29 septembrie 2021

Pe scurt - TOT ce ar trebui făcut IMEDIAT

Mihai Malaimare

Se anunță tot felul de mitinguri pentru renunțarea la certificatul verde. La unele sunt chiar invitat. Mă culc pe cuptor, precum Kutuzov în fața cuceririi Moscovei de către Napoleon. Să mă treziți atunci când veți înțelege că nu pandemia este problema României. Demiterea lui Iohanis, alungarea holerei galbene, ieșirea din UE și din NATO, acestea sunt problemele reale ale României, restul este cu voie de la serviciile secrete românești trădătoare de țară, de neam și de onoare!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3095081410814334&id=100009375168032

3 comentarii :

Anonim spunea...

" Demiterea lui Iohanis, alungarea holerei galbene, ieșirea din UE și din NATO, acestea sunt problemele reale ale României, restul este cu voie de la serviciile secrete românești trădătoare de țară, de neam și de onoare! " Inca unul care s-a trezit la realitate in cele din urma dar , pana sa faca mai multi acelasi lucru...asteptam iarna precum Kutuzov !

Riddick spunea...

"Nu explică bine" - Kutuzov a aplicat tactica pământului pârjolit, incendiind total Moscova dinaintea La Grand Armee a lui Napoleon (casele erau atunci din lemn). Ar mai fi rămas vreo 6000 din 200.000, cât avea atunci Moscova. Nu ştiam, am citit după postare.

Riddick spunea...

Aceeaşi tactică a decretat-o Stalin în iunie 1941, în teritoriile ce urmau a fi imediat-invadate: retragerea populaţiei, şi toate casele, hambarele, fabricile, etc - demolate, dinamitate sau incendiate. Animalele (din şeptel) neevacuabile - împuşcate.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

PnL şi PSD propun (2010) o modificare complexă a Constituției în toate domeniile în care Legea fundamentală trebuie corectată și pusă în acord cu Constituția UE. Cele două partide consideră că sfârșitul anului 2011, începutul anului 2012 ar constitui termenul până la care noua lege fundamentală ar trebui finalizată.

PnL, 2014 - pe noua siglă a partidului apare cercul celor 12 stele, simbolul UE.

 

Postări populare: