23 iunie 2019

O altă latură, la fel de importantă


Deocamdată doar o ipoteză, dar care nu anulează faptele. Dacă se adevereşte însă că a fost "o servită", lucrurile stau mult mai grav decât credem noi.

Sorina este (etnic) "romă" ţigancă. Printre protestatari am zărit şi ţigani, însă mult sub media demografică (cea locală, mai mare decât cea naţională). Este bine că lumea protestează, dar persistenţa protestului nu mi se pare "naturală", pare ceva cultivat, stimulat. Sau din cauza mediatizării ies încă oamenii? Hmmm. Participarea la referendumul pro-familie din octombrie 2018 a fost la Baia de Aramă de 29,17%, doar cu puţin mai mare decât cea naţională (de 21,1%). 

Am observat ceva, mai dinainte. ONG-urile "rome" (dar şi celelalte), care roiau în jurul PSD (şi le mergea biiine...), de la o vreme părăsiseră "PSDragnea". Doar intrând la pagina lor Facebook sau la site vedeai că au primit alte ordine (fiindcă nu "sunt ale PSD-ului", telecomanda-i în altă parte).

Eroarea principală a lui Tociu este că-i consideră pe toţi cei indignaţi de incident, drept "naţionalişti". Siteul Sabotorii Gorjului, cel mai activ în mediatizare, este anti-PSD (element favorabil validării "ipotezei").
*  *  *


Naționaliștii români au ajuns așa de varză încât aleg să lupte pentru drepturile unui copil rrom în loc să afirme dreptul familiilor de români de a primi în îngrijire sau adopție un copil român.
Să reciți din doctrina naționalistă și să te comporți ca un soroșist - asta înseamnă să fii analfabet funcțional!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2551627674848696&set=a.370899632921522

3 comentarii :

Gabriel spunea...

Dezgustător. Sa vezi într-o biata orfană speriata și chinuita o "romă" care nu merita a fi apărată. Nu știu cine are dreptate în toată povestea. Sigur Sorina și sigur nu Țociu, in rest nu stiu. Mă tem ca Țociu ăla a picat testul omeniei. Daca ăștia ne sunt naționaliștii, zic pas.

Riddick spunea...

Nu ştiu prea multe despre Tociu, dar fiind în anturajul fraţilor Roncea, agenţi sub acoperire ai "serviciilor" şi agenţi provocatori, îl pun în aceeaşi categorie.

Adică, unii care sabotează şi compromit Mişcarea ("Partida") Naţională. Se camuflează prin exces de zel dar tocmai asta-i dă de gol.

Riddick spunea...

Nu-mi dau seama ce urma să acopere "Operaţiunea Sorina" (prin mediatizare), probabil "aranjarea" congresului PSD.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Pleşu, 2002: "Criteriul unificării e, însă, deocamdată, unul predominant economic şi financiar. Europa unită e - sau tinde să fie - o piaţă bine organizată. Se imaginează o sumedenie de facilităţi comerciale, monetare, vamale, care să facă viaţa întreprinzătorilor mai uşoară şi pe aceea a europenilor mai geometrică. Încercarea nu e lipsită de interes şi a dat deja rezultate semnificative. Întrebarea care se pune e în ce măsura această reformă mai curând administrativă e la înălţimea proiectului politic şi spiritual numit "unificarea europeană".

Postări populare (nu P.P.E. !):