27 mai 2016

VORBĂ MARE, zis-a Trump


Asta răstoarnă minciunile şobolanilor establişmentului "conservator", care îl acuză pe Donald Trump că ar fi "un Democrat infiltrat în Partidul Republican", ba chiar "un pro-rus" (stânga îl face direct "fascist"). Şi-n spate chiar ei îl sabotează şi trag sforile pentru alegerea unui al doilea Clinton la Casa Albă.
"Vom anula acordul de la Paris privind schimbările climatice și vom înceta toate plățile din bani publici americani către programele ONU privind încălzirea climatică"

"We're going to cancel the Paris climate agreement"
Mă aşteptam mai degrabă să aud asta de la Putin (pe linia altor măsuri conservatoare deja luate), decât de la un candidat la preşedinţia SUA, fie el şi republican. Probabil că Putin n-o face (deocamdată) ca să mai lase Vestul să se autosaboteze prin îngrădirea propriei industrii în numele "salvării planetei". 

O declaraţie "completă" ar fi trebuit să cuprindă sistarea oricăror plăţi către ONU şi evacuarea organizaţiei globaliste de pe teritoriul SUA. Asta în cazul când nu ar fi dizolvată. Poate că "paşii", totuşi, trebuie să aibă o anumită succesiune.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: