20 decembrie 2019

Dintotdeauna Varanul a fost pe telecomandă, şi telecomanda era la ăia

Buăăii...! Dacă și Mircea Badea s-a jurat că abandonează el de la măsuța cu Loz în Plic orice emisiune politică și se reprofilează pe țâțe, fese, dive și cocălari... ce vreți mai mult?
Las' că ştiţi voi "care, ăia?". 

Problema e c-am dormitat toţi (chiar şi noi ăştia care-am mai lătrat) şi ne trezim că nu vom mai avea - prea curând - o media antisistem, cum nici partide antisistem n-avem. Ăsta zice de Antenă, eu zic şi-am mai zis de România TV, a lui Ghiţă-Sistem (care trata la Belgrad cu Guşă, Andronic şi Burci, e cam clar ce). Vă mai amintiţi lichidarea OTV-ului, cum nimeni "de la USL" (în principal, dar nu numai de aici) n-a zis nimic, ba unii chiar au ricanat. Se pomenea până acum câţiva ani să fie nevoie să închizi nuştiucâte bule/"baloane" doar ca să poţi accesa - în fine - un site? Ba "gestiunea datelor personale", ba "politica de cookies", ba "n-ai vrea tu notificări de la noi?", ba "allow 7*Y$3@zzr", ba "ia dă-ne un like", ba morţii lor ce mai pun p-acolo. E-n lucru cenzurarea netului, mergând până la autentificare de user pentru a continua traficul. Nu zic "ba da, veţi vedea asta" fiindcă încă mai sper că le vom lua noi gâţii, mai înainte.

Rechin de Bahlui:

ANTENA 3 E ÎN CĂDERE LIBERĂ!

Ia să scoată deștele din nară și să le ridice sus aceia dintre voi care au înțeles niște chestii!

Îăă, prea puțini!
Băi fraților, ia fiți voi puțin antena3 acilea. De mai bine de un an de zile, privitorii cei mulți care beleau ochii regulat la acest canal (printre care recunosc cu mândrie democrată că mă număram și eu), a început să scadă vertiginos în preferințele publicului fidel.
De ce? Este evident că în managementul canalului a intervenit „ceva”, CEVA ce nu mai este pe gustul nostru, a acelor îndârjiți cu lupta pentru păstrarea Țării la linia de plutire, a statului „de drept”, a democrației reale, a bunului simț. Nu știu exact ce s-a întâmplat cu propovăduitorul Gâdea&Comp., dar am bănuiala că familia Voiculescu și-a cam luat mâinile de pe proprietate și a vândut sau a cedat la o cerere imperioasă acțiuni către o altă entitate pe care nu o pot defini decât ca fiind de partea Statului Paralel mafiot – implicit al nazistului Johannis și a ciracilor săi mercenari care îl susțin și pun masiv umărul la distrugerea totală a României.
Gagiii de la Antena 3 – ușor, ușor, „tiptile-tiptile” – nu se mai luptă cu nimeni, ba chiar cântă în struna mandolinei lui Șică.
Buăăii...! Dacă și Mircea Badea s-a jurat că abandonează el de la măsuța cu Loz în Plic orice emisiune politică și se reprofilează pe țâțe, fese, dive și cocălari... ce vreți mai mult? Le-au dispărut vedete puternice din schemă, au plecat sau au fost „ușuite” ca să facă loc pe post unor dive total inadecvate meseriei de prompterițe sau reportere de alte origini  neortodoxe, care nu pot vorbi clar și răspicat pe motive de dicție, precum Ana Maria Roman, ale căror prune din gură nu le înghite, dar nici nu le scuipă naibii, iar gagici ca al de Roxana Ciucă sau BERTHA Popescu (ha, ha!) mitraliază cuvinte și litere de-a valma uitând să respire decât la cuvintele care încep cu „A” și le pronunță numai neaoș țigănește, „HA”, că așa au auzit ele la Tel Aviv...

Madam Hulubel e de comă de gradul trei când începe ea la 5 să patroneze o emisiune în care excela Sandra Stoicescu, de te scoate din țâțâni când pune ea întrebări cu fraze inteminabile și pauze la care preopinenții cred că pot răspunde, dar tuta continuă să mitralieze peste invitat, de nu se mai înțelege om cu fimeie...
Nu știu ce va face porumbița dacă revine Stoiceasca, dar oricum Postul este în cădere liberă! Urmează gRadu Tudor – „new wawe” NATO, unul de care îți este greață după ce și-a dat arama pe meclă cu mascarada lui Johannis, care face ce face și spune ce spune și mai trage o limbă încărcată cu salivă pe postamentul sasului.
Răzvan Dumitrescu a fost vreun an exilat la Kalaswar, la un post local de radio, că era probabil incomod cu noua orientare a canalului, dar la câte știe, a fost cumva înghesuit iar câteodată, să dea libere ofițerului NATO gRadu Tudor.
Ei bine, urmează dom director Gâdea de la ora 9, atunci când nu este plecat cu săptămânile la instruire CIA sau CNN în America, sau la soră-sa în Spania, unde locuiește și mamițica. Când Gâdea e plecat, se perindă alți corifei eșuați care nu au rating nici cât Meteo.
O altă găselniță disperată a gagiilor de la Antena 3 ca să nu-și supere stăpânii susținând Dreptatea și Adevărul cu care și-au câștigat simpatia a milioane de români, este renunțarea vizibilă la niște invitați de forță tradiționali, a căror păreri și opinii erau pe placul a milioane de români și care făceau zile fripte jigodiilor securiste ale nazistului de la Cotroceni și Bruxelles. Au dispărut combatanți grei, cu știință de carte, patrioți și neșantajabili precum Răzvan Savaliuc, Ingrid Mocanu, av. Dan Chitic, av. Piperea, chiar din ce în ce mai răruț Bogdan Chireac, despre Liviu Pleșoianu ce să mai spun?, etc.
Vin sărbătorile și Ciuvică și-a luat țiitoarea și copilul și a plecat probabil la schi în Dolomiți, așa că sacrificatul de Gâdea s-a gândit el chipurile să facă emisiuni de elogiu la adresa vechilor securiști care au făcut posibilă masacrarea unor români inocenți și ghinioniști care și-au sacrificat viețile pentru ca azi România să devină o țară cobai care nu mai este prin nimic a românilor!
Gâdea – în speranța cerșelii  unui procent în plus de rating – se pișă pe deontologie și o ține LANGA de unul singur de o săptămână cu emisiuni dedicate „adevărului” despre Revoluția Română,  dar tocmai acest adevăr ne este iarăși falsificat după „treijdăani”... Sunt aduse fosile de generali, colonei, căprari, „sarjanți” și alte reptile care se vor eroi ai neamului că au trădat atunci Țara!
Cel puțin aseară, o fosilă vie de fost colonel aflat în garda lui nea Nicu din Direcția a V-a, un bou agramat total și incult în cap, dar probabil un vajnic ticălos ce făcea poliție politică și are azi pensie specială și nesimțită, a fost chinuit de Gâdea spre hazul celor câțiva nostalgici care se uitau la emisiune probabil, cu întrebări de interogatoriu în care moșul se încurca și răspundea anapoda spre disperarea lui Mihai care vedea că a adus în direct un moș imbecil și cu demență senilă care alunga telespectatorii și nicidecum să-i atragă!
Antena 3 s-a dus deja de râpă! Degeaba vrea să atragă publicul „de dreapta” și să-l fure altor televiziuni securiste cu vechi state de funcții și grade precum DIGI 24, B1, Realitatea, ProTv, etc.
Acum au ajuns în situația când nu se mai uită la ei nici jigodiile băsist-johanniste, dar nici votanții PSD sau în general cei cu spirit patriotic, justițiarii ce vor DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!
Antena 3 nu mai este, nu mai vrea să fie și nici nu mai poate să fie televiziunea preferată a majorității unei populații care urăște la maximum naziștii și securiștii din partidele de Dreapta, nu mai vrea asta Acționariatul de azi, nu mai au oamenii potriviți și cinstiți, nu mai au voie să continue vechea politică!
Azi – ca să arate că ei sunt imparțiali – deci vor și public „de dreapta”, se fac că nu sunt cu PSD, deci transmit orice pârț al tembelilor miniștri din Guvernul Orb**.
De altfel, nimeni nu vrea să pomenească despre Planul diabolic aflat în desfășurare prin care Statul Paralel lucrează ACUM prin Ciolacu și apropiații săi acoperiți din conducerea PSD, să ducă la îndeplinire PIERDEREA  masivă a alegerilor locale și parlamentare de către PSD, sau dacă cumva nu reușesc, atunci e bună și spargerea PSD în 2-3 facțiuni care vor separa cumva pe cei corecți și cinstiți de jigodiile nobiliare din județe și slugile lor șantajabile care le vor asigura voturi.
Antena 3 nu vede asta, nu vorbește și nu comentează! Lumea nu citește pe Net decât titluri, așa că PNL și reptilele ce se târăsc lângă terariul lor, vor fi de acum 50 de ani la guvernarea coloniei!

8 comentarii :

Riddick spunea...

Doar pe Ciuvică mai contez acolo, chit că-l bagă-n seamă aici, în articol. Încă nu mi se pare "basculat", ori mimează foarte bine şi va etapiza replierea. Om vedea, time will tell.

Mircea Badea. Mda, aparent joacă abil în aceeaşi partitură capitulardă, creîndu-şi alibi. Dar mai degrabă mi se pare o reacţie la o "sugestie amicală" venită ierarhic de la conducerea Trustului. Ştiţi, d-aia, at gunpoint. La fel, om vedea, nu judecăm aici şi acum.

Anonim spunea...

P' astia de la " Antene " nu i-am inteles niciodata , daca erau de dreapta , de stanga sau... macar de centru . Mugur Ciuvica { dupa stiinta dumitale , asta-i chiar medic sau , chestia asta este doar harneala ? } , are contract si-l respecta la litera stiind precis ca , renuntzarea la el , insemneaza pentru familia domniei sale o limitare a veniturilor lunare sau... anuale . In plus 1] cat vorbeste asta... mai bine lipsa si 2] dupa cate-a patimit { nu uita ca fusese si arestat la un moment dat ... politic fireste } pana sa-l adopte antenele si sa-i ofere posibilitatea de-si spune parerile si cred c a si domciliul permanent in Baneasa ... acum s-ar face de rasul curcilor recunoscand ceea ce toata lumea s-a prins in sfarsit si anume faptul ca , de cand pastorul este la conducere... antena a luat-o rau de tot pe aratura ! Plus ca nu mai este aceptat de aia de la GDS siar la acel " institut " de ... politici publice... este ultima gaina dupa cate am inteles ..." pe surse " . La fel si Mircea Badea care , de cand are o familie numai a sa { Carmen Bruma- Badea are nevoie de banii multi de cand nu mai presteaza la Realitatea si-n plus are si copil } , de cand nu mai locuieste in casa bunicilor avand acum propria-i locuintza , stie precis ca 1] are nevoie de veniturile BABANE oferite de antena { n-a uitat cum era pe vremea cand era... bodyguard sau cand maica-sa tot incerca sa-l capatuiasca pe la TVR alaturi de Teo Trandafir... alta javra } plus RELATIILE de rigoare si 2] CINE DRACU-I ATAT DE TAMPIT INCAT SA-L ANGAJEZE P'ASTA SA-SI DEBITEZE FRUSTRARILE LA EI PE POST ? Gata , s-au dus vremurile cand emisiunea " In gura presei " , fie cea de la PRIMA TV , fie cea de la ANTENA adunau in jurul televizoarelor zeci de mii de oameni care , al ascultau ca pe Petrache Lupu , scapand astfel si de grija de-a citii ei singuri ziarele dar mai ales de grija de-a gandii ei ansasi , cu mintea din creierii lor . Gata , s-au dus vremurile cand el si Ciutacu , adunau in jurul lor sute d e oameni pentru proteste in fatza la CNA sau la " plimbarile de la ora 17 " alaturi de Ion Ghise . Chiar nu mai e de bon ton o chestie dintr-asta ! L-ai uitat deja pe Victor Ciutacu si ... plecarea lui de la " post " ? Pai , chiar credeai ca asta { traitor atunci pe la Piatza Rahova in fieful lui Marean Vanghelie }, a plecat de la macelarie doar de dragul Andreei Kretulescu ? Fi serios : s-a prins de faptul ca-i manipulat fara sa-si dea seama iar asta , chiar nu i-a mai convenit .Familia Voiculescu , face , fix ceea ce facea si inainte de ' 90 : se invarte dupa cum bate vantul dand sau , incercand totusi sa dea impresia ca-s " vocea opozitiei " . Mie chestia asta mi-a mirosti cam cu multa vreme in urma , a zevel si , sti si singur vorba aia : ZEVEL ZE ZEVEL !!! Respect ! P.S. Nu-s de acord cu dumneata . OTV , a fost inchis pe buna dreptate deoarece , prin patronul sau , Dan Diaconescu , devenise mai ceva decat Panfil Seicaru : ETAJUL SI...SHANTAJUL sau , probabil invers insa , intelesul este acelasi . Vorba dumitale : TIME WILL TELL !Poate ca vreodata , oamenii vor pricepe ca , manipularea prin TV este mai puternica daca isasi zisele " SHARPELUI " catre aia doi primii oameni ai lumii , ADAM si EVA : HOTARAT NU VE-TI MURI !

Anonim spunea...

Observatii absolut corecte !
Nu stiu daca si concluzia privind schimbarea actionariatului e corecta sau, pur si simplu, ''varanul'' a imbatrinit si lupii tineri au inceput sa dicteze.
Gadea este, de mult, in afara problematicii de interes, iar cind, totusi, se intersecteaza cu aceasta, o face lamentabil.
Gadea nu poate fi lider, el este complet necorespunator pentru un astfel de rol.
El si colectivul au facut minuni cind Basescu i-a lasat in strada, dupa care a inceput declinul !
Pacat !
Mie mi-e dor de un OTV si de Dan Diaconescu !!!
Sau de ceva similar si, neaparat, mai virulent !!!
Oricum MENTINEREA SLINOSULUI COPLESIT DE URA VISCERALA, TUDOR RADU, GRABESTE LOGARITMIC PRABUSIREA POSTULUI !
Fie ce-o fi !

Riddick spunea...

Ciuvică "are Medicina" dar nu mai profesează demult la halat alb, if ever.

Da, Mircea Badea a "îmbătrânit" şi are şi constrângeri socio-economice.

Dan Diaconescu, ca Dragnea, a jucat la două capete şi a tolerat în jurul lui oameni dubioşi ("în misiune acolo") care l-au terminat. Şantajul ăla precis a fost la sugestia unui infiltrat, "haidi bă Dănuţe, că merge, îţi zic io, intră pe fraier şi ia-i banu' " - şi cazul era livrat "la pont" către organe.

--------------

Aşa zic şi io, cu GRadu şi cu freak-ul Gâdea, vin în cap - probabilitate matematică.

conumishu spunea...

Văz că stă tare rău în unele gîturi Mircea Badea.

Las' că-l adopt și-l chivernisesc eu, nene, că tare nu mai poți de grija 'mnealui.

Badea era teroristul, frustrat pe deasupra, în rest e bine, echilibru și la vară cald.

A devenit plictisitoare jelania asta (în falset) cu pretenția, insistentă și cu atît mai ineficientă, de descurajare a celor care mai ridică cîte un felinar peste fojgăiala jivinelor turbate. De parcă-n întuneric ar fi numai ele atotputernice, bietele creaturi !

Riddick spunea...

Critica "generală" la Antenă mi se pare validă, nu jelanie (dar probabil că te referi la "unele comentarii" - nu neapărat de la postarea asta - şi la alte articole, din alte locuri).

Din ce văd, Mircea Badea doar a zis că "nu va mai face", nu a şi aplicat "intenţia". Tot din ce văd/percep, nu pare a fi o intenţie pur personală, ci o reacţie la "nişte sugestii apăsate".

Ce am scris referitor la Mircea Badea nu-i "critică", ci descrierea acestei percepţii.

Poate nemulţumesc pe câte cineva când îmi exprim îndoieli (Trump, Dragnea, PSD - to name but a few), dar nu am în intenţie demoralizarea naţionaliştilor. Totuşi, credeam că era evident asta, fără să şi explicitez...

conumishu spunea...

Scriam în replică la anonimul prolix.

Despre critica la A3 nici nu aș avea cum să nu fiu de acord, se vede de departe modificarea mesajului și filtrarea mesagerilor. Povestea a început de cîteva luni bune, dinainte de mazilirea lui Dragnea. Ca să nu mai amintesc despre limitele existente dintotdeauna, care altădată poate păreau un tribut necesar, doar că venea cam prea prompt și fără excepție cenzura cînd cineva îndrăznea să le treacă.

Îndoielile sunt în bună măsură justificate, sper doar să nu fie pe deplin justificate.

Eu mă plictisisem de pasaje, repetate cu variațiuni pe aceeași temă a renunțării, de genul:
"La fel si Mircea Badea care , de cand are o familie numai a sa { Carmen Bruma- Badea are nevoie de banii multi de cand nu mai presteaza la Realitatea si-n plus are si copil } , de cand nu mai locuieste in casa bunicilor avand acum propria-i locuintza , stie precis ca 1] are nevoie de veniturile BABANE oferite de antena { n-a uitat cum era pe vremea cand era... bodyguard sau cand maica-sa tot incerca sa-l capatuiasca pe la TVR alaturi de Teo Trandafir... alta javra } plus RELATIILE de rigoare si 2] CINE DRACU-I ATAT DE TAMPIT INCAT SA-L ANGAJEZE P'ASTA SA-SI DEBITEZE FRUSTRARILE LA EI PE POST ? Gata , s-au dus vremurile cand emisiunea " In gura presei " , fie cea de la PRIMA TV , fie cea de la ANTENA adunau in jurul televizoarelor zeci de mii de oameni..."

Să nu care cumva să renunți la critica bazată pe cel mai aspru scepticism și la analiza subtilă, de multe ori mi-au deschis o perspectivă nouă. Conexiunile se pot dovedi uneori greșite, asta e, bine ar fi să greșească din bună credință și alții în loc să pontifice atotștiutori în slujba răului.

Riddick spunea...

OK :)

Am în pregătire ("iese azi") un material cu impostorii de pe lista europarlamentară PSD, cu ce fac ei la Bruxel (ce porcării votează). Şi e vorba de inşi selectaţi de PSDragnea, "alooo...". Şi ştiam că nu-s de votat, de-aia am stat acasă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: