02 octombrie 2021

Chiar AŞA!

2 comentarii :

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI una peste alta , oricat s-ar umfla muschii pe ei , niciunui partid , nu-i convin anticipatele asa incat , fac ceea ce fac de obicei : MANANCA CACAT IN SPERANTZA CA VOR FI MAI CREDIBILI !

Riddick spunea...

Depinde ce ordine vin de afară. Au aşteptat congresul PnL, unde a câştigat "cine trebuie". Iar la anticipate facţiunea LOrban nu mai prinde locuri pe liste şi deci nu mai ajunge în parlament: se întăreşte astfel Majoritatea-Sistem. Nici eu nu cred că s-ar ajunge la anticipate, dar n-aş exclude total.

https://www.bursa.ro/dacian-ciolos-nu-agreeaza-varianta-unui-guvern-tehnocrat-si-nu-doreste-alegeri-anticipate-61144448


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Neagu Djuvara, 2011:
Rep.: Și s-a transmis din generație în generație talentul ăsta?
N.D.: Domnule, culmea culmilor, s-a transmis așa de bine încît țărănoii care sînt acum la putere au reluat din dibăcia boierilor care o aveau din tată în fiu de șase sute de ani. Dacă Europa funcționează din ce în ce mai bine, eu vă garantez că în cincizeci de ani președinte al Uniunii Europene ajunge un român.
Rep.: Dar noi sîntem o țară mică, nu prea contăm…
N.D.: Da, dar să știți un lucru, nu va fi o supremație a celor mai mari puteri, Germania, Franța, Marea Britanie. Va putea fi ales președinte sau premier al UE tocmai cineva dintr-o țară mică. Franțuzul n-o să vrea să fie un neamț, neamțul n-o să vrea să fie un franțuz, italianul n-o să vrea să fie un spaniol. Dar un românaș, un ceh, un polonez va fi admis."

Neagu Djuvara, 2015: "Liniștea mea sufletească este că nu mai există națiuni în Europa. Noi nu vom mai fi români, ungurii nu vor mai fi unguri, polonezii nu vor mai fi polonezi, toată lumea va fi european, și nu numai european, ci un european americanizat, fiindcă pecetea americană, științele moderne – internet, telefon - au măturat diferențele dintre popoare. Așa că nu mai am nicio îngrijorare că noi nu mai suntem români. Noi suntem europeni. Și niște europeni supuși influenței americane."

 

Postări populare: