07 decembrie 2017

Acum nu mai e matol :)


Serghei Mizil, revenire şi precizări la "show"-ul din 29 noiembrie, care are (până acum) peste 200 de mii de vizualizări.

Nu simt nevoia vreunei justificări faţă de eventualii pudibonzi care mi-ar reproşa că "promovez" un descendent al nomenklaturii PCR, pe un blog de dreapta. Pentru ei, "de dreapta" ar fi (şi) Troţkimăneanu, tot descendent al nomenklaturii PCR. Aşa că...


4 comentarii :

Riddick spunea...

Serghei Mizil precizează, cine are creier, Extrage !

În stilu-i caracteristic.

https://www.youtube.com/watch?v=AbtMkusVZvs

https://www.youtube.com/user/dannimara/videos

Gabriel spunea...

Sincer, după "îmbrăcați frumoşi" n-am mai ascultat, indiferent că sunt sau nu de acord cu el.

Riddick spunea...

Am remarcat "scăparea". Mergea acolo o virgulă, nu-i clar "dacă a omis-o din grabă sau dacă n-a prevăzut-o". :)

Să vezi clipul de la link, 200+ mii vizualizari pe fFacebook.

Gabriel spunea...

Sigur e un acord aiurea. Doar nu îi lăuda că sunt frumoşi şi ... îmbrăcați.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: