29 iunie 2019

Dacă asta înseamnă Partidul Alianţa Naţională, atunci e grav. Foarte grav.
+ UPDATE care clarifică situaţia


Şi eu care ziceam că disidenţii din PSD, care perfect previzibil vor pierde congresul, ar face bine să sară din mers în PAN. Din 4000 de delegaţi, să iasă în grup din sală câteva sute/o mie după alegerea "echipei DUEncilă", ar fi un mesaj puternic. În loc să bâjbâie până la alegerile generale, încă un an jumate, aşteptând alt loc pe listele PSD (nu vor primi), ori pierzând minim un an cu înfiinţarea unui "nou partid".

Doar o parte a scrisorii postate de Daniel Dragomir (desigur, în numele PAN şi "România 3.0"), în care se exprimă esenţa:
[...] Cred cu toata tăria că Viorica Dăncilă este o persoană care poate uni partidul în acest moment de furtună. Cred că are buna credință, echilibrul, experiența și capacitatea să strângă oamenii alături, să treacă peste disensiuni și să construiască. Știu că este capabilă să facă echipă împreună cu ceilalți contra-candidați punând, cu onestitate, înainte de orice interes personal, interesul partidului. 
Știu că nu și-a trădat niciodată partidul și nu și-a încălcat principiile. Mai știu că te respectă așa cum îl respectă pe fiecare membru în parte. 
Te invit, așadar, să alegi mâine atât cu inima plină de speranță, dar și cu mintea lucidă! [...]
Nu, "principiile" nu şi le-a încălcat. Cele reale, pe care le pune în practică acum. La referendumul pro-familie, când a votat a zis "am votat conform valorilor în care eu cred" (n-a specificat clar: DA sau NU). Foarte puţini au înţeles, atunci (eu înţelesesem!).

Iar acum, am înţeles şi cu Dragomir. Sper să mă fi înşelat, dar şansele sunt mici.


Nu, nu cred în "dedublare în dedublare", adică să fie Echipa DUEncilă "altceva, dar se va dezvălui mai încolo(-şa)". Nu mai este timp, deciziile corecte ar trebui luate acum. Ele se iau... dar exact pe dos. DECI, NU.


*   *   *

UPDATE: PAN sesizează "virusul" şi îl izolează.

COMUNICAT

Luând act cu neplăcută surprindere de declarațiile publice din ultima perioadă ale domnului Daniel Dragomir ce denotă implicarea acestuia în competiția internă a Partidului Social Democrat, fapte contrare statutului și politicii Partidului Alianța Națională și care dăunează activităţii, imaginii și prestigiului Partidului,
Biroul executiv al Partidului Alianța Națională a decis, cu majoritate de voturi, în temeiul Art 13 alin. 1 prin raportare la Art. 20 alin. 1 lit. e din Statutul PAN
respingerea cererii de înscriere in Partidul Alianța Națională formulată de domnul Daniel Dragomir.
Conform art. 14 al. 2 din Statutul PAN, împotriva deciziei de respingere a cererii, solicitantul poate formula contestaţie în termen de 15 zile de la comunicarea deciziei, care se judecă de organele statutare abilitate, în prezenţa contestatarului, în termen de 30 de zile.
Dan MV Chitic
Președinte PAN
Aurelian Popa
Vicepreședinte PAN
Lucian Dumitrașcu
Membru fondator PAN
Bucuresti, 28.06.2019

12 comentarii :

Riddick spunea...

În eventualitatea apariţiei unor pretexte de dispariţie a textului "în context" ("erată", "greşeală de tipar", "nu eu", "nu noi", "ăăăă...", "de fapt, vroiam să zic altceva", etc.), iată dovada existenţei abominaţiei:

https://web.archive.org/web/20190629024026/https://romania30.ro/scrisoare-deschisa/

Riddick spunea...

Din comentariile pe Facebook, la postarea lui Dragomir, cu scrisoarea.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=875838192770672&id=100010334985925

Dana Prelipceanu
Nu-mi vine sa cred.

Azariass Nikolaevici
Colonele Dragomir.....
Doar o vorbă.....îți mai spun....
,,N-avem puteri şi chip de-acum
Să mai trăim cerşind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luaţi din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!,,
Amin !

Petrica Barbieru
Ciudat apel... sa va doriti un om care nu stie de niciun stat paralel, care s-a sucit la 180 grade intr-o noapte, ca si alti pirati betivi si bolnavi, impinsi in fata de alte grupari din aceeasi vesnica securitate nesatula de putere si plina de patriotism prin sufragerii, doar pentru "liniste" intr-un mamut tot mai controlat si aservit, cred ca e o eroare si induce o confuzie si mai mare cand lucrurile si apele trebuiesc limpezite cat mai repede. Dar poate detineti informatii care-s departe de marele public sau poate tactica e prea subtila... si trece ca o eroare.

Ioan-Dan Șimon
E bună dle Dragomir. Peștii au luat plasă.

Dragomir Mihail
M-ai paradit !

Buliteanu Danut
Dancila vrea sa transforme partidul in "oamenii plavanului"noi cei multi ce sa intelegem ca asa trebuie sa devenim si noi plebea ,nu d-le Dragomir si asta pt ca noi cei multi nu am avut functii nu putem fi santajati nu vom fi amenintati cu puscaria si chiar asa fiind suntem prea multi si chiar daca vor salta citiva dintre noi ca pentru exemplu pt ceilalti atunci sa ne ia pt ca noi suntem si vom fi ca DOMNUL FILIP si stiti la cine ma refer si daca se va ajunge aici sper ca veti avea bunul simt de a va retrage din viata publica si mincativa pensia aia platita de noi linistit

Razvan Coltea
Fals, d-le. Dragomir. Nu Dancila e aceea.

Daniela Scandinavia
Dle Daniel Dragomir, ma sperie si dezamageste sustinerea dvs pt Dancila. Si Oprisan o sustine....si dvs o sustineti din aceleasi considerente pe care le are Oprisan?

Riddick spunea...



Rocco Iosub
Pai cum așa domnule Daniel Dragomir ?
Parca aveați alte principii ?!
V-ați resetat ?
Chiar nu pot sa inteleg!!

Corina Leșan
Eu nu cred că este scrisă de dl. Dragomir.

Catrina Ludwig
Sa separam lucrurile : Dancila poate uni partidul,facand voia securistilor. Dancila onesta? Nicidecum ! Uneste partidul in stare de tradare a intregului popor care astepta sa se faca odata curatenie prin justitia securista.

Irina Balcangiu
Domnule Daniel Dragomir, si pe mine ma surprinde sustinerea dvs pt analfabeta Dancila, care la nici 24h de la condamnarea abuziva a d-nului Liviu Dragnea, s-a dezis de el si a devenit sluga statului paralel si a lui iohannis. O jigodie infecta care nu are ce cauta sa fie premierul Romaniei. Credeam ca suntem de aceeasi parte a baricadei......dar se pare ca m-am inselat in privinta dvs. :(

Stoica Geta
Pai și Plesoianu ?Prietenul d-voastră ?Nu cred ,e furt de identitate.

Catrina Ludwig
NE-ATI PUS LA INCERCARE cu postarea asta ,d-le Dragomir ? Sau vi s-a mai facut niste dosare si sunteti timorat ? Daca nu alegeti sa fiti EROU ...nu veti mai conta nicicum !

Ioan Nicu Bornea
Unde au rămas : statul paralel,republica procurorilor, dreptate până la capăt, nu vă fie frică ?! Bravo VVD !!! A găsit scuza cu cei 9 ani... Parole,parole... În rest paradeală până la capăt ! Incredibil.

Perianu Marilena
Dle Dragomir m-ati dezamagit profund ,eu care va acordam toata increderea mea ,vad in lipsa de activitate din ultimul timp ,faptul ca ati trecut din nou in statul paralel ,mai deunazi vorbeati de frica cine a reusit sa va schimbe asa nu inteleg . Ma bucur ca mi-am dat seama si vad ca mai multi oameni gandesc la fel ,deci nici nu mai privesc postarile dv.

Emil-Radu Fiscutean
Să arunci pe piață un apel/comunicat, care pare a fi al unui Dragomir care nu are nimic de-a face cu Dragomirul luptător cu statul paralel, după care să te ascunzi și să nu răspunzi la nicio observație, asta da bărbăție!

Misha Nica
Hellloooooouuuuu? Suntem nooooi?
Sigur nu e cineva pe contul dvs?
Uuuu?
E cont clonat?

Riddick spunea...

Apare şi la pagina Facebook "România 3.0", nu însă şi la cea a PAN (aşadar, "oficial neasumată de partid"). Deci nu-i "o coincidenţă", ci o direcţie de acţiune.

https://www.facebook.com/romania30ro/posts/2368280376782039

Doar unul dintre comentarii, but which sums it up pretty well:

Flaviu Butnaru
Nu. Este clar. Dragomir trebuie să fie președintele PSD. Are verb, are înțelepciune, are momentul în el, este calm, ponderat, adevărat român, tată iubitor, iubit conducător, devotat cauzei socialismului, făuritor al societății socialiste multilateral dezvoltate, vizionar, geniu al serviciilor de informații, chip luminos al politicii românești.
Un adevărat lider al noii generații de politicieni.
Să ne trăiți la mulți ani, fericiți, Iubit Conducător, chip luminos...

Anonim spunea...

Obisnuiam sa mai trec pe aici cu firefox. Acum, insa, am intrat cu tor, fiindca firefox are niste obiectiuni. In caz ca te intereseaza, asta imi apare in firefox cind tastez https://riddickro.blogspot.com/

Did Not Connect: Potential Security Issue

Firefox detected a potential security threat and did not continue to riddickro.blogspot.com because this website requires a secure connection.

What can you do about it?

riddickro.blogspot.com has a security policy called HTTP Strict Transport Security (HSTS), which means that Firefox can only connect to it securely. You can’t add an exception to visit this site.

The issue is most likely with the website, and there is nothing you can do to resolve it.

If you are on a corporate network or using anti-virus software, you can reach out to the support teams for assistance. You can also notify the website’s administrator about the problem.

Learn more…



Someone could be trying to impersonate the site and you should not continue.

Websites prove their identity via certificates. Firefox does not trust riddickro.blogspot.com because its certificate issuer is unknown, the certificate is self-signed, or the server is not sending the correct intermediate certificates.


Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER
View Certificate



Report errors like this to help Mozilla identify and block malicious sites

Riddick spunea...

Mi se întâmplă şi mie când intru (nu cu Firefox) de pe tabletă, şi chiar pe siteuri de firme cu produse. Acelaşi lucru. Nu însă şi "la mine", nici acum cu Firefox. O fi ceva cu IP-urile şi protecţiile antivirus. Dracu' ştie...

Dar anulez "Security exception" sau cam aşa ceva, click pe "Add security exception/certificate" şi dau click la link, apoi "mă lasă".

Anonim spunea...

Nu stiu ce sa spun... Eu asa ceva (exact avertismentul asta- vreau sa zic) nu am mai vazut.

Am facut rapid o cercetare cu

https://www.grc.com/fingerprints.htm

o unealta extraordinar de utila, care te ajuta - afisind amprenta autentica a certificatului (SHA1 Fingerprint) - sa iti dai seama daca esti chiar pe site-ul pe care il cauti, ori "someone could be trying to impersonate the site" ca sa intri pe un alt site, dar care arata exact ca ala pe care il cauti. Tin minte si acum ce shock am avut acum multi ani cind am vazut prima oara, cu ochii mei, un astfel de site de unde ma pregateam sa downloadez o aplicatie din categoria "communications/encryption". Eu credeam ca astea sint legende inventate de paranoici, ori, daca chiar exista asa ceva, sint site-uri bancare facute sa iti fure banii. Noroc ca mi-a venit gindul cel bun si, inainte de orice, am verificat site-ul cu unealta de mai sus. (De notat ca GOOGLE, cu care l-am cautat dupa nume, mi-a afisat doar site-ul capcana!). Amprentele (SHA1 Fingerprint) erau diferite, iar la site-ul adevarat am ajuns pina la urma cu tor si fara google. Iar SHA1 Fingerprint de pe certificatul site-ului (eram pe tor) era identic cu cel aratat de www.grc.com/fingerprints.htm pe firefox.

In cazul tau, intr-un timp foarte scurt, folosind alte browsere decit firefox, am vazut mai multe amprente diferite. O bulibaseala totala. Am inceput sa le notez dar, dupa 5-6 tentative, am dat-o dracului de investigatie.

Dupa citeva ore, firefox-ul a incetat sa mai aiba obiectiuni la riddickro desi vad ca, si acum, cele doua amprente sint diferite.
https://www.grc.com/fingerprints.htm zice:

Domain Name: riddickro.blogspot.com
Certificate Name: *.googleusercontent.com
Security Certificate's Authentic Fingerprint: AF:7F:50:BB:F4:8B:E5:3E:7D:3E:00:C0:40:8A:D1:6F:79:7B:08:48

Iar certificatul tau SHA1 Fingerprint e:
B0:81:33:7C:6A:3A:10:1E:38:55:44:46:5C:B7:CE:02:47:8C:DB:42

Am fost curios sa vad si alte bloguri infratite (blogspot) si cele vreo 3-4 pe care le-am verificat aveau exact aceeasi amprenta ca si a blogului tau si diferita de ceea ce imi arata www.grc.com. Deocamdata nu am timp sa mai fac sapaturi, insa probabil ca o sa incerc sa inteleg ce se intimpla, fiindca de ani de zile www.grc.com nu m-a mintit niciodata. Dar, repet, azi, inainte sa se stabilizeze la ce e mai sus, am vazut o mare diversitate de amprente ale site-ului tau intr-o perioada de vreo 30-60 de minute.

Orice-ar fi, daca nu te repezi cu date personale, cu parole, cu numere de conturi bancare etc., daca nu downloadezi nimic si daca nu permiti executia tuturor scripturilor de pe server e ca si cum te-ai uita la televizor la o scena de razboi. Nu ajung schijele pina la tine.

Vad ca pe tor ai amprenta:
C7:92:7D:84:8A:57:FD:2E:7F:E6:B9:8D:9C:22:0B:25:34:9C:21:26

Bizar.

P.S. zerohedge.com, rt.com si alte citeva site-uri "grele" pe care le-am verificat chiar acum au aceeasi amprenta si pe firefox, si pe tor si pe site-ul www.grc.com.

Riddick spunea...

Mulţumesc pentru informaţii si linkuri. Voi reciti si voi interpreta.

Am un sentiment din ce în ce mai acut că (mi) se va întâmpla ceva cu "blogspot", ca şi cu toate produsele Google. Dispariţie/blocare, condiţionări...

Mă gândesc să migrez (LiveJournal, ceva am început acolo dar n-am continuat), în niciun caz pe domenii .ro sau .eu.

Anonim spunea...

Sigla PAN este o steluta cu cinci colturi.Ce vreti mai clar?

Riddick spunea...

Hmmm, am impresia că a avut acolo o contribuţie şi Dragomir. "Consilier".

Să vedem dacă se păstrează simbolul, şi care va fi "echipa oficială".

Docamdată însă, pare soluţia.

Anonim spunea...

Revin la povestea cu "Someone could be trying to impersonate the site and you should not continue." Am verificat ce era de verificat si, fara sa ma mai intind la vorba, chiar despre asa ceva era vorba. Adica, pe scurt, cei vizati in primul rind erau vizitatorii blogului tau, nu tu, personal. Pe tine te au deja la dosar, in mod sigur, dar incearca, dobitocii, sa lungeasca lista celor care vor intra intr-o zi, in lanturi si zeghe, intr-un tribunal al poporului sub numele de LOTUL RIDDICKRO.

Riddick spunea...

Hmmmm... "I'm waiting those mothafackas"...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: