21 septembrie 2020

88 MINUTES | 9/11 - 88 coded


11 comentarii :

Riddick spunea...


https://en.wikipedia.org/wiki/88_Minutes

Riddick spunea...


Filmul "88 Minutes" este din 2007, la 10 ani "de la Diana" şi la 6 de la "9-11". Trebuie adăugat că 8 şi 88 sunt numere masonice.
Programarea predictivă este totuşi anterioară evenimentelor "induse", şi despre asta am mai scris aici - https://riddickro.blogspot.com/2020/04/programarea-predictiva-cazul-londra-2012.html

Anonim spunea...

Printre putinele filme in care-a prestat Al Pacino ce nu mi-au placut chiar deloc ! De la " Dog Day Afternoon " la " 88 minutes " e cale lunga ...

Riddick spunea...


Ştiu, l-am văzut cred că de cel puţin trei ori. Dar acum insistam pe "simboluri".

Anonim spunea...

Chestia de la MY ANGRY RANTS este MONUMENTALA !!! Da' ce-a patit frau Von Liderman de s-a pus cu japca taman pe Romania sa monitorizeze toate tranzactiile de-aci ? Chiar crede ca Romania este singura tara profund corupta si plina de corupti din tot acest shit de UE ??? Johannis , sa fim seriosi : indiferent ce-a spune aia , krautul nu-i altceva decat un...politruc !Catu...pai om de paie mai real decat nenorocitul asta , nu gasesti decat in povestea aceea cu " Vrajitorul din OZ " .

Anonim spunea...

Am observat ca , ai facut unele scimbari la blog si acum ai pus pe front chestia aia : ROexit . Nu-i rea deloc insa , da-mi voie sa-mi exprim si-o parerea personala as acum a m mai facut-o de altfel si-alta data . Nu m-ar deranja absolut deloc daca Romania ar iesii dracului , odata pentru totdeauna din aceasta UE . SIngurul motiv de ingrijorare il am din partea fortei clasei politice romanesti { palmasii chiar nu conteaza } de-a reusii sa mentina tara macar pe linia d e plutire . Ar fi si-o parte buna si anume , credinta ca aia ce si-au adunat suficienti gologani se vor duce dracului spre alte zari si tari iar noi...vom putea ramane linistiti s a muncim si sa platim taxe pentru ca Romania s a redevina iar ce-a fost...sa aive politicienii cei noi ce fura , fix la fel cu cei vechi .

Riddick spunea...


Nu-i vorba doar de România, ci de toate tranzacţiile din UE, cică "pentru combaterea evaziunii". Dar se poate face spionaj economic, având TOATE DATELE aproape în timp real. Mai multe, aici: https://www.national.ro/social/citu-atac-socant-la-adresa-ue-romania-risca-sa-nu-primeasca-banii-696643.html

Riddick spunea...


Se fură cu acte şi sub acoperirea directivelor UE. Aici este de umblat, că aici se fură "legal".

Anonim spunea...

Cand ai timp , vizioneaza " ALIBI PENTRU UN PRIETEN " cu Delon . Nu actiunea conteaza { aici Alain Delon...nu moare impuscat de nimeni } ci , dialogurile . Ai sa vezi ca , inca din 1977 { anul cutremurului in RSR } existau voci si pareri referitoare la UE si politica ei , fireste asta PRESUPUNAND ca n-o stiai .

Anonim spunea...

Si cand ma gandesc ca , " incoruptibila " { asa era denumita in presa straina } Laura Codruta Kovesi , taman acum are alte treburi pe la Comisia Europea a UE ... Ce " treaba " ar fi avut d e facut aici , d e n-oi spune si la morti !!!

Riddick spunea...

L-am văzut demult, nu mai reţin acţiunea. L-aş revedea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2022: "UE nu se va dezintegra sub nicio formă. Dimpotrivă, mersul va fi, că vrem, că nu vrem - şi eu personal vreau - către formarea Statelor Unite ale Europei. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Dar în niciun caz nu se dezintegrează Uniunea Europeană. Astea sunt nişte vorbe de toacă. Deocamdată, cu plus, cu minus, până la urmă a făcut faţă cu bine şi pandemiei de Covid şi situaţiei economice dificile şi crizei energetice, plus solidaritatea în cazul războiului provocat de Rusia în Ucraina... deci are şi părţi incontestabile Uniunea Europeană!"

 

Postări populare: