15 octombrie 2020

Irelevanţa opţiunii între partidele-Sistem

"Social-democraţii" (liberals - în sens american; Democraţii) sunt - şi ei... - pe ştatul de plată al Big Business-ului şi globalismului. Nu zic "al capitalismului", fiindcă globaliştii caută să-l distrugă dacă este productiv în interes naţional.

Văd că sunt probleme cu noul Blogger "îmbunătăţit", clipul nu se deschide. Dar "poate nu ştiu eu încă tot": am încercat vreo două tutoriale embed Twitter video, şi nimic. Cu alte clipuri m-am prins care-i soluţia. În fine, deschideţi clipul aici. Merită!

The abusive relationship between corporate Democrats and the left, in under a minute

2 comentarii :

Anonim spunea...

Pe linga metodele de creare si intretinere a spaimei de covid pe care le stiam deja (cea mai stridenta, pina acum, fiind aruncarea cu saci de bani in spitalele care "identifica si trateaza" covizi; de mituirea presei nu mai zic), azi am aflat inca una. Cea mai tare. Fara egal. Iti cad plombele...

Uite cum se creeaza si intretine o pandemie:
https://www.rt.com/uk/503552-uk-covid-consultants-salary-scandal/

Nu trebuie sa le ceri nimic. Ii ingropi in bani si vor intelege imediat ce au de facut ca sa nu ramina fara obiectul muncii.

Riddick spunea...

Asta arată cât de mare-i miza. Ehe...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: