23 iunie 2019

O altă latură, la fel de importantă


Deocamdată doar o ipoteză, dar care nu anulează faptele. Dacă se adevereşte însă că a fost "o servită", lucrurile stau mult mai grav decât credem noi.

Sorina este (etnic) "romă" ţigancă. Printre protestatari am zărit şi ţigani, însă mult sub media demografică (cea locală, mai mare decât cea naţională). Este bine că lumea protestează, dar persistenţa protestului nu mi se pare "naturală", pare ceva cultivat, stimulat. Sau din cauza mediatizării ies încă oamenii? Hmmm. Participarea la referendumul pro-familie din octombrie 2018 a fost la Baia de Aramă de 29,17%, doar cu puţin mai mare decât cea naţională (de 21,1%). 

Am observat ceva, mai dinainte. ONG-urile "rome" (dar şi celelalte), care roiau în jurul PSD (şi le mergea biiine...), de la o vreme părăsiseră "PSDragnea". Doar intrând la pagina lor Facebook sau la site vedeai că au primit alte ordine (fiindcă nu "sunt ale PSD-ului", telecomanda-i în altă parte).

Eroarea principală a lui Tociu este că-i consideră pe toţi cei indignaţi de incident, drept "naţionalişti". Siteul Sabotorii Gorjului, cel mai activ în mediatizare, este anti-PSD (element favorabil validării "ipotezei").
*  *  *


Naționaliștii români au ajuns așa de varză încât aleg să lupte pentru drepturile unui copil rrom în loc să afirme dreptul familiilor de români de a primi în îngrijire sau adopție un copil român.
Să reciți din doctrina naționalistă și să te comporți ca un soroșist - asta înseamnă să fii analfabet funcțional!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2551627674848696&set=a.370899632921522

3 comentarii :

Gabriel spunea...

Dezgustător. Sa vezi într-o biata orfană speriata și chinuita o "romă" care nu merita a fi apărată. Nu știu cine are dreptate în toată povestea. Sigur Sorina și sigur nu Țociu, in rest nu stiu. Mă tem ca Țociu ăla a picat testul omeniei. Daca ăștia ne sunt naționaliștii, zic pas.

Riddick spunea...

Nu ştiu prea multe despre Tociu, dar fiind în anturajul fraţilor Roncea, agenţi sub acoperire ai "serviciilor" şi agenţi provocatori, îl pun în aceeaşi categorie.

Adică, unii care sabotează şi compromit Mişcarea ("Partida") Naţională. Se camuflează prin exces de zel dar tocmai asta-i dă de gol.

Riddick spunea...

Nu-mi dau seama ce urma să acopere "Operaţiunea Sorina" (prin mediatizare), probabil "aranjarea" congresului PSD.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Silviu Prigoană, 2011 (este de acord cu eliminarea caracterului naţional al statului, susţinută de UDMR): "Acest lucru se întâmplă în toate statele europene. În toate constituţiile ţărilor care au aderat la spaţiul comunitar este eliminată această poveste. Acum intrăm în comunitatea europeană şi vom fi statele europene, aşa cum există Statele Unite al Americii, asta se doreşte de fapt şi caracterul naţional trebuie să dispară, va fi naţionalitate europeană. Ei sunt americani punct şi noi trebuie să fim toţi europeni punct, fără graniţe, fără Kosovo, fără mutat graniţe mai la Braşov sau mai la Oradea".

Postări populare (nu P.P.E. !):