15 octombrie 2020

Irelevanţa opţiunii între partidele-Sistem

"Social-democraţii" (liberals - în sens american; Democraţii) sunt - şi ei... - pe ştatul de plată al Big Business-ului şi globalismului. Nu zic "al capitalismului", fiindcă globaliştii caută să-l distrugă dacă este productiv în interes naţional.

Văd că sunt probleme cu noul Blogger "îmbunătăţit", clipul nu se deschide. Dar "poate nu ştiu eu încă tot": am încercat vreo două tutoriale embed Twitter video, şi nimic. Cu alte clipuri m-am prins care-i soluţia. În fine, deschideţi clipul aici. Merită!

The abusive relationship between corporate Democrats and the left, in under a minute

2 comentarii :

Anonim spunea...

Pe linga metodele de creare si intretinere a spaimei de covid pe care le stiam deja (cea mai stridenta, pina acum, fiind aruncarea cu saci de bani in spitalele care "identifica si trateaza" covizi; de mituirea presei nu mai zic), azi am aflat inca una. Cea mai tare. Fara egal. Iti cad plombele...

Uite cum se creeaza si intretine o pandemie:
https://www.rt.com/uk/503552-uk-covid-consultants-salary-scandal/

Nu trebuie sa le ceri nimic. Ii ingropi in bani si vor intelege imediat ce au de facut ca sa nu ramina fara obiectul muncii.

Riddick spunea...

Asta arată cât de mare-i miza. Ehe...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: