dove or systematiser, he nonetheless made realism and anti-interventionism, quasi-respectable again.
  • Azerbaijan-Iran tensions approaching military level / Tehran on Tuesday, September 28 invoked its “sovereignty” to dismiss Azerbaijan’s concerns over Iranian military exercises near their shared border, AFP reports (via Barron’s).  “The drills carried out by our country in the northwest border areas…are a question of sovereignty,” Iranian foreign ministry spokesman Saeed Khatibzadeh said in a statement on the ministry website.  Tehran “will take all measures it judges necessary for its national security”, he said, adding, “Iran will not tolerate the presence of the Zionist regime near our borders” – an allusion to Azerbaijan’s relations with Iran’s enemy Israel.  ****  Azerbaijani President Ilham Aliyev earlier criticized Tehran over the drills, calling them “a very surprising event”.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Ti-amintesti coilaria ? Ti-amintesti acele situatii cand , iesind la joaca pe maidan sau pe autostrada dupa caz si negasind pe nimeni cunoscut cu care sa incerci s a te joci...al abordai pe alt copil aparut de nicaieri si-l intrebai direct : VREI SA FI IN ARMATA MEA ? Asa si cu " Cel mai mare protest de la începutul pandemiei. 3 mitinguri reunite " . Pai cat de prost sa fi incat sa nu vezi ca , dincolo de organizarea aproape impecabila cu guristi { Dan Puric fiind doar unul dintr ei } dupa gustul si pretentiile educationale ale maselor de imbecili exista totusi acea separatie delimitata de...ARMATA MEA . Astia din media n-au sesizat chestia asta si-au pus botu' sau s-au facut ca-l pun informand populatia .Diana Sosoaca este clar din armata cuiva , oficial sau nu , Simion departe de-a crede doar un naiv care a ajuns si el la borcanul cu miere...are armata lui iar peste toti troneaza dl. General Mircia ce , pe zi ce trece ami aminteste din ce in ce mai mult de acei caralii ce dirijau circulatia la Piata Obor in zi de Duminica .Fluiera si arunca cu vorbe goale crezand ca oamenii chiar vor crede in " patriotismul " ce le acopera ca o pelicula de ...shith . Am mai spus-o Riddick : atata vreme cat , daca dumitale iti moare motorul in Piata Victoriei si nu-ti permiti nici in gluma sa-ti lasi masina acolo pana vin aia de la service s-o repare sau s-o remorcheze , iar aia aia de la AUR au avut parcat acolo ditamai autocarul vreme de...{ cate luni ? } atunci sigur ceva e putred in al Romaniei stat fix cum fu-se si revolutia : trebuia sa fie cineva care sa se faca ca lucreaza ! In acest caz este madamme Sosoaca care , vad ca-n ultima vreme s-a mai calmat probabil avand Rudotel la discretie . Chiar m-a mirat sa nu scoata macar o shoapta despre acel spital din Constanta domnului Amiral Chitac ...ala care-a bagat jumate din Parlament in carantina dupa care , si-a pus palma-n cur si-a plecat la dracu sa-l pieptene . P.S. Bai , esti nebun ? Zece sau cinsprezece mii de...protestatari si asta in conditiile in care , in Tirana au iesit tot atatia fireste pentru alte probleme ?

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI Curios , pana si Miron Mitrea a etalat parerea dumitale , nu mai departe d e aseara !La fel de curios...chiar si prostu' de mine mi-am pus aceeasi intrebare...cu mult inainte d e ziua de ieri si-atunci ma-ntreb : CE MAI CHICHIREZ BELEAUA DACA NEAMTZU-I CU DARAUA ? Ma cam indoiesc ca vita germanica face ce face de capul si dupa capul lui asa incat ar cam trebui s a ma-ntreb , eventual sa ne-ntrebam : QUI PRODEST vorba domnului avocat si deputat Daniel Fenechiu ?! Spuneau unii pe blogul Contelui de Saint Germain ca neamtzu ar trebuii urgent suspendat dand fel d e fel d e motivatii . Nu ca n-asi fi de acord cu ei insa , parerea mea este ca , suspendarea ar trebui facuta cu o funie ROMANEASCA fabricata la Targoviste iar "ancorarea " sa fie facuta macar de una dintre crengile stejarului din Borzesti...dac-o mai exista si stejarul si localitatea !

Riddick spunea...

Ao-leeu, ce strică lipsa "p"-ului din prima frază... ;-)

Se prea poate să fi fost - asupra AUR-ului - aplicată o operaţiune de compromitere/decredibilizare (a smearing operation/campaign), adică să fi fost lăsaţi acolo ca să fie suspectaţi apoi, chiar de simpatizanţii lor. Dar la fel de bine puteau fi chiar oamenii Sistemului, şi băgat apoi zvon "uite, au vrut să-i compromită" - adică, exact inversul ipotezei anterioare. E complicat, chestiile astea se joacă subtil, iar aparenţele pot deruta.

În copilărie, auzeam chestii gen "băiatu', nu vrei să te joci cu noi?". Dar nu reţin să fi fost alţi copii total necunoscuţi, ci unii din capătul celălalt al străzii, sau din vecini, acolo unde ajungeam în vizită cu părinţii de mai multe ori.

Cu "Mircia", ai garanţia că tot ce-ncepi nu se va termina după cum ai gândit la-nceput.

Au fost destul de mulţi, dar ar fi trebuit măcar 50.000. Poate se va ajunge sau chiar depăşi numărul ăsta, dar nu imediat.

Suspendare englezească, "the long drop", când "se desface duşumeaua", ăla cade şi frânghia se întinde brusc, dizlocând vertebrele cervicale şi secţionând creierul faţă de corp. Mai înainte, se cântăreşte condamnatul şi i se măsoară circumferinţa gâtului, pentru calculul corect al lungimii căderii. Astfel, rezultatul este obţinut fără alte complicaţii ("decapitare prin strangulare" la cădere prea lungă, ori sufocare prelungită la o cădere prea scurtă prin trapa spânzurătorii).

Unknown spunea...

Numai REPETENŢII ajuns PREMIER ştiu FORMULA MAGICĂ din data de 2.10.2021.
Adică întrunirea la masa tăcerii(scenei) a MASONERIEI de GRAD 33 de 2 ori. Şi cea ALBĂ şi cea NEAGRĂ. Sau mă rog YING şi YANG, ... .

Riddick spunea...

Aha, bănuiam eu ceva "şi pe partea aia" (cu simbolistica, cu numerele).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: