27 mai 2016

Coldea, la brutărie !


Şi nu doar pentru complicitate la omor deosebit de grav ci şi pentru trădare (agent străin). Şi nu numai Coldea...

Pun eu o întrebare: dacă Condrea deţinea o armă de foc (sau mai multe), aşa cum susţine fosta soţie, de ce nu s-a sinucis prin împuşcare, fiind o metodă sigură ? Nu mai avea nevoie "să facă cascadorie" cu maşina. N-au apărut, totuşi, informaţii care să confirme c-ar fi deţinut în mod legal arme letale şi că s-ar fi ridicat de către anchetatori după moartea sa.

UPDATE: Maşina lui Condrea apare pe camere, "s-a găsit", zice Parchetul. DUPĂ CINCI ZILE !!!

Comisarul:

CUTREMUR/Toți TAC! SINGURA persoană cu care se putea întâlni Condrea la Corbeanca era Coldea! MISTERUL minutelor LIPSĂ!

Toți, în frunte cu Digi24, ca să vezi, se dau de ceasul morții cu cele 30 de minute lipsă de pe radare în care mașina lui Condrea a dispărut în ceață. Toți șușotesc pe la colțuri, dar niciunul, că deh, trăim în Românica, n-o spune public. Dacă într-adevăr la volanul Opelului care a fost găsit făcut ferfeniță cu cadavru cu tot se afla Dan Condrea, în Corbeanca el nu se putea întâlni decât cu șeful operativ al SRI, Florian Coldea. Ăsta e mahărul care locuiește acolo. Și tot el ar fi și motivul pentru care ale dracu' camere au refuzat să filmeze și mașina lui Condrea deși pe-a martorei au filmat-o! 

Mai mult, nimeni nu vorbește despre o declarație a unui fost ofițer SRI venită imediat după eveniment. Acest om spune că a văzut mașina lui Coldea la câteva zeci de minute după ora 18.45 chiar în zona cu pricina!

„Veneam de la București (n.red-spre Ploiești) duminică seară, nu știam de accidentul lui Condrea (abia acasă am aflat dela știri ), la ora – aproximativ – 20:10 – 20:15, la ieșire din Corbeanca spre București, pe DN1 (dupa stația OMV de pe partea dreapta a DN1, sensul spre București, cam 800 m de Prisma) a trecut pe lânga mine in trombă, spre Capitală, un Audi A6 model nou, negru, nr. B 222 RTX, maşina oficială cu șofer, de la SRI, cu care circulă Florian Coldea, prim adjunctul directorului SRI, șeful operativ al serviciului”,
a declarat în exclusivitate pentru Flux24 fostul ofițer SRI, Adrian Radu, referitor la accidentul în care ar fi murit presupusul Dan Condrea, patronul HexiPharma.

„Mașina de serviciu a generalului Coldea stă de obicei în fața sediului central al SRI de lângă Parlament, dar domiciliul generalului Coldea e în Corbeanca, adică lângă locul presupusului accident în care și-ar fi pierdut viața șeful HexiPharma”
, a precizat Radu.
Deplasarea de urgență a lui Coldea spre București indică un caz urgent și a avut loc la circa o oră după accidentul în care ar fi fost implicat Condrea.

Încă un element care adânceşte misterul morţii lui Dan Condrea. Răspunsul Poliţiei Locale, pentru Digi24.

La patru zile de la accidentul în care a murit Dan Condrea, încă nu e clar cum a ajuns acesta la locul impactului. Omul de afaceri pare să fi evitat absolut toate camerele de supraveghere din zonă. Chiar şi plecarea de acasă a patronului Hexi Pharma e învăluită in mister. Reporterii Digi24 au analizat din nou imaginile suprinse de camere. Nici urmă de maşina lui Condrea.

Imaginea de ansamblu a cartierului în care locuia Dan Condrea arată că acesta este deliminat pe de o parte de Strada Nadeş, pe de altă parte de Şoseaua Bucureşti-Târgovişte. Casa patronului Hexi este situată în apropiere de ieşirea spre Naidăş, casa fostei sale soţii, de unde trebuia să îşi ia, în jur de ora 18, copilul din prima căsătorie. Când a plecat de acasă, i-a spus partenerei de viaţă că merge la Ploieşti, apoi trece să îşi ia fetiţa.

Aici, la o distanţă de doar 50 de metri de ieşirea din cartierul rezidenţial, este amplasată o cameră de luat vedere.


