22 aprilie 2021

Declarația lui Václav Klaus cu privire la cazul Vrbětice

Comunicate de presă, 19 aprilie 2021 

În situaţia unor date și informații foarte superficiale și neconvingătoare, prezentate pe fondul obscur al isteriei covidice, în care tot felul de dezinformări și știri false se răspândesc prea ușor, și în atmosfera nervoasă a viitoarelor alegeri parlamentare din octombrie, nu vreau să-i concurez pe alți politicieni și comentatori printr-o declarație încă şi mai originală despre cazul Vrbětice, șapte ani mai târziu. Prin urmare, doar trei scurte note: 

1. Nu credeam că mă voi întoarce vreodată în anii cincizeci, chiar și cu semnul opus. Nu credeam că voi mai lovi neputincios cu pumnul în masă ascultând radioul regimului și declarațiile liderilor noștri politici; 

2. Cred că dacă Trump ar fi câștigat din nou alegerile prezidențiale din SUA și ar fi fost astăzi președinte, reluarea poveştii Vrbětice nu s-ar mai fi produs; 

3. Guvernul nostru și pseudo-opoziția asociată cu acesta realizează că nu mai pot speria oamenii la nesfârşit cu covidul și, prin urmare, caută disperaţi să moşmondească o altă sperietoare pentru a ține oamenii în teamă. Ei ştiu foarte bine că oamenii speriați sunt mai ușor de guvernat. I-aş ruga să se oprească. Ar trebui să le pese mai mult de țara noastră decât de persoanele lor. 

Václav Klaus, Praga, la 19 aprilie 2021

https://www.klaus.cz/clanky/4724

*   *   *

În 2014 au avut loc două explozii (la cam o lună diferenţă) la un depozit de muniţii din localitatea cehă Vrbětice. Recent, "s-a ajuns la concluzia" că exploziile ar fi fost provocate de "nişte agenţi ruşi", iar de aici la un scandal în toată regula, implicând şi expulzări reciproce de diplomaţi între Cehia şi Rusia. Ce nu spune media globalistă este că muniţia de acolo urma să susţină "opoziţia" terorismul din Siria şi noul regim-marionetă din Ucraina, rezultat din puciul "EuroMaidan". Aşa că vezi, matale...

Un comentariu :

Riddick spunea...


Former President of Czech Republic refused to believe in involvement of Russia to explosions

According to him, the Czech government and the associated pseudo-opposition ceased to keep people in fear with the help of the COVID-19 pandemic, so it took a new enemy. “They know perfectly well that frightened people are easier to manage. Please stop. You must take care of our country more than yourself,” Klaus called.

On April 18, Moscow declared people of non-Grata 20 employees of the Embassy of the Czech Republic. These were the response measures expulsion from the Czech Republic 18 Russian diplomats during the day earlier. They are suspected of working on Russian intelligence services, which Prague considers it involved in the explosions in Vrbetice in 2014. In addition, the Czech Republic announced the search for Russians Alexander Petrov and Ruslan Bolsharov. It is argued that they were at the site of the explosion in stock in Vrbetice in October 2014.

https://www.altusintel.com/public-yy2j2c/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: