15 mai 2020

Mihai Mălaimare: "De fapt, ce mai sunteţi voi, PSD?"


Deh, nostalgia... Să regreţi PDSR-ul din '96 care a pornit în '95 procesul de predare a statului român căre UENATO ("Consensul de la Snagov" / "Strategia Postolache"). Mai degrabă m-aş fi lamentat în legătură cu ce n-a mai ajuns să fie "PSDragnea".

Partida care l-a lichidat pe Ceauşescu a reuşit să-i convingă pe ceauşişti că "este PCR II", dar... i-a convins de acelaşi lucru şi pe anticomunişti. De fapt fiind o agentură globalistă (ăsta este răspunsul, Mihai Mălaimare). 


"Aşa cum ştia Cosmâncă"?! A mai ştiut Cosmâncă ceva: să falsifice referendumul constituţional din 2003, cel care a pus bazele ocupaţiei străine şi ale dezindustrializării (ca să numesc doar două dintre multele nenorociri ulterioare revizuirii Constituţiei).

Mihai Mălaimare
Incerc sa ma abtin de la calificative necivilizate dar...
La postarea in care imi afirmam convingerile (destul de ferme si fara echivoc) nu am primit NICIUN mesaj de la vreun partid care sa-mi spuna ca le imbratiseaza. Deduc ca un astfel de partid nu exista.
Despre cei care guverneaza acum nu doresc sa vorbesc opinia mea este cunoscuta trebuie ras pana la a n-spea generatie.
Despre PSD in afara faptului ca habar n-are pe unde merge prefer sa nu dau crezare evidentei ca este mana in mana cu puterea si ca mimeaza opozitia.
Admitand ca nu este asa am cateva intrebari:
- mai stiti care este bazinul vostru electoral?
- ati facut ceva pentru ca organizatiile din teritoriu sa fie innoite si sa simta ca ar avea pentru ce lupta?
- aveti un plan de renuntare la baronii locali si de readucere a intregii puteri la centru?
- aveti un serviciu de cadre care sa stie (asa cum stia Cosmanca) cine este securist, cine este vandut, cine nu este de incredere, cine, ce pretentii are etc?
- aveti o viziune elaborata pentru Romania urmatorilor 25 de ani? Intreb insa daca vedeti Romania in continuare sclava Europei sau o vedeti ca pe un stat independent (cititi Constitutia)
- aveti un plan legat de pedepsirea TUTUROR tradatorilor (mari si catei)?
Mai am intrebari dar nu are sens sa va plictisesc deoarece daca nu stiti stati mai rau decat in 96 cand a castigat CDRul. Acum nu mai aveti nimic, nici electorat, nici ideologie, nici lideri (acestia de acum sunt in mod evident vanduti sau impotenti).
De fapt, ce mai sunteti voi, PSD?
Intreb pentru mine, om in varsta dar cu vederi clare de stanga (este adevarat in mod accentuat nationaliste, dar asta este situatia momentului) si pentru cativa pesedisti care sunt siderati de evolutia dumneavoastra.
Nu va emotionati si nu va straduiti sa raspundeti!
Sunteti o mare deziluzie, chiar una foarte mare!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2679032955752517&id=100009375168032

Un comentariu :

Riddick spunea...

"Postarea" la care face referire:

Ma amuz văzând cum se stropsesc cei de la PSD la astia(nu pot sa le spun altfel, scuze). Așa faceți voi opoziție? Așa, pentru ca atunci când ați fost la putere va era rusine sa faceți ce trebuie. Rău a mai ajuns partidul asta dacă, fără sa vreau (spun asta pentru ca este unul dintre cei care au trădat PSD ul) îl ascult pe Mitrea și trebuie sa recunosc ca vorbește coerent. Dar adevarul este ca el vorbea coerent și când se pregătea sa conducă partidul și când a dat ordin pe unitate sa fie luxat Nastase la prezidențiale. Partidul are oameni de caracter după cum vedeți și astfel ne luam de-o grija cu alegerile. Vor vota inclusiv Pesediștii cu astia(nu pot sa le spun altfel, scuze) pentru ca dacă știe ceva f bine acest partid este sa se joace de-a opoziția arborând pe fata seriozitatea și îngrijorarea. Nu-i vorba ca și astia (nu pot sa le spun altfel, scuze) sunt la fel de serioși când ne arată cum se joaca ei de-a guvernarea.
Am înțeles, (fiind democrație eu respect voința majorității și chiar mi-o asum) noi suntem un popor de prosti (axioma), și, prosti fiind ne arătam îngrijorați cu foarte mare seriozitate, dar voi, cei care ați prostit acest popor de prosti de ce nu zâmbiți, dracului, a mers, o sa mai meargă, nu mai dați din mâna și nu mai fiți atât de serioși (ca tot nu va crede nimeni). Râdeți, bă, râdeți, veseliți-va căci noi, poporul (66% prosti sadea și restul și mai prosti) suntem cu mult mai idioți decât voi! Iată un prilej de adevarata bucurie!
Înțeleg ca din 15 mai vine și Turcan in frunte! Șmecherilor, ați facut-o anume, doar, doar lăsam dracului seriozitatea de prosti și foarte prosti și ne umfla rasul. Îmi aduc aminte titlul albumului ăla senzațional Eterna și fascinanta Românie! De 30 de ani este “fascinanta” trebuie sa recunoaștem, pentru ca nu seamănă cu nimic și nici nu mai înseamnă ceva, dar cu eternitatea ei sa nu va jucati mai, astia(ca nu pot sa va spun altfel, scuze) nu de alta dar la cât bântuie inteligenta pe la voi ați fi capabili sa va mutați Parlamentul și guvernul la sat ca doar eternitatea se zice ca este de pe acolo. Adevarul este ca v-ar sta bine in opinci mai, (cum sa va mai zic oare?) astia! Tot bateți voi Călușul toată ziua și aveți și batistuta la butoniera, tuca-v-ar ciorile frumoșilor și seriosilor și eternilor! Și fascinantilor, ca era sa uit!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2677625889226557&id=100009375168032


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: