13 octombrie 2017

De ce să mint, de-abia (v-)aştept...


Sunt şanse mari să fiţi (şi) in my crosshairs, când cu revolEUţia-aia a voastră...


Scrise de unul de-al lor. Că poate nu-s crezut când vreau să arăt cât de mult "apreciază" ei procedurile democratice. Şi scopul principal al "statului paralel", cât de bine-i evidenţiat...

6 comentarii :

Gabriel spunea...

A se observa că doar Statul Român e o problemă. În rest, uriaşa şi nedemocratica birocrație europeană, considerată o problemă în orice țară europeană populată de oameni normali e OK. Axinte fiind dedreapta.
M-ar amuza să se întâmple şi, după aderarea la "federația europeană", să-i bată poliția europeană la uşă pentru textele incorecte politic pe care le scrie sau să-l întrebe din ce traieşte, că în urmă cu câțiva ani, înainte de angajarea la Ministerul Muncii, nu avea nici venituri, nici bunuri în declarația de avere.

Riddick spunea...

.. Şi când mă gândesc că_cândva (până-n 2010) l-am avut în blogroll (bleen.ro) şi mai comentam acolo... Bine, asta era înainte de "ieşirea" mea din băsism, care a avut loc gradual, din 2009 şi până s-a declarat adeptul "Statelor Unite ale Europei". Totuşi conştientizam găunoşenia personajului, greşind comparându-l cu ceilalţi şi nu evaluîndu-l după ceea ce era, concret.

Riddick spunea...

By the way, văd că "Bleen" postează ritmic pe Facebook, ceea ce arată fie că are un job lejer, fie că poate chiar ăsta-i jobul lui principal. De o vreme nu mai reuşesc să postez într-un ritm satisfăcător având multe pe cap, şi ştiu ce înseamnă când unu' o arde nonstop pe net, precum "Bleen".

Riddick spunea...

A, şi în 2009 a beneficiat ("Bleen") de tratament medical costisitor (mii de euro) la un spital al SRI-ului, din Baloteşti. "Desigur, doar o coincidenţă". Aiurea, semn clar că era de-al Sistemului, şi mai şi este. Îngrijorător este altceva - "tezele" sale antinaţionale au implicit girul Sistemului, nu putem ignora posibilitatea asta aproape certă.

(avea probleme la coloană, ajunsese să nu mai poată merge)

Bogdan spunea...

Ce ii tot faci reclama paduchelui asta flausat... mai ales acu cand e clar cine e!

Riddick spunea...

Cam aşa este. Dar poate s-or trezi unii care cândva credeau că-s în aceeaşi barcă cu el. Mie mi-a luat vreo doi ani (de blog) ca să mă "des-băsesc". Bine, rezerve aveam, nu eram chiar naiv.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: