22 aprilie 2021

"Suntem deja acolo" (într-o realitate în care domnia legii nu mai este funcţională - nu neapărat "absentă")

 

WROL (Without [the] Rule Of Law) - lipsa/dispariţia ordinii legale, "momentul când caca ajunge în contact cu elicea ventilatorului" 

 

"low output human beings"

2 comentarii :

Anonim spunea...

La my angry rants : intre timp...s-a rezolvat mai mult sau mai putzin . Putin si-a aratat muschii , Biden a intzeles chestia asta la justa valoare iar tipii de la U.E. de-asemenea . Nu ca ar interesa pe cineva din lumea politicii inalte daca ar izbucnii un al IV-lea Razboi Mondial in Europa ca tot au aceasta fixatie cu " planeta nu poate sustine o populatie in continua crestere " lansata de aia la Davos .Fireste , atunci cand este vorba despre " populatia lumii " este vorba de fapt , despre...aia prea multi si prea prosti ce n-au venituri formate din cifre urmate de minim sase zerouri .Putin si tipii de la Kremlin le-au linistit si pe Ursula si pe catzeaua{M}Aia . Prima , a inteles { sper } ca , indiferent ce-ar face U.E. , fara Rusia nu poate exista NIMIC caci , americanii nu-s atat de prosti sa-si mai bage banii intr-un nou razboi iar cea de-a doua , SPER , c-a inteles ca , nu-i de capul ei , chiar daca crede ea ca , Moscova este suficient de departe de Chisinau . Poate c-o fi insa , Tiraspolul este atat de aproape de adresa declarata ca domiciliu de catre Maia Sandu incat , mai bine ar sta dracului la locu ei . Riddick , daca te numesti cumva si FLORIN ...FLORINA sau , printre relatiile dumitale apropiate , se numara si oarece purtatori ai numelui FLORIN , FLOAREA ...LALEAUA , CRINA si care-or mai fi : SANATATE MAXIMA DIN PARTEA MEA CU OCAZIA FLORIILOR !

Riddick spunea...

Mulţumesc pentru urări!

În rest, încă e departe de vreun final, oricare ar fi el.

- - - - - - -

© my angry rants:

"N-a (re-)început treaba 'din' Ucraina"? Las că poate-ncepe 'din' Repmoldova. Semne, sunt. Trebuie rezolvată urgent Căţeaua (M)Aia. Lucrurile au ajuns la punctul în care niciuna dintre părţi nu mai poate da înapoi fără riscuri majore.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: