21 mai 2018

Semne erau, numai că nu le interpretam corect


Credeau unii - majoritatea, ce mai... - că toate problemele se reduc la Ceaşcă. "Pleacă ăla şi-o să fie (mai) bine". Ete că nu! Iar cei care-l regretă uită că nici el n-a mirosit exact "dispozitivul", nici măcar când a ieşit din umbră şi s-a urnit la vedere. Deşi ăsta a fost "un proces" de ani şi ani şi ani, nu s-a produs brusc, hocus-pocus. Ne-om trezi într-un târziu?



3 comentarii :

Riddick spunea...

Exclusiv! Scenariul vânzării României se ştia din 1985!

Generalul Ioan Talpeş, fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, prezintă date trecute sub tăcere despre preţul ţării noastre şi despre jocurile de culise practicate înainte de 89.

https://www.youtube.com/watch?v=C1eoe_hs_so

https://www.youtube.com/channel/UCPEI0-ppgbW51ziRMTejCdw/videos


"S-ar putea să rămânem fără ţară"

Col. (r) dr. Mircea Dogaru, emisiunea Dor de acasă, TvRM Educaţional, Duminică de la ora 17:30

https://www.youtube.com/watch?v=05u1pBBziQk

https://www.youtube.com/user/IstorieAdevarataTV/videos

Anonim spunea...

Am inceput sa citesc prefata lui WARREN B. HEATH, New York City, 1968 (!!!) la cartea

The Anti-Humans
STUDENT RE-EDUCATION IN ROMANIAN PRISONS
by Dumitru Bacu
(c) 1971, Soldiers of the Cross,
Englewood, Colorado
The original Romanian manuscript, under the title,
Pitesti, Centru de Reeducare Studentesca,
was published at Madrid in 1963

Am pus (!!!) dupa 1968 fiindca eu am aflat despre EXPERIMENTUL PITESTI abia dupa 1989.

Nu stiu cine e WARREN B. HEATH asta (nici de Bacu nu auzisem, probabil ca nu e membru GDS si d'aia...), insa prefata e foarte interesanta.

Ceva la tema articolului tau din prefata asta in paragraful pe care il citez mai jos. Frapant de asemanator. Tot tacimul, acelasi scenariu distructiv ca in Romania si aceiasi regizori.

Dupa cum scrie omul, nemtii au "beneficiat" dupa 1918 de acelasi tratament (jaf total) ca si Romania dupa 1989 (am putea zice ca incepind din 1945), sau ca si Rusia lui Eltzin (mai precis a oligarhilor, cei mai multi dintre ei matrasiti ulterior de Putin, de unde si sanctiunile peste sanctiuni, diabolizarea lui Putin, lovilutia din Ukraina, NATO tot mai aproape de frontierele Rusiei etc.).

Asta e fragmentul:

An excellent example of such propaganda attacks (psychological warfare) is President Wilson's famous "fourteen points," a group of fairy-stories about the peace and justice that the American Santa Claus had in his bag for good little boys and girls in Europe. [5] That high-sounding nonsense, which seemed plausible to persons addicted to idealistic fantasies and romantic fiction, is credited with having broken the will of the German people and induced them to surrender in 1918, after which, of course, it was easy to inflict on them suffering and starvation, Bolshevik outbreaks, and finally a monetary inflation so enormous that the international people then in Germany could "legally" appropriate most of the property in Germany that they had not already acquired, "legality" being observed by handing a few American dollars to famished and despairing Germans in return for land, buildings, or factories worth a thousand or a million times that price.

Vezi:
http://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/AntiHumans.pdf

p.s. "Ne-om trezi într-un târziu?"
Nu cred. Fara libertate de exprimare, fara un 2nd amendment si atita timp cit massmedia e in labele lor, iar manualele scolare de istorie sint cenzurate de aceleasi labe, nu avem cum sa iesim din rahat si sa ajungem la adevar.

=== JABBER ===

Riddick spunea...

Am timbre si bancnote denominate "Reichsmark", anii '20, cu valori de milioane sau zeci de milioane, deşi e clar după dimensiuni că sunt dintre cele de valoare... mică. La timbre se practica supraimprimarea (stampilarea) cu noul preţ. În Republica de la Weimar ajunsese o pâine să coste milioane.

Lumea mocneşte, e de ajuns liderul şi programul. Dar... mediatizaţi ambii.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: