22 iunie 2019

Avem Barnevernet şi în România !


Jean Valjean a distribuit o postare.
12 ore

Avem Barnevernet si in Romania !
Ca doar suntem europeni si nu putem fi defazati fata de fenomenul satanist de trafic de copii .🗝🔝‼️
Dupa ce ne-au furat resursele naturale , acum au trecut la nivelul superior ,furtul rezursei umane .
Realizati ca ne-au redus la conditia subumana de cobai si fac experimente de tot felul pentru ne elimina si a elibera teritoriul ?


(la final) Ameninţare mafiotă de la unul dintre "mascaţi" către fiul (soţul?) asistentei maternale: "Cavalere, cred că nu filmezi, tată!" Ce şi-or fi zis (ei toţi, toată "echipa"), "ăştia-s oameni simpli, nu vor face probleme".

Filmare "completă":

4 comentarii :

Riddick spunea...

Se tot cer rapoarte, dar hotărârea judecătorească de adopţie nu poate fi atacată şi desfiinţată? Adică, "mers la rădăcină". Există cale de atac aici? S-a ieşit din termen? Autorităţile ţin linia "ne documentăm ce-a fost acolo, lăsăm copilul să plece, monitorizăm noua 'familie' şi poate vom lua cândva o hotărâre după ce vedem ce se va mai întâmpla".

"Atât timp cât familia va fi în România noi vom face această monitorizare, iar când se va deplasa în SUA, avem o instituţie similară cu care avem încheiat un acord de colaborare şi cu siguranţă vom face această monitorizare şi dacă situaţia va şchiopăta, cu siguranţă voi informa opinia publică."
https://jurnalul.antena3.ro/stiri/politica/budai-am-cerut-un-raport-de-la-dgaspc-cel-mai-important-acum-e-sa-ne-ocupam-de-starea-copilului-813723.html

"Vom informa", dar... "se" va şi acţiona?! Acolo alţii vor stabili cum este, nu nemijlocit autorităţile române, atenţie mare. Problema reală este că instituţia care (care?) reprezintă juridic minorul (el neavând capacitate procesuală) nu-l reprezintă real, şi după toate aparenţele, nici nu are de gând să o facă. "Lege"? Şi cu sufletul copilului cum rămâne? Indiferent cum şi-a format el acum opţiunea, "influenţat" sau nu, i se impune trecerea printr-o traumă fiindcă "aşa-i legea". De parcă ar fi un bun la partaj sau la o executare silită.

Riddick spunea...

Haştagii precum Lucian Mîndruţă sunt preocupaţi că ar ieşi şifonat "Occidentul", în urma opiniilor pe marginea nefericitului episod. Deci pentru ei "ăsta-i fenomenul negativ", aici.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1307741176042193&set=a.258038214345833

Riddick spunea...

Nu-i clar al cui este imobilul (locaţie DGASPC?) dar nu se pot invoca "condiţiile materiale precare în care minora trăieşte".

Riddick spunea...

De urmărit comentariile. (Deocamdată), peste 5000 de Like-uri, 30.000 de distribuiri şi peste 4600 de comentarii.

https://www.facebook.com/sabotorii/videos/477372766353952/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Pleşu, 2002: "Criteriul unificării e, însă, deocamdată, unul predominant economic şi financiar. Europa unită e - sau tinde să fie - o piaţă bine organizată. Se imaginează o sumedenie de facilităţi comerciale, monetare, vamale, care să facă viaţa întreprinzătorilor mai uşoară şi pe aceea a europenilor mai geometrică. Încercarea nu e lipsită de interes şi a dat deja rezultate semnificative. Întrebarea care se pune e în ce măsura această reformă mai curând administrativă e la înălţimea proiectului politic şi spiritual numit "unificarea europeană".

Postări populare (nu P.P.E. !):