07 ianuarie 2018
Demult am zis că unele "birouri cu IT-işti" fac altceva
Dincolo de bula imobiliară şi de clişeele cu "geniile IT-istice RO"... Cine dracu' populează atâţia mii de mp de birouri de plimbat hârtii, şi câte "firme" sub acoperire fac treabă pentru Statul Paralel Global? Că doar n-om crede că ăia de la Facebook le-au dat "cheia" că i-au văzut pe ăştia băieţi frumoşi?! Trebuie legiferată interzicerea firmelor sub acoperire şi a acoperiţilor în presă şi justiţie. Ăsta trebuie să devină un criteriu principal de selecţie pentru partide şi politicieni, în vederea votării. Susţinuţi susţinătorii, ocoliţi binomiştii (n-am mai scris şi "demascaţi şi anchetaţi agenţii străini", că reieşea destul de clar pasul doi).
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO
Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."
Postări populare:
-
Adrian Severin, europarlamentar din România : "Nu mă ascund şi voi repeta mereu această formulă, a Statelor Unite ale Europei...
-
Un articol ceva mai vechi (25 mai 2010), dar foarte actual. Scris de Leon de Winter în Der Spiegel , traducerea - Presseurop : T...
-
"Nu ştiu unde se poate duce cursul şi nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Îngheţarea acordului cu FMI, cuplată cu o eventuală...
-
Agenţia Naţională de Integritate reconfirmă actul de constatare a incompatibilităţii lui Mircea Dinescu ca membru al CNSAS. Să vedem c...
-
PNL a lansat, vineri, la nivelul Bucureştiului o campanie privind redresarea economică ce va începe luni şi se va încheia pe 1 septembri...
-
Precizări ale Administraţiei Prezidenţiale cu privire la desemnarea preşedintelui Traian Băsescu ca membru de onoare al Academiei Oamenilor...
-
..pentru care este bine că nu avem la guvernare coaliţia roşie PSDNL : Ion Iliescu : Eu aş fi împotrivă Iliescu a fost întrebat cum c...
-
Atunci au fost lichidaţi o parte din tartorii regimului Carol II. Nu "politicieni", cum spune propaganda (au fost doar cinci dint...
-
M-am bucurat foarte când panaramei de M.Dinescu i s-a interzis azi, accesul la microfon, în timpul unui miting electoral al lui Traian Băs...
6 comentarii :
Cine crede ca globalistii ar putea sa renunte la planurile lor satanice sau sa se inmoaie de mila vazind opozitia muritorilor de rind, se inseala. Fara o revolutie singeroasa, cu sute de mii sau milioane de morti, ca in vremurile de altadata, fara regi, presedinti si bancheri miliardari spinzurati de copacii de pe marginea drumurilor, trenul globalismului nu se va opri. Daca esti putin atent iti dai seama ca libertatea de exprimare a fost aproape sugrumata atit in UE cit si in America de Nord, mai ales dupa 11 septembrie 2001, iar controlul populatiei e deja extrem de strins. A mai ramas foarte putin din libertatea de exprimare de altadata si lucrul asta e grav fiindca, daca nu ai libertate de exprimare, nu poti sa descrii problemele. Iar daca nu poti nici macar sa le descrii, nu poti nici sa te asociezi cu altii pentru a le rezolva. Ne gasim intr-o situatie asemanatoare cu perioada de dupa 1945 din Romania cind, in 3-4 ani, in pas alert, romanii au fost deposedati de absolut tot ce aveau (bani, aur, pamint, case, proprietati, fabrici, ateliere, unelte agricole, animale, tot-tot-tot). DAR primele lucruri pe care le-au pierdut au fost, in ACEASTA ordine:
1. Armele si dreptul de a detine arme.
2. Liberatea de exprimare.
Ajunsi in punctul asta, oamenii sint sclavi (oamenii liberi au avut totdeauna arme si libertate de exprimare, sclavii niciodata), deja opozitia populara nu mai e posibila decit sub forma unor razvratiri sinucigase impotriva dictaturii instaurate, cum a fost revolutia din Ungaria din 1956.
=== TORLAND ===
Vorba unuia, pe net: "Luat la rând birou cu birou (prin sedii) şi prrrprrrprrr - prrrprrrprrr acolo, la faţa locului".
Ce spectacol cu atârnare de felinare... trebuie "viteză şi debit", nu-i timp de prosteală.
Facebook e o afacere privata, care comercializeaza datele personale ale utilizatorilor si nu raspunde in fata nimanui pentru felul in care isi prelucreaza, ambaleaza si scoate la vinzare marfa.
Cind esti nemultumit de calitatea unui produs sau a unui serviciu al unei companii private, PE CARE L-AI PLATIT, nu il mai cumperi sau anulezi abonamentul. Daca ai bani, timp si nervi tari, poti sa te adresezi justitiei si sa soliciti despagubiri.
Daca insa produsul/serviciul e gratuit, nu ai ce si nici cui sa reclami.
Cei care protesteaza fata de felul in care sint tratati de Facebook nu realizeaza ca, in relatia cu aceasta companie, ei nu sint clienti, ci marfa. Facebook are clienti care ii platesc bani, dar astia nu sint facebookistii.
"There is no such thing as a free lunch" zic americanii. Vorba e arhicunoscuta, toti sintem de acord ca asa e, dar, cind vine vorba de practica, parca unora le ia necuratul mintile si se reped cu capul inainte, ca oile.
Daca am inteles bine, de citva timp au introdus cenzura folosindu-se de mii de oameni din toata lumea. Si youtube a anuntat zilele trecute ca angajeaza inca vreo 9000 de cenzori-gardieni. Nu stiu daca acesti oengisti, insi fara nici o calificare/meserie adevarata (bolsevicii nu tot dintre cei mai cretini romani si-au recrutat activistii, securistii si militienii?), sint platiti de Zuck sau sint finantati discret de filantropii vremurilor noi, ori, mai rau, e vorba de secaturi securistice platite chiar din banii nostri, dar ce se intimpla IN MOD AUTOMAT atunci cind imparti o comunitate in doua grupuri (detinuti si gardieni) am vazut in Das Experiment, filmul inspirat de intimplarile incredibile provocate de Stanford Univ. prison psychology experiment (psychology professor Philip Zimbardo).
Altfel, situatia e de un ridicol imens. Sute de milioane de oameni ii ofera GRATUIT lui Zuckerberg o multime de date personale, plus informatii despre activitatea lor cotidiana si primesc la schimb margele de sticla si butoane de plastic virtual, frumos colorate, adica un coltisor in internet in care sa-si afirme personalitatea si sa se autoamageasca ca isi satisfac nevoile de stima, respect, consideratie, admiratie etc. de care nu au parte in viata reala. Smecherul transforma in miliarde de dolari, vinzindu-le oricui vrea sa le cumpere, datele personale obtinute gratuit si fara nici un efort de la sute de milioane de oameni din toata lumea. Nu cred ca e greu sa ne imaginam cine ar putea fi principalii lui clienti, unii dintre ei cu buget nelimitat incepind din ziua de 12 septembrie 2001.
Daca eu le-as cere "clientilor" lui Zuck sa-mi trimita si mie prin email datele personale pe care i le-au oferit deja acestuia, cred ca i-ar pufni risul. Cum sa ii dai unui necunoscut toate informatiile astea?!
Lui Zuck i le-au dat.
Daca serviciile secrete le-ar cere sa raporteze zilnic ce au mai facut si ce le mai trece prin cap, ar protesta impotriva instaurarii dictaturii si a statului politienesc.
Lui Zuck ii spun si ce au visat in noaptea trecuta.
P.S. Parerea lui Zuck despre facebookisti (dialog cu un prieten de-al lui pe vremea cind era student si testa Facebook):
Zuck: Yeah so if you ever need info about anyone at Harvard, just ask.
Zuck: I have over 4,000 emails, pictures, addresses, SNS
Friend: What? How’d you manage that one?
Zuck: People just submitted it. I don’t know why. They “trust me”
Zuck: Dumb f*cks
=== TORLAND ===
Am o experienţă ne-fastă cu Facebook. Recunosc că-l utilizez în silă şi... la minim.
Zisese bine Matt Drudge acum aproape zece ani: "Aveţi grijă (cu Google, etc.), intraţi într-un mediu pe care nu-l controlaţi, aşa că mai bine-ar fi să creăm propriul nostru mediu online".
2015, dar mai spusese şi mai-nainte...
DRUDGE: FACEBOOK, TWITTER ‘INTERNET GHETTOS’ DESIGNED TO DEMORALIZE INDIVIDUALS
Corporate-controlled social media killing open range of ideas on Internet, Drudge says
https://www.infowars.com/drudge-facebook-twitter-internet-ghettos-designed-to-demoralize-individuals/
Matt Drudge Interview
Matt Drudge, creator of the influential alternative media, news aggregating site, DrudgeReport.com. He’s got more readers of politics and news than Facebook, Washington Post and the New York Times. His Drudge Report is known as being so influential, it can push a story to #1 by itself.
He started the Drudge Report as an email based newsletter in his little apartment in Los Angeles, CA before there was any “social networks” or Facebook, Youtube, Twitter, Instagram etc. Today his website (which aggregates and shares headline links to all kinds of media sites and journalism articles and reports) gets millions of views monthly.
“I’m not on Facebook. I don’t do the “socials”… I’ve got the little Twitter thing but I think that’s even disgusting.”
“I was there before Facebook. I was there before CNN.com. I was there before mostly all of them.”
“I have a very clear perception of what the Internet is, in my mind. I’m free. I’m not defined by what THEY tell me the Internet is.”
“There a lot of corporate makeover of the Internet that I have not adapted to.”
“I am not a part of that system. I am a free thinker, I am an American. I’m very concerned with what’s happening.”
“I’ve learned how to take care of myself and detach from emotionally from outcomes.”
“I’ve have remained completely independent from all of them.”
http://www.attractionlistbuilding.com/matt-drudge-interview/
Trimiteți un comentariu