03 septembrie 2018

"Minutul şi scorul"


Un comentariu de pe net care descrie perfect "etapa":
[...] PSD a inteles ca e in pericol de moarte la propriu dar ca mai are o carte de jucat. Asa ca a inceput sa aspire banii agresiv din toate directiile pe care i-au directionat pe 2 directii principale. La export spre Trump prin importuri masive de arme la intern spre populatie prin indexari de pensii si salarii cu nemiluita. Costurile as zice ca vor fi uriase dar justificate in miza de totul sau nimic care se joaca.

Pe partea ailalta progresistii au contraatacat prin ROBOR si scumpiri de preturi pentru a limita efectele campaniei "winning hearts and minds" dusa de PSD. In plus duc un razboi informational de incarcare emotionala a oamenilor de bine in care PSD e ceva subuman care merita doar m..e si care poate fi haituit pe strazi si piete in uralele multimii.

10 August a fost doar o etapa de pregatire. Oamenii de bine au avut un meci de etapa sa se obisnuiasca cu conditiile. S-a mai lucrat si moralul structurilor de forta ramane sa vedem urmatoarele meciuri.
PSD încearcă ceva dar câtă vreme nu iese decisiv din mocirla blairisto-progresistă-eurosocialistă şi se mai raportează la Factorul Extern în loc să ia seama la ce zic şi ce vor românii, degeaba.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: