16 mai 2020

Asta vrea vot peste câteva luni

Adevăratele mesaje ale noului PSD, euroreformat. Prin foarte posibilul său nou preşedinte. C-aşa umblă un zvon: s-ar pune la cale aducerea lui Firea, chiar şi ca viitor candidat prezidenţial, "în 2024" (implicit: "până atunci o să stăm cuuu..."). O involuţie chiar şi faţă de CholaqUE. Cu femeie-preşedinte, ca partid dai foarte clar mesajul de non-combat. Reţeta DUEncilă reluată, doar a dat randament maxim, este?
Protestatari şi militanţi! O voce autorizată din PSD vă combate, în interesul Sistemului şi cu exact aceeaşi linie de atac. Îngrijorător cât de multe comentarii sunt la postare, favorabile Sistemului (implicit? conştient?). Ale unora care cică sunt cu pesedeu'. A dat "like" şi senatorul recent-PSD Daniel Zamfir, alt impostor care tocmai s-a autodemascat (o ardea că luptă cu Sistemu' / cu băncile). Dacă ăsta este feelingu' predominant în rândurile pesediştilor, e încă şi mai clar.

Gabriela Firea
Dragi prieteni virtuali,
Cum apreciati adunările publice in aceasta perioada de raspandire a noului virus? Dovada de :
1. responsabilitate
Sau
2. iresponsabilitate?
Intreaga lume s-a oprit in loc. Am facut cu totii sacrificii pentru evitarea contaminarii pe scara larga.
Nu v-ati intalnit cu familia si prietenii. Ati lucrat de acasa.
Se pare ca eforturile tuturor sunt zadarnicite. Suntem in plina pandemie.
Nu s-a descoperit vaccinul si tratamentul minune.
Ne dorim sa repornim economia, pentru a preveni pe cat posibil o prabusire economica.
Intre timp, recomandarile epidemiologilor sunt ignorate.
Ma intreb, incotro ne indreptam...
Ce s-a ales de respectul [pentru!] medici? Dar de grija pentru cei din categoriile de risc?
https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3190831504312968

5 comentarii :

Riddick spunea...


Bine punctat:

Simt nevoia să-mi exprim solidaritatea cu cei care au fost astăzi în Piața Victoriei. N-aș fi făcut-o dacă acțiunea lor ar fi fost hulită sau persiflată numai de către #giști. Din păcate am văzut și printre noi destui care au simțit nevoia să-i hulească și să-i persifleze. Mai mult, toată așa-zisa opoziție politică a simțit nevoia urgentă să se delimiteze public de acțiunea lor. Iar un post de televiziune care în timp i-a găzduit pe mulți dintre cei din piață și care a fost ani la rând sprijinit de ei, s-a trezit să ceară amendarea lor. De asta vreau să vă spun că spre deosebire de cei pe care i-am pomenit mai sus, eu îi admir pe oamenii ăștia. Îi admir în primul rând pentru curajul de a ieși și a spune public că nu le mai este frică. Și că nu mai vor să le fie încălcate drepturile. Că vor să fie tratați ca niște oameni. Și au mers acolo cu curaj fără să-i fi chemat sau adus cineva. Pentru că le pasă. Iar a-ți bate joc de gestul lor mi se pare o mare mizerie. Dacă tu ai vrut să stai acasă, e dreptul tău. Nimic însă nu-ți dă dreptul să-i judeci și să râzi de gestul lor. Alții au condamnat acțiunea de azi pe motiv că va fi manipulată și folosită pentru a justifica un nou așa-zis val COVID și alte măsuri restrictive, de suprimare a drepturilor cetățenești. Nu va mai fi nici un val doi pentru că oricât de "bine" ar număra unii bolnavii și morții, vor fi tot mai puțini cei care se vor teme și vor mai accepta noi umilințe. Și asta și datorită celor care au fost astăzi în Piața Victoriei. Bravo vouă! Respect!

https://www.facebook.com/adrian.pieptutotel/posts/689516551834917

Anonim spunea...

Riddick , dumneata esti un tip inteligent asa cum nu-l pot considera pe adrian.pieptutotel deci , chiar nu cred ca n-ai inteles inca faptul ca ASTA SE URMARESTE : " Alții au condamnat acțiunea de azi pe motiv că va fi manipulată și folosită pentru a justifica un nou așa-zis val COVID și alte măsuri restrictive, de suprimare a drepturilor cetățenești. " la fel cum s-a intamplat si-n USA , UK, sau Franta . SE VA DECLARA CA , " RELAXAREA " A FACUT CA OAMENII SA UITE DE PERICOL IAR NUMARUL INFECTARILOR A ... EXPLODAT .Astfel incat bivolul teutonic si slugile sale vor impune iarasi o noua Ordonantza de urgentza ca-si pot permite avand in vedere javrele care formeaza clasa politica romaneasca . Asta a strigat CEAUSESCU acolo , si d-aia a fost saltat . Ce s-a intamplat ieri arata nu faptul ca aia au avut curaj . Curaj ar fi insemnat daca ar fi facut asa ceva a doua zi dupa ce politicienii ne-au bagat pe toti civilii la puscarie nevinovati sub masca si incidenta Ordonantelor Militare . Se vede clar ca , oamenii nu mai pot fi aburiti de nimeni .Pentru numele lui Dumnezeu dar a venit cineva sa ne spune cati morti pusi pe seama covid n-au avut nici macar o gripa banala insa... au fost declarati morti de covid ? Oamenii s-au saturat { nu doar aia cativa din Piata Victoriei caci... au fost cativa } sa fie mintiti , manipulati si-si vor drepturile inapoi iar asta pe buna dreptate .Daca vroiam ordine si disciplina si sa nu suflu daca mi se da ordin militar , la oara asta asi fi fost cadru al MAPN si eu si aia insa, pentru ca am dorit libertatea aceea atat d e trambitzata in Decembrie 1989 ... am ales viata d e civil ... dezorganizat . Asta , nenorocita asta de Firea-Pandele pe ce ma-sa s e bazeaza atunci cand vorbeste despre VOT in cateva luni ? Cumva chiar crede ca va mai pupa scaunul de la PGMB ? Doamne fereste caci atunci chiar meritam orice se va intampla ! Vorbeste despre RESPECTUL pentru medici bazata fiind pe faptul ca tzeparii penelisti nu le-au dat acestora banii promisi ? Si chiar crede ca medicii o vor sprijinii pentru acest balon de sapun , chiar crede ca medicii nu s-au prins inca cu cine au de-aface ? Sa nu ma-ntelegi gresit insa , eu asi fi avut oleaca , doar oleaca d e rabdare iar dupa expirarea acestei stari de alerta chemam oamenii sa vina in numar mare sa dea jos aceste gunoaie din fruntea acestei blestemate tari ... mult nu mai era oricum .L-ai vazut pe Rares Bogdan ? Bai frate , cat d e ticalos poate fi cineva ca la doar un an de cand declara ritos " SA NU MAI AUD DE PNL , SA NU MAI CHEME NIMENI PNL-isti LA REALITATEA IN EMISIUNE " acum se face mai presh decat a fost vreodata nenorocitul ala de Codrin Stefanescu in fatza lui Vadim sau Dragnea si zilnic are numele bestiei aleia germanice pe buze laudandu-l si-l face aproape egalul lui Hristos ??? Iarta-mi lungimea excesiva a comentariului insa , la cata oftica am strans in creieri in aceste doua luni...

Riddick spunea...

Hm, când îl văd acolo pe dubiosul Capsali (1) şi pe răs-răspopitul Severin (2), devine credibilă teza "provocării". Prezenţa lui Ţivilic-"Ceauşescu" însă mi se pare că are rolul de a credibiliza provocarea primilor. În mintea anti-iohanniştilor.

Firea a compromis PSD-ul în Bucureşti, dar ar putea câştiga (la vot uninominal, "primul ia tot") cu un 30+ spre 40, dacă următorul ia 30+ iar ceilalţi 15, 10, spre zero. Las' că şi al doilea (de la PnL) e tot o jigodie.

I-a luat locul "rujatului", la abjecţie, "Oreste".

(1) Capsali a primit sponsorizari generoase de la ICR pe vremea conducerii lui Patapievici, mii de volume nedifuzate (o aiureală cu ştaif) au stat cu anii în beci la ICR apoi s-au topit dar Capsali a primit toţi banii anticipat. Plus alte chestii din trecutul lui pe care le-am aflat indirect. Dpar atât pot spune acum: SUSPECT, IMPOSTOR, CU MISIUNE.

(2) La ceremonia de la Ateneu (ianuarie 2019) cu preluarea preşedinţiei UE de către România, Severin a vorbit în foaier un sfert de ceas cu Timmermans, duşmanul României. Foarte amical, ambii râdeau şi glumeau. Tot Severin, când era eurparlamentar, milita pentru crearea "Statelor Unite ale Europei".

Anonim spunea...

Eu am fost de citeva ori in Piata Universitatii, 1990. In afara de cei, multi, care veneau acolo seara de seara pentru a-si manifesta, sincer, libertatea de exprimare (adica anticomunismul), in piata erau foarte multi securisti-diversionisti jucind tot felul de roluri si costumati in fel si chip. Pe linga astia, Securitatea aducea in piata, pentru ca televiziunea romana LIBERA si fotografii ziarelor LIBERE sa aiba ce imortaliza, bolnavi psihic de pe la cine stie ce spitale. Scopul: compromiterea prin asociere. Am vazut citiva din astia. Misunau brownian, fara sa zica nimic. O femeie, evident dementa daca te uitati la fata ei, cu o virsta imposibil de evaluat (putea sa aiba 18 ani, sau 28, sau 38) era acolo o prezenta obisnuita. Avea o fusta gen "cur cu abajur". Nu doar ca nu avea chiloti, dar i se vedea organul genital feminin (perfect epilat! nici un fir de par nu era acolo!!!), fusta plisata fiind cu 20 de cm mai scurta decit ar fi fost necesar ca sa i-l acopere. La fel si fundul: la vedere. Se plimba de colo-colo, abulica, fara sa deranjeze pe cineva. Oamenii o vedeau si intorceau capul in alta parte. Ce dracu poti sa faci cind esti intr-o mare de oameni si apare linga tine o creatura ca asta?!

Liberalii si taranistii din ianuarie 1990 (cind "ceatza" din Piata Victoriei a impiedicat transmisia directa), ajunsi acolo incolonati si aliniati militareste stiau ce trebuie sa faca pentru a impiedica diversionistii sa intre printre ei pentru a-i compromite. Din pacate, buna organizare a citorva sute de barbati anti-comunisti a fost prea putin in fata fortelor RAULUI care au organizat lovitura de stat pentru a lua tara in stapinire si poporul in sclavie.

Riddick spunea...

Măcar de am învăţa din greşeli. Unii, o fac - dar tot nu se adună la un loc, nu se organizează.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: