13 octombrie 2017

PSD-ul a executat un ordin extern


Percepţia că PSD ar rezista în faţa Sistemului nu are nicio bază. Este doar începutul, acum PSD acţionează ostentativ, arătând că se conformează unor dispoziţii evident externe. Aparent ALDE "se lasă greu" sau "încă rezistă" dar cum să susţii asta şi să rămâi asociat cu unii care doar mimează? Atunci eşti tot ca ei. Nu era suficientă o guvernare care doar să tărăgăneze obiectivele anunţate în campanie şi cu care s-au câştigat alegerile, va urma etapa îngropării lor şi a dispariţiei vocilor interne critice la adresa Sistemului. 

Fluierul:

Cum poți să fii deposedat de putere, dacă ești slugă, în mai puțin de 10 luni de când Românii ți-au dat Puterea cu 55% din voturi

Lovitura de Palat Soft pusă la cale de Sistemul Progresist a REUȘIT.

DNA-ul Progresist și Cenușiul Tudose, cu acordul de final, slugarnic și ascuns al lui Dragnea, care a cedat în aceste zile în fața Sistemului Progresist, au reușit să ÎNLĂTURE DIN GUVERNUL PSD 3 miniștri cheie forțându-i să DEMISIONEZE

Forțat sau doar din nou Slugă, Dragnea a jucat la două capete și doar s-a prefăcut că se opune, în timp ce Cenușiul Tudose s-a autodetonat pentru ca Sistemul Progresist să preia Ministerele Cheie prin alți CENUȘII.

Ceea ce am văzut în această seară la Cenușiul Tudose și la slugoiul Dragnea care ca să prostească lumea, au plâns și s-au căit în mod ipocrit în sceneta în care au executat de fapt ordinele Sistemului Progresisto-Internaționalist, a fost unul dintre cele mai HIDOASE momente din istoria post-decembristă a României.

Batista pe țambal și tăcerea vinovată a numeroși alți lideri PSD (ex. Firea, Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae, Nicolicea, Bădălău etc...) care erau foarte vocali când s-a autodetonat cenușiul Grindeanu, ne întărește părerea că totul nu a fost decât O CACEALMA, prin care PSD-ul a executat un ordin extern și a jucat o scenetă melodramatică prin care să-și prostească din nou propriul electorat.

Victimele au fost Shhaideh și Plumb... și Cuc ca victimă colaterală. Toți au fost instruiți să demisioneze indiferent cât de mult vor fi rugați să rămână.

Ceea ce e și mai îngrozitor e că un guvern întreg ales de parlament (ales la rândul lui în urma unui vot popular) poate fi schimbat la bunul plac al unor procurori care fac dosare, dosare care au ajuns să fie din ce în ce mai subțiri și au devenit simple pretexte exact ca în anii '50.

În acest caz nici măcar nu există o decizie în contencios administrativ care să declare ilegală, hotărârea de guvern pentru a cărei ilegalitate sunt incriminate Shhaideh și Plumb.

Mai mult acea Hotărâre de Guvern are numeroși alți semnatari (inclusiv pe Prim-Ministrul de atunci, saltimbancul teleghidat Victor Viorel Ponta) dar nici unul dintre ceilalți nu e cercetat de DNA. Asta ca să vă dați seama cum au fost selectate ȚINTELE în acest dosar.

(Pentru cei care au îndoieli că așa stau lucrurile în general, îi rugăm să revadă și cazul lui Ponta al cărui dosar cu care a fost hăituit pe vremea când era Prim-Ministru a fost clasat de DNA fără ca măcar să mai fie trims în instanță, acum când Ponta joacă precum i se cântă.

Atunci ca și acum, Iohannis, care urmărea să-și impună propriul guvern, a cerut demisia "penalului" care nici măcar nu a mai fost trimis în judecată...

Ați mai auzit ceva de girofarul lui Cazanciuc pe atunci procuror general care a fost schimbat sub acest pretext?

Dar de dosarele lui Oprea?

Rușanu a fost achitat.

Orban a fost și el achitat în prima instanță, după ce fost împiedicat să candideze la primăria capitalei şi după ce a ajuns și el, exact ca Ponta, să joace după cum i se cântă).

Mai mult, așa cum bine observau unii cititori, prin demisii, nu se mai poate sesiza CCR pentru existența unui conflict de natură constituțională. Inculpații nu mai sunt membri ai Guvernului - deci nu mai există un conflict între autoritățile publice.


(Deși dacă ar fi corecți cei de la CCR ar trebui să spună că nu mai există conflict dar că a exista unul care și-a produs efectele. Prin urmare ar trebui să judece cazul chiar și așa, lucru care îl vor evita contrazicându-și propria motivare de la OUG 13, doar că mai trebuie să-i și sesizeze cineva și nimeni nu o va mai face).

Pot să ridice avocaţii în instanţă excepţia de neconstituţionalitate - dar ca şi-n cazul lui Ponta, e puțin probabil ca dosarul Belina să mai ajungă in instanță acum când scopul politic a fost atins.

În cazul foarte puțin probabil în care dosarul va mai ajunge în instanță, va avea alte încadrări juridice, fiindca știu şi ei că e imposibil sa le fie admise încadrările fără o decizie prealabilă a judecătorului de contencios administrativ care să declare eventual ilegală hotărârea de guvern.

Kovesi scapă de încă o decizie CCR în care se motivează cum a încălcat Constituția și de încă un motiv de demitere.

DNA scapă și de o decizie CCR care să îi interzică să ancheteze Actele Guvernului, păstrându-și puterea arbitrară asupra Guvernelor României (acte pe care le-a declarat cu de la sine putere ca fiind ilegale în locul judecătorului de contencios).


PSD aripa ne-securisto-progresistă a fost înlaturată de la guvernare, cu largul concurs al DNA-ului, al lui Iohannis care a pus presiune ("remaniere să fie", "nu există prezumție de nevinovăție în politică"), a conducerii PSD care a cedat (spre deosebire de conducerea ALDE) și al Cenușiului Tudose care s-a autodetonat ca să declanșeze faza acută a scandalului.

O adevărată Lovitură de Palat Soft, foarte des practicată în zilele noastre, în locul celor clasice, lovitură prin care personajele nedorite sau dorite a fi înlocuite cu cenușii teleghidați (sau măsuri legislative nedorite de rețea) sunt înlăturate:
- cu ajutorul procurorilor care deschid dosare (ex. unii procurori DNA),
- cu ajutorul altor cenușii care se autodetonează ca să pornească scandalul (ex. cenușiul Tudose, cenușiul Grindeanu),
- cu ajutorul presiunii puse în timpul scandalului de personaje politice cheie (ex. Iohannis) și
- cu ajutorul presiunii puse în timpul scandalului pe alte personaje politice cheie ca să cedeze (ex. Dragnea și conducerea PSD) și desigur
- cu ajutorul propagandei și a linșajului mediatic executat în timpul scandalului de massmedia progresistă (ex. Realitatea TV, Digi24, HotNews, Adevărul, România Liberă etc...).
(- și cu ajutorul protestelor de stradă organizate de ONG-urile și de activiștii progresiști ai lui SOROS, proteste de stradă de care nu a mai fost nevoie în acest caz - ex. de tipul #rezist).

Fluierul.ro CERE tuturor românilor de bună credință să încerce să se grupeze și să se organizeze într-o PLATFORMĂ NAȚIONALĂ în care să nu mai apară nici o figură care s-a perindat prin politică în acești 27 de ani

E de datoria oricui care poate face ceva să ajute la organizarea aceste Platforme Naționale care ar trebui să se cristalizeze în jurul unor idei naționale

Doar o NOUĂ FORȚĂ POLITICĂ ROMÂNEASCĂ total ruptă de acești slugoi va mai putea salva țara

2 comentarii :

Anonim spunea...

NU !
Nimeni nu va mai putea ''salva Tara'' !
A venit rindul destramarii celui de-al treilea stat trianonic !
Sa-i fie tarina usoara, fiindca poporul nu s-a ridicat la inaltimea darului ce i s-a facut !

Riddick spunea...

Da', ce, la 1916-1918, eram?! Şi-am avut un noroc "istoric". Adevărat, acum "elitele" sunt mult mai ticăloşite, iar lumea mai descurajată.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: