21 septembrie 2020

88 MINUTES | 9/11 - 88 coded


11 comentarii :

Riddick spunea...


https://en.wikipedia.org/wiki/88_Minutes

Riddick spunea...


Filmul "88 Minutes" este din 2007, la 10 ani "de la Diana" şi la 6 de la "9-11". Trebuie adăugat că 8 şi 88 sunt numere masonice.
Programarea predictivă este totuşi anterioară evenimentelor "induse", şi despre asta am mai scris aici - https://riddickro.blogspot.com/2020/04/programarea-predictiva-cazul-londra-2012.html

Anonim spunea...

Printre putinele filme in care-a prestat Al Pacino ce nu mi-au placut chiar deloc ! De la " Dog Day Afternoon " la " 88 minutes " e cale lunga ...

Riddick spunea...


Ştiu, l-am văzut cred că de cel puţin trei ori. Dar acum insistam pe "simboluri".

Anonim spunea...

Chestia de la MY ANGRY RANTS este MONUMENTALA !!! Da' ce-a patit frau Von Liderman de s-a pus cu japca taman pe Romania sa monitorizeze toate tranzactiile de-aci ? Chiar crede ca Romania este singura tara profund corupta si plina de corupti din tot acest shit de UE ??? Johannis , sa fim seriosi : indiferent ce-a spune aia , krautul nu-i altceva decat un...politruc !Catu...pai om de paie mai real decat nenorocitul asta , nu gasesti decat in povestea aceea cu " Vrajitorul din OZ " .

Anonim spunea...

Am observat ca , ai facut unele scimbari la blog si acum ai pus pe front chestia aia : ROexit . Nu-i rea deloc insa , da-mi voie sa-mi exprim si-o parerea personala as acum a m mai facut-o de altfel si-alta data . Nu m-ar deranja absolut deloc daca Romania ar iesii dracului , odata pentru totdeauna din aceasta UE . SIngurul motiv de ingrijorare il am din partea fortei clasei politice romanesti { palmasii chiar nu conteaza } de-a reusii sa mentina tara macar pe linia d e plutire . Ar fi si-o parte buna si anume , credinta ca aia ce si-au adunat suficienti gologani se vor duce dracului spre alte zari si tari iar noi...vom putea ramane linistiti s a muncim si sa platim taxe pentru ca Romania s a redevina iar ce-a fost...sa aive politicienii cei noi ce fura , fix la fel cu cei vechi .

Riddick spunea...


Nu-i vorba doar de România, ci de toate tranzacţiile din UE, cică "pentru combaterea evaziunii". Dar se poate face spionaj economic, având TOATE DATELE aproape în timp real. Mai multe, aici: https://www.national.ro/social/citu-atac-socant-la-adresa-ue-romania-risca-sa-nu-primeasca-banii-696643.html

Riddick spunea...


Se fură cu acte şi sub acoperirea directivelor UE. Aici este de umblat, că aici se fură "legal".

Anonim spunea...

Cand ai timp , vizioneaza " ALIBI PENTRU UN PRIETEN " cu Delon . Nu actiunea conteaza { aici Alain Delon...nu moare impuscat de nimeni } ci , dialogurile . Ai sa vezi ca , inca din 1977 { anul cutremurului in RSR } existau voci si pareri referitoare la UE si politica ei , fireste asta PRESUPUNAND ca n-o stiai .

Anonim spunea...

Si cand ma gandesc ca , " incoruptibila " { asa era denumita in presa straina } Laura Codruta Kovesi , taman acum are alte treburi pe la Comisia Europea a UE ... Ce " treaba " ar fi avut d e facut aici , d e n-oi spune si la morti !!!

Riddick spunea...

L-am văzut demult, nu mai reţin acţiunea. L-aş revedea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: