07 decembrie 2017

Acum nu mai e matol :)


Serghei Mizil, revenire şi precizări la "show"-ul din 29 noiembrie, care are (până acum) peste 200 de mii de vizualizări.

Nu simt nevoia vreunei justificări faţă de eventualii pudibonzi care mi-ar reproşa că "promovez" un descendent al nomenklaturii PCR, pe un blog de dreapta. Pentru ei, "de dreapta" ar fi (şi) Troţkimăneanu, tot descendent al nomenklaturii PCR. Aşa că...


4 comentarii :

Riddick spunea...

Serghei Mizil precizează, cine are creier, Extrage !

În stilu-i caracteristic.

https://www.youtube.com/watch?v=AbtMkusVZvs

https://www.youtube.com/user/dannimara/videos

Gabriel spunea...

Sincer, după "îmbrăcați frumoşi" n-am mai ascultat, indiferent că sunt sau nu de acord cu el.

Riddick spunea...

Am remarcat "scăparea". Mergea acolo o virgulă, nu-i clar "dacă a omis-o din grabă sau dacă n-a prevăzut-o". :)

Să vezi clipul de la link, 200+ mii vizualizari pe fFacebook.

Gabriel spunea...

Sigur e un acord aiurea. Doar nu îi lăuda că sunt frumoşi şi ... îmbrăcați.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

- Dacă, la câțiva ani după aderare, va veni un guvern cu largă susținere electorală și va spune "vrem să ieșim din UE", va mai fi posibil acest lucru?
- Nu. N-avem încotro. Avem oare altă soluție pentru România? Ce să facem, să ne apropiem de zonele arabe, să devenim fundamentaliști islamici? Să ne slavizăm sub umbrela lui Putin și a Kremlinului? Ce să facem? Avem alt scenariu? Eu cred că nu. Vad UE ca pe o locomotivă ce se va atașa la trenul numit România, care acum merge prea încet, gâfâind. O locomotivă care va trage România din trecut și o va aduce în contemporaneitate. De aceea, să primim Noul An cu speranță și încredere, cu un oarecare fatalism gen "asta e, nu mai putem schimba nimic", și să scoatem din 2006 tot ce are el mai bun pentru fiecare dintre noi.


Postări populare (nu P.P.E. !):