07 ianuarie 2018

Demult am zis că unele "birouri cu IT-işti" fac altceva


Dincolo de bula imobiliară şi de clişeele cu "geniile IT-istice RO"... Cine dracu' populează atâţia mii de mp de birouri de plimbat hârtii, şi câte "firme" sub acoperire fac treabă pentru Statul Paralel Global? Că doar n-om crede că ăia de la Facebook le-au dat "cheia" că i-au văzut pe ăştia băieţi frumoşi?! Trebuie legiferată interzicerea firmelor sub acoperire şi a acoperiţilor în presă şi justiţie. Ăsta trebuie să devină un criteriu principal de selecţie pentru partide şi politicieni, în vederea votării. Susţinuţi susţinătorii, ocoliţi binomiştii (n-am mai scris şi "demascaţi şi anchetaţi agenţii străini", că reieşea destul de clar pasul doi).


6 comentarii :

Anonim spunea...

Cine crede ca globalistii ar putea sa renunte la planurile lor satanice sau sa se inmoaie de mila vazind opozitia muritorilor de rind, se inseala. Fara o revolutie singeroasa, cu sute de mii sau milioane de morti, ca in vremurile de altadata, fara regi, presedinti si bancheri miliardari spinzurati de copacii de pe marginea drumurilor, trenul globalismului nu se va opri. Daca esti putin atent iti dai seama ca libertatea de exprimare a fost aproape sugrumata atit in UE cit si in America de Nord, mai ales dupa 11 septembrie 2001, iar controlul populatiei e deja extrem de strins. A mai ramas foarte putin din libertatea de exprimare de altadata si lucrul asta e grav fiindca, daca nu ai libertate de exprimare, nu poti sa descrii problemele. Iar daca nu poti nici macar sa le descrii, nu poti nici sa te asociezi cu altii pentru a le rezolva. Ne gasim intr-o situatie asemanatoare cu perioada de dupa 1945 din Romania cind, in 3-4 ani, in pas alert, romanii au fost deposedati de absolut tot ce aveau (bani, aur, pamint, case, proprietati, fabrici, ateliere, unelte agricole, animale, tot-tot-tot). DAR primele lucruri pe care le-au pierdut au fost, in ACEASTA ordine:
1. Armele si dreptul de a detine arme.
2. Liberatea de exprimare.

Ajunsi in punctul asta, oamenii sint sclavi (oamenii liberi au avut totdeauna arme si libertate de exprimare, sclavii niciodata), deja opozitia populara nu mai e posibila decit sub forma unor razvratiri sinucigase impotriva dictaturii instaurate, cum a fost revolutia din Ungaria din 1956.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Vorba unuia, pe net: "Luat la rând birou cu birou (prin sedii) şi prrrprrrprrr - prrrprrrprrr acolo, la faţa locului".

Riddick spunea...

Ce spectacol cu atârnare de felinare... trebuie "viteză şi debit", nu-i timp de prosteală.

Anonim spunea...

Facebook e o afacere privata, care comercializeaza datele personale ale utilizatorilor si nu raspunde in fata nimanui pentru felul in care isi prelucreaza, ambaleaza si scoate la vinzare marfa.

Cind esti nemultumit de calitatea unui produs sau a unui serviciu al unei companii private, PE CARE L-AI PLATIT, nu il mai cumperi sau anulezi abonamentul. Daca ai bani, timp si nervi tari, poti sa te adresezi justitiei si sa soliciti despagubiri.

Daca insa produsul/serviciul e gratuit, nu ai ce si nici cui sa reclami.

Cei care protesteaza fata de felul in care sint tratati de Facebook nu realizeaza ca, in relatia cu aceasta companie, ei nu sint clienti, ci marfa. Facebook are clienti care ii platesc bani, dar astia nu sint facebookistii.

"There is no such thing as a free lunch" zic americanii. Vorba e arhicunoscuta, toti sintem de acord ca asa e, dar, cind vine vorba de practica, parca unora le ia necuratul mintile si se reped cu capul inainte, ca oile.

Daca am inteles bine, de citva timp au introdus cenzura folosindu-se de mii de oameni din toata lumea. Si youtube a anuntat zilele trecute ca angajeaza inca vreo 9000 de cenzori-gardieni. Nu stiu daca acesti oengisti, insi fara nici o calificare/meserie adevarata (bolsevicii nu tot dintre cei mai cretini romani si-au recrutat activistii, securistii si militienii?), sint platiti de Zuck sau sint finantati discret de filantropii vremurilor noi, ori, mai rau, e vorba de secaturi securistice platite chiar din banii nostri, dar ce se intimpla IN MOD AUTOMAT atunci cind imparti o comunitate in doua grupuri (detinuti si gardieni) am vazut in Das Experiment, filmul inspirat de intimplarile incredibile provocate de Stanford Univ. prison psychology experiment (psychology professor Philip Zimbardo).

Altfel, situatia e de un ridicol imens. Sute de milioane de oameni ii ofera GRATUIT lui Zuckerberg o multime de date personale, plus informatii despre activitatea lor cotidiana si primesc la schimb margele de sticla si butoane de plastic virtual, frumos colorate, adica un coltisor in internet in care sa-si afirme personalitatea si sa se autoamageasca ca isi satisfac nevoile de stima, respect, consideratie, admiratie etc. de care nu au parte in viata reala. Smecherul transforma in miliarde de dolari, vinzindu-le oricui vrea sa le cumpere, datele personale obtinute gratuit si fara nici un efort de la sute de milioane de oameni din toata lumea. Nu cred ca e greu sa ne imaginam cine ar putea fi principalii lui clienti, unii dintre ei cu buget nelimitat incepind din ziua de 12 septembrie 2001.

Daca eu le-as cere "clientilor" lui Zuck sa-mi trimita si mie prin email datele personale pe care i le-au oferit deja acestuia, cred ca i-ar pufni risul. Cum sa ii dai unui necunoscut toate informatiile astea?!

Lui Zuck i le-au dat.

Daca serviciile secrete le-ar cere sa raporteze zilnic ce au mai facut si ce le mai trece prin cap, ar protesta impotriva instaurarii dictaturii si a statului politienesc.

Lui Zuck ii spun si ce au visat in noaptea trecuta.

P.S. Parerea lui Zuck despre facebookisti (dialog cu un prieten de-al lui pe vremea cind era student si testa Facebook):

Zuck: Yeah so if you ever need info about anyone at Harvard, just ask.
Zuck: I have over 4,000 emails, pictures, addresses, SNS
Friend: What? How’d you manage that one?
Zuck: People just submitted it. I don’t know why. They “trust me”
Zuck: Dumb f*cks

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Am o experienţă ne-fastă cu Facebook. Recunosc că-l utilizez în silă şi... la minim.

Zisese bine Matt Drudge acum aproape zece ani: "Aveţi grijă (cu Google, etc.), intraţi într-un mediu pe care nu-l controlaţi, aşa că mai bine-ar fi să creăm propriul nostru mediu online".

Riddick spunea...

2015, dar mai spusese şi mai-nainte...


DRUDGE: FACEBOOK, TWITTER ‘INTERNET GHETTOS’ DESIGNED TO DEMORALIZE INDIVIDUALS
Corporate-controlled social media killing open range of ideas on Internet, Drudge says

https://www.infowars.com/drudge-facebook-twitter-internet-ghettos-designed-to-demoralize-individuals/


Matt Drudge Interview

Matt Drudge, creator of the influential alternative media, news aggregating site, DrudgeReport.com. He’s got more readers of politics and news than Facebook, Washington Post and the New York Times. His Drudge Report is known as being so influential, it can push a story to #1 by itself.

He started the Drudge Report as an email based newsletter in his little apartment in Los Angeles, CA before there was any “social networks” or Facebook, Youtube, Twitter, Instagram etc. Today his website (which aggregates and shares headline links to all kinds of media sites and journalism articles and reports) gets millions of views monthly.

“I’m not on Facebook. I don’t do the “socials”… I’ve got the little Twitter thing but I think that’s even disgusting.”

“I was there before Facebook. I was there before CNN.com. I was there before mostly all of them.”

“I have a very clear perception of what the Internet is, in my mind. I’m free. I’m not defined by what THEY tell me the Internet is.”

“There a lot of corporate makeover of the Internet that I have not adapted to.”

“I am not a part of that system. I am a free thinker, I am an American. I’m very concerned with what’s happening.”

“I’ve learned how to take care of myself and detach from emotionally from outcomes.”

“I’ve have remained completely independent from all of them.”

http://www.attractionlistbuilding.com/matt-drudge-interview/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: