27 august 2019

"Io am zis de la început, încă dinainte de debutul campaniei electorale că votez cu bălălăul de Barna" :)

Nu "eu", ci el. Eu, mă mai gândesc. Deşi aş vrea să iasă Pleşoianu, realizez dificultatea obiectivului şi tind să trag pentru obiectivul minim - blocarea krautului, să nu obţină al doilea mandat. Constantin Mudava a murit anul trecut.

George Roncea

dor de Mudava...
.
vom avea cam 30 de candidați prezidențiali, fiecare cu sute de mii de semnături adunate, per total se vor ridica la AEP mega piramide de dosare cu semnături, cam opt milioane după estimarea mea modestă. nici dreak nu le va verifica, dar plecând de la premiza bunei credințe și a legalității, rezultă că o masă uriașă de cetățeni români ar fi deja decisă pe cine să susțină la vot. numai Simionică Cel cu Harta Mică a luat mai puține voturi decât semnăturile depuse, dar să sperâm că titani ai politicii gen Funar, Florin Călinescu, Mircea Diaconu n-o să se preteze la mișmașuri țigănești, de alba neagra, sau de maradona cu unirea.
io am zis de la început, încă dinainte de debutul campaniei electorale că votez cu bălălăul de Barna, am explicat motivul pragmatic, conex ideii perene de mue PSD, recte Dăncilă mucles Turul Doi, deși microcefalu de Barna n-are membri de partid nici cât să umple lifturile Parlamentului. sunt tare curios de unde vor găsi un minim de 19 000 de membri, până în noiembrie, ca să asigure măcar secțiile de votare.
o variantă, ideea lui Ionut Apahideanu e să ne înscriem masiv în USR și, zic eu, să-l readucem la putere la apropiatul congres USR pe Nicușor Dan, Fondatoru, Întemeietoru, Moise ante portas, un fel de Ilici al lor, Apahideanu o vrea pe Chichirău, ca să fie bine să nu fie (chichi) rău.
până una alta n-are careva număru de fax a lu Mudava, aș vota cu el, poate îl convingem să revină în arenă, mi-a rămas în mine prestația sa încă de atunci, din vechime, părea ff convingător, avea amploare în gargară, mult peste Barna, numai Florin Călinescu sau Florin Piersic l-ar egala, părerea mea. chiar așa, da Florin Piersic de ce nu candidează, știe careva? sau măcar Nadia, ori Hagi? că din familia lui Ceașcă nu știu dacă mai e în viață vreun urmaș, aș fi votat cu ochii închiși cu Valentin, știa bridge, chestie domnească, sau cu Zoia, super matematiciană, fără ea micro-matematicianu Nicușor Dan era și astăzi un neicușor anonim, nu mai ajungea el în Cuba, cu avizu și propteau Secu, instituție respectabilă, de treabă, peste ani i-a făcut și partid, care, iată, ne oferă acum și prezidențiabil, ca să avem de unde alege...ptiu, căca-m-aș pe voi de jeguri hipstero-securiste, nu mai scăpăm odată de voi, unde-i Mudava să vă teleporteze pe Planeta Nibiru, între reptilieni și pizdilieni? vino Mudava, vino, salvează-ne...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2464197636979058&id=181944271871084

10 comentarii :

Anonim spunea...

George Roncea declarand ca-l va sutzine si vota pe Barna { asa ... d'al dracului } face fix , asa cum am facut eu atunci in 1990 cand l-am votat pe Ion Ratiu ce n-a adunat sustinatori insuficienti ... " pentru a umple liftul Parlamentului " . Florin Calinescu dupa cum al stiu... este capabil sa faca niscai " mishmashuri tziganesti gen alba neagra " insa Mircea Diaconu , este suficient d e harsit in ale politicii , pentru a se mai preta la astfel de tziganii . Parerea mea : Mircea Diaconu tzine tira altcuiva iar cu aceasta " candidatura " urmareste de fapt alte beneficii.... la fel cu cele despre care vorbeai dumneata mai nu stiu cand , alea cu " revolutionarii " si beneficiile de care au parte !

Anonim spunea...

Mai nou , vad ca insusi dl. Tariceanu nu doar ca si-a scos " partidul " din aliantza cu PSD dar si supraliciteaza , anuntzand ca ... saptamana viitoare asi va da demisia din functia de Sef al Senatului , NUMARUL 2 IN STATUL ROMAN . Ce-a fi patzit grecoteiul , a visat urat noaptea , nu i-a mai functionat scula si cea de-a cincea nevasta { luata cu cununie religioasa !!!! } i-a pus in vedere ca daca vrea sa-l " ajute " ea , trebuie musai sa faca si el ceva...Ion Iliescu { ILICI } nu poate candida deoarece ar un dosar penal pe rol si niste acuzatii dar... TRAIAN BASESCU ? Dracu-l crede p'asta ca vrea sa traiasca doar pentru nepotizei ???

Riddick spunea...

Vom vedea ce va fi, acum e ceaţă.

Anonim spunea...

Daniei Dumitru asta , este cumva ala pe care-l stiu eu de pe "sticla " A3 ? Ala care-o " infiera " pe LCK ? Mai noi vad ca-i aduce osanale si INCA actualei P.M Dancila Viorica . Asta este membru FONDATOR al Partidului Alianta Nationala ? Meci omule , m-am linistit credeam ca-i ceva serios dar daca-i "cu voie d e la politie "... Respect total Riddick , dumneata chiar sti ce spui si , ce-i mai important , GANDESTI INAINTE DE-A O SPUNE !

Riddick spunea...

Nu, Daniel Dragomir. Care fost EXCLUS din PAN, fiindcă s-a dat de gol ca infiltrat:

http://riddickro.blogspot.com/2019/06/daca-asta-inseamna-partidul-alianta.html

http://riddickro.blogspot.com/2019/07/un-paduche-dat-la-kkt-isi-da-acum-arama.html

Riddick spunea...

Gata. M-am decis. Votez cu Pleşoianu la primul tur ("poate şi la al doilea", desigur!). Barna, doar dacă-i la balotaj cu krautul, la turul al doilea. Avea rost "semnalul" scoaterii krautului prin Barna (votându-l pe ăsta al doilea încă de la primul tur) doar pentru un public care n-ar vota să intre DUEncilă în finală. Dacă ar avea aia atâţia votanţi, înseamnă că suntem în preistoria politicii şi trebuie început de la alfabetizare. N-am chef, nu m-aş înscrie la aşa ceva: ar dura o viaţă. Mai bine aş prefera să plec la peşte.

Anonim spunea...

Chiar acolo suntem ca popor : la preistoria politicii " iar " alfabetizare " sa fim seriosi , cine dracu' mai crede ca-i buna scoala la ceva !? Ca optiune de vot fie si pentru primul tur n-ar fi rea ideea insa ... lasand la o parte faptul ca Liviu Plesoianu este unul dintre tipii ce-au supt la tzatza lui Adrian Nastase { nu-i mare paguba caci la cati i-au facut astuia felatii... } , ce te faci ca , exista unii ce-o vad pe madamme Gabriela Firea -Pandele in gradina la Cotroceni : ea pe post de sefa suprema acolo iar barbat-su sef suprem la Victoria ? Pana si Ion Cristoiu balmajea ceva pe tema asta iar , daca ne gandim ca , ultimul Presedinte a fost initial Primar General...parca n-ar mai fi ceva atat de aiurea .In plus , cine dracu-i atat de cretin incat sa-si inchipuie ca PSD-ul inseamna Dancila ? PSD-ul inseamna " acei oameni minunati " ce formeaza de fapt structura de baza a acelui stat paralel despre care se tot vorbeste iar aia nu-s nebuni sa lase ciolanul asta baban numit Romania .Dan Barna... stai linistit ca nici asta nu-i de capul lui . " Mai bine aş prefera să plec la peşte. " Asta , asa la hoha caci , pe caldurile astea nu trage nici un peste decat daca este pe moarte oricum , sau are tendinte sinucigase . Fireste nu acelasi lucru se poate spune despre peshtii aia din Costa Rica , Brazilia sau... Madagascar insa , ma indoiesc d e faptul c-ai lua-o pe urmele Elenei sau a lui Radu . Respect Riddick !

Anonim spunea...

Un fel de... DUDA ZILEI ! Mi-a ajuns la urechi aseara informatia ca , lui Barna i se sufla vant in pupa pentru ca de fapt... acea barcutza numita Gabriela Vranceanu-Firea... Pandele , sa amareze in port la Cotroceni . Culmea este ca , TB seful de facto al PMP , n-a dezmintit chestia asta si-a hahait ca de obicei . Pai si-atunci , cum ramane cu Theodor Paleologu ?

Riddick spunea...

Ziceam şi eu despre "ce este", nu "ce-ar putea fi".

Riddick spunea...

(la comentariul cu DUDA ZILEI, pe care l-am gaasit... la spam si l-am "recuperat"):

Nu cred că poate fi luată în serios candidatura lui Firea şi în general, a vreunei femei (la funcţia de preşedinte).

Băsescu aruncă petarde, "să arate că-i încă viu şi mai mişcă".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: