07 decembrie 2017

Acum nu mai e matol :)


Serghei Mizil, revenire şi precizări la "show"-ul din 29 noiembrie, care are (până acum) peste 200 de mii de vizualizări.

Nu simt nevoia vreunei justificări faţă de eventualii pudibonzi care mi-ar reproşa că "promovez" un descendent al nomenklaturii PCR, pe un blog de dreapta. Pentru ei, "de dreapta" ar fi (şi) Troţkimăneanu, tot descendent al nomenklaturii PCR. Aşa că...


4 comentarii :

Riddick spunea...

Serghei Mizil precizează, cine are creier, Extrage !

În stilu-i caracteristic.

https://www.youtube.com/watch?v=AbtMkusVZvs

https://www.youtube.com/user/dannimara/videos

Gabriel spunea...

Sincer, după "îmbrăcați frumoşi" n-am mai ascultat, indiferent că sunt sau nu de acord cu el.

Riddick spunea...

Am remarcat "scăparea". Mergea acolo o virgulă, nu-i clar "dacă a omis-o din grabă sau dacă n-a prevăzut-o". :)

Să vezi clipul de la link, 200+ mii vizualizari pe fFacebook.

Gabriel spunea...

Sigur e un acord aiurea. Doar nu îi lăuda că sunt frumoşi şi ... îmbrăcați.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):