Reporterii Digi24 au vizionat imaginile surprinse duminică seara, între 16.00 şi 18.00, iar autoturismul condus de Dan Condrea nu apare în imagini. Asta deşi paznicii complexului rezidenţial au spus că aceasta este ieşirea folosită de omul de afaceri duminică seara.

Discuţia din data de 23 mai, dintre reporterii Digi24 şi un paznic al complexului:

„La ce oră?

La cinci cică a plecat.

Maşina aia aţi mai văzut-o? E un Opel, e argintiu, mic.

Mi-a zis colegul că nu prea umblă cu maşina aia, numai cu jeep-uri.

Cum v-aţi dat seama că era supărat? Era nervos?
 
Avea o faţă aşa, de robot”.

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, care a dat primele declaraţii în acest caz, astăzi explicaţii cu privire la tot scandalul, a dezvăluit şi de ce Dan Condrea folosea maşina implicată în accident.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma: „Maşina cu care domnul Condrea a avut accidentul respectiv o folosea de mai bine de două săptămâni pentru că din momentul în care domnia sa a apărut în presă cu acel Porsche a refuzat să o mai folosească. A avut următoarele zile o altă maşină, nu mai ştiu exact ce maşină, dar în ultimele două săptămâni înainte de accident a folosit acea maşină a tatălui său. Mi-a motivat chiar că este hidramată şi că îi place să conducă hidramată”.

Ieri luam în calcul o variantă ocolitoare prin care Dan Condrea să fi ajung la locul faptei. Vă vorbeam despre strada Aviaţiei, din Buftea. Acolo sunt camere ale Poliţiei Locale. Instituţia ne-a răspuns astăzi solicitării transmise ieri, iar acest răspuns arată clar - în orele dinaintea accidentului, nicio maşină similară cu cea implicată în accident nu a trecut prin raza acelei camere. 

NR. În imaginea de mai jos este autoturismul martorei... 


6 comentarii :

Simeone spunea...

....pentru trădare (agent străin).

Nu ai cum sa fii tradator daca esti agent strain.

Anonim spunea...

Serviciile vor face TOTUL pentru a matura sub covor scandalul Hexi Pharma fiindca nu exista decit doua concluzii la care se poate ajunge daca discutiile pe tema asta mai continua mult, ambele dezastruoase pentru securisti:

1. INCOMPETENTA. Securistii nu au stiut nimic despre acest genocid cu premeditare, deci sint incompetenti, sint platiti degeaba, dorm in cizme si, prin urmare, ar trebui sa se lase cu demiteri, degradari, arestari, inculpari, reduceri de personal si buget, comisii de ancheta etc.

2. TRADARE NATIONALA. Securistii au stiut ce face Hexi Pharma, deci au fost complici la genocid.

2.1 Daca o parte din banii furati din sistemul de sanatate au ajuns in buzunarele lor, avem tradare nationala strict pentru bani (coruptie cu efecte genocidare).

2.2 Daca nu s-au atins de bani si tot ce i-a interesat a fost genocidul, atunci e chiar mai grav. Trebuie aflat pentru cine au lucrat si ale cui drone sint?

Rezolvarea nu poate fi decit in fata unui tribunal militar, dupa ce inculpatii vor fi fost convinsi sa spuna TOT. Cu tehnici Gitmo, daca e nevoie.

P.S. Dronele din presa ale acestora ar merita, din plin, sa le impartaseasca soarta. Complicitatea e evidenta.

THE WHO

Riddick spunea...

@ Simeone:

Trădarea e infracţiunea ("prin transmitere de secrete", "prin acţiuni împotriva..."...), iar "agent străin" este ipostaza în care comite infracţiunea de trădare. "Categoria trădare" nu include agenţii străini care nu au depus jurământ faţă de statul român (cetăţeni străini).

@ THE WHO:

TRĂDARE NAŢIONALĂ all the way, încă din (şi mai înainte de) decembrie 1989 (Elena Ceauşescu, stenogramă CPEx: "E trădare de sus şi până jos !"). Şi genocid. Mă minunez cum de nu au luat măsuri de precauţie, de s-a aflat (adică să se oprească, "să treacă la altceva"). Şi mă mir cum de n-au vorbit (chiar anonim) unii din firmă, CARE NU AVEAU CUM SĂ NU ŞTIE.

Crystal Clear spunea...

Nu înţeleg "brutărie" .. :)

Riddick spunea...

"Puşcărie" :)

Pe stadioane se scandează:

"Mi-ti-căăă, Mi-ti-căăă ( = Dumitru Dragomir)

Laaa bru-tăăă-rie !"

Sau Gigi (Becali), în loc de Mitică.

Crystal Clear spunea...

Corect ;)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: