06 iulie 2010

No comment...



Despre furturi ( via South Africa Sucks - 1. 2 ):


1


2


Am încercat să văd ce rezultate apar la Google search:white people stole my car (adică, folosind Google.ro) şi am oţinut următoarea pagină de rezultate, unde se discută foarte mult despre aceste cuvinte căutate pe Google:

http://www.google.ro/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=ro&source=hp&q=white+people+stole+my+car&meta=&btnG=C%C4%83utare+Google

4 comentarii :

Despina spunea...

Am intrat si eu pe site South Africa Sucks
Este foarte bun !

Riddick spunea...

Aşa este. Se menţine problema cu scoaterea comentariilor, nu merge decât din Blogger, nu si din e-mail. Om vedea...

Despina spunea...

Ceva nu este in regula in continuare.
Am incercat sa intru din gmail direct pe blog la tine si n-a mers, desi asa intram mereu.exista insa in link care m-a adus la blog.
Cred ca trebuie avuta putina rabdare,sau intre timp poti sa-i informezi pe cei cu administratia de erorile 503 si 501.
Sper ca se va autoregla in timp

Lipsesc si eu cam pana la ora 22,00

Riddick spunea...

Acum merg scoase din mail, dar caseta de la postare nu indexează, apar "0 comentarii"...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: