29 septembrie 2021

Pe scurt - TOT ce ar trebui făcut IMEDIAT

Mihai Malaimare

Se anunță tot felul de mitinguri pentru renunțarea la certificatul verde. La unele sunt chiar invitat. Mă culc pe cuptor, precum Kutuzov în fața cuceririi Moscovei de către Napoleon. Să mă treziți atunci când veți înțelege că nu pandemia este problema României. Demiterea lui Iohanis, alungarea holerei galbene, ieșirea din UE și din NATO, acestea sunt problemele reale ale României, restul este cu voie de la serviciile secrete românești trădătoare de țară, de neam și de onoare!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3095081410814334&id=100009375168032

3 comentarii :

Anonim spunea...

" Demiterea lui Iohanis, alungarea holerei galbene, ieșirea din UE și din NATO, acestea sunt problemele reale ale României, restul este cu voie de la serviciile secrete românești trădătoare de țară, de neam și de onoare! " Inca unul care s-a trezit la realitate in cele din urma dar , pana sa faca mai multi acelasi lucru...asteptam iarna precum Kutuzov !

Riddick spunea...

"Nu explică bine" - Kutuzov a aplicat tactica pământului pârjolit, incendiind total Moscova dinaintea La Grand Armee a lui Napoleon (casele erau atunci din lemn). Ar mai fi rămas vreo 6000 din 200.000, cât avea atunci Moscova. Nu ştiam, am citit după postare.

Riddick spunea...

Aceeaşi tactică a decretat-o Stalin în iunie 1941, în teritoriile ce urmau a fi imediat-invadate: retragerea populaţiei, şi toate casele, hambarele, fabricile, etc - demolate, dinamitate sau incendiate. Animalele (din şeptel) neevacuabile - împuşcate.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: