05 mai 2021

"Schema"

Sorin Simion Meici

Unii români sunt atât de proști. Chiar dacă le desenezi, ei nu pricep.
În listele electorale ale Autorității Electorale Permanente sunt înscriși peste 18 milioane de români. Cu drept de vot. Adică, cei care au împlinit 18 ani.
 
Acum urmează distracția. Pentru vaccinare, populația eligibilă este de 16 milioane. Persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Având în vedere că într-un an se nasc în jur de 250 de mii de persoane, avem cam 15,5 milioane de adulți.
 
Acum pricepeți cum stă treaba la alegeri.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1412818125726646&id=100009954168077

"Poza" cu cifrele - aici.

- - - - - - -

"Schema":

Totalul Fals, Baza Fraudei Electorale (TF/BFE) = 18 milioane-şi-ceva "cu drept de vot" (>18 ani) - "cifre oficiale"

Totalul Fals-Real, Invocat Pentru Vaccinare (TF-R/IPV) = 16 milioane-şi-ceva "eligibili" (>16 ani) - "cifre oficiale"

DAR

În TF-R/IPV intră şi cei de 16-şi-ceva, 17, 17-şi-ceva. Adică cei până în vârsta de 18 ani dar mai mari de 16 ani.

Adică dacă ar fi date reale ar trebui ca TF-R/IPV să fie mai mare decât TF/BFE. Fiindcă se adaugă şi "cei din intervalul 16-18".

Şi vedem că... NU este! (hai, haştagilor! let's see how you'll try to spin this)

Peste 2 milioane de voturi fictive sunt ţinute la cutie, pentru manevre. Este ENORM, un potenţial de fraudă de 11-12%. Şi asta "pe o proiecţie" de participare de 100%, mergând spre dublu (~20-25%) la o participare mai realistă, de 40-60%. #BananaRepublic

Iar la anul, cică, ar fi recensământ general (trebuia să fie în 2021 dar... "s-a amânat din cauza pandemiei"). Să ne aşteptăm măcar atunci la necesare clarificări? Ha...

2 comentarii :

Anonim spunea...

Spune dl. Meici : "Unii români sunt atât de proști. Chiar dacă le desenezi, ei nu pricep " L-asi contrazice caci , incepand cu 1990 si continuand cu 2007 populatia Romaniei , populatie eligibila sau nu , s-a diminuat drastic fie din cauza " sporului natural "apropiat de 0 caci , cine dracu-i atat de nebun incat sa mai procreeze in tara asta de rahat { adica sa se gandeasca la viitor } , fie din cauza deceselor la fel de naturale adica ...cam toti au plecat la dracu .Ca la AEP sant niste cifre iar la INS altele...asta s e numeste STRATEGIE adica , ai minti pe toti eventual si pe tine autoritate caci , daca tu poti crede astfel de aiureli lnsate in piatza , sigur le vor crede si altii . SIngura data cand AEP sau INS n-au avut nevoie de cifre reale a fost in Mai 1990 insa , aia a fost si ... odata vede nashul "aia " a finei !La anul , cand este asteptata o alta recenzare a populatiei ...asta va insemna o pierdere imensa caci , Romania { asa cum bine sti si dumneata }va cam pierde din banii de la UE...nu ca pe liderii ei i-ar interesa asta intr-atat incat sa nu poate dormi noaptea . I-au pierdut din cauza ... PE-SE-DE insa , pana atunci vor tine la saltea poate , patru milioane de voturi fictive caci nu se stie cand vor folosii !Vorba lui Dandanache : " LA UN CAZ...PAC LA RASBOIU" !Dl. Meici , nu-i ala care facea mai nu stiu cand niste dezvaluiri privindu-l pe Nicolae Robu fostul primar al Timisoarei ? Nu l-am putut suferii pe Robu { la fel ca si pe BOC } in viata mea insa, sa vi si sa dai duma din pozitia in care-ai fost unul dintre apropiatii astuia { " gurile rele " spun ca , erau ceva mai apropiati decat lasau ei sa se inteleaga } , tot lichelism , tot mancatorie de kakat se numeste fara suparare .

Riddick spunea...

Diminuare, clar este, dar la AEP "a îngheţat" numărătoarea.

Nu ştiu de Meici nimic, acum "l-am găsit", preluat de alţii pe Facebook.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Hunor Kelemen, 2012: "Sigur, vorbim despre Statele Unite ale Europei şi eu, din acest punct de vedere, pe termen lung, văd o ieşire din situaţia actuală prin crearea acestei structuri. Atunci şi România, ca stat, va avea o autonomie în interiorul Statelor Unite ale Europei, în interiorul „statului mare". Trebuie să tindem către aceste lucruri şi să discutăm foarte sincer şi foarte deschis".

Postări populare: