09 decembrie 2017

Dacă Martalogu' a cooperat cu PCR, cum să nu coopereze urmaşii lui cu urmaşii ălora?!


Hai la groapa cu furnici! Martalogu' cărat pe un afet de tun.
Protocol furnizat de PSD-ALDE, care îşi sfidează electoratul republican
  În ziua de sâmbătă, 16 decembrie 2017, după scurta ceremonie religioasă și militară din Piaţa Palatului Regal, sicriul cu corpul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun şi va parcurge traseul până la Catedrala Patriarhală. Procesiunea se va face pe jos, iar afetul de tun va fi tras, în semn de omagiu, de un vehicul militar operațional.

Din bugetul pe 2018 lipseşte exact suma dată pe rachetele Patriot. Urmează austeritate sau împrumut FMI (sau ambele).
Consiliul Fiscal este (cel puţin în forma actuală) un instrument de control extern, dar dispune de anumite date, aşa că...
  Aproximativ 10 miliarde lei lipsesc din bugetul țării pe anul 2018, spune Consiliul Fiscal. Informația a fost dezvăluită, în excusivitate, sâmbătă, la emisiunea Income, de la Antena 3.

Poziţii contradictorii la editorialiştii Cotidianul privind transferul total al contribuţiilor pe salariat
Acum Buduca zice că "aşa e bine", dar Ilie Şerbănescu arată care-i de fapt scopul - şi-l cred!
  Nu. De trei ori nu. „Târgul“ nu este cinstit – gândesc multinaționalele, dar nu exprimă gândul în public. Nu ne place să nu mai fim libere să păcălim ANAF-ul, ca și până acum. Noi puteam întârzia cât voiam plata acelor sume pe care le datoram statului (fondului de pensii și fondului de sănătate).
Ăsta e tot scandalul transferului de contribuții sociale de la angajat la angajator. BNS ține partea marilor angajatori. Cartel Alfa, la fel. Marii angajatori de rea-credință lucrează pentru debarcarea guvernării PSD – ALDE.

România desfăşoară activităţi de apărare colectivă, nu naţională! Precizare de la Şeful Statului Major al Apărării.
  Întrebarea se dorea probabil o încununare a emoțiilor naționaliste care”animă” periodic (la momente și sărbători naționale) marile televiziuni și realizatorii lor de doi bani, iar domnul Radu Tudor aștepta probabil răspunsul”Națională”. Numai că domnul general Ciucă a răspuns, surprinzător, lăsându-l pe Tudor cu replica sub limbă, ”COLECTIVĂ”.
A urmat un moment de uluială, apoi o altă întrebare, de final, ”care este mesajul către români”, dar aproape nu a mai contat, mesajul fusese ”deliverit”. România nu mai are apărare națională, sau dacă are, aceasta nu mai primează, este subordonată apărării colective, care de fapt, adică de facto înseamnă apărarea intereselor SUA, atât a celor politice, cât și militare, economice și .. și.. legislative.

Doar în 2018 îl mai pot suspenda pe kraut - în 2019 e preşedinţia română a UE, alea-alea...
Sunt sigur că nu vor face nimic, nici măcar un candidat comun cu şanse nu vor avea (Tăriceanu, de exemplu)
  "Există și această ipoteză probabilă, pe fondul naționalismului pe care îl bănuim pentru un an care va fi un an al comemorării Marii Uniri, dar care va deveni cel mai probabil o expresie a unui naționalism xenofob, care va respinge diversitatea. Și cum Klaus Iohannis este un sas, va fi privit în acest context ca ceva străin. Intuim acum că astfel de intenții există"

Nu mai există poziţii ocupate de ISIS în Siria, şi acum nici în Irak
Cei cu care se luptă in continuare armatele siriană şi irakiană împreună cu aliaţii ruşi, iranieni, Hezbollah şi chinezi sunt - de-acum, incontestabil! - terorişti susţinuţi de UENATOIsraelSaudiArabia
  Premierul irakian Haider al-Abadi a anunțat sâmbătă ''încheierea războiului'' dus de trei ani de către forțele guvernamentale pentru a elimina organizația jihadistă Statul Islamic (SI) din Irak, relatează AFP.

PnL a preluat metoda de regionalizare băsistă, fără referendum constituţional (regiunile s-ar crea dar s-ar numi tot "judeţe", ca-n Constituţie).
 În acelaşi timp afirmă cu ipocrizie c-ar urmări "apropierea administraţiei de cetăţean" (de care PnL fuge, de fapt, nedorind referendum)
  "Actualul sistem administrativ, creat de către comuniști la mijlocul anilor ’60, și-a atins limitele, după 1990 a avantajat PSD-ul, indiferent cum s-a numit el, iar acum trebuie dat la casare, dat cu el de pământ și făcut țăndări. 20-25 de județe sunt suficiente în această etapă, urmând să aibă loc o reducere mai substanțială, fără a fi nevoiți să umblăm la Constituție, ca să introducem termenul de «regiune» (e un model pe care l-au practicat polonezii, cu voievodatele).”

"Marile" investitii străine, în perioada 1990-2015: 1% din totalul investitiilor. Capital controlat de străini: 88% din capitalul României

Străinii au aşteptat să le facă "băeţii" treaba murdară, i-au lăsat niţel la butoane si-acum le dau la cap cu DNA&Co. spre a prelua ei TOT (nu-i clar dacă oligarhii autohtoni mai pot conta ca "resurse" într-o eventuală ripostă la nivel naţional)
  În România, după 1989, prin megaescrocheria numită privatizare, a fost construită o economie oligarhică, în care 5-6% din familiile româneşti, provenite din fosta nomenclatură comunistă şi din securitate, în complicitate cu câteva mii de corporaţii străine, transnaţionale, au acaparat aproape tot capitalul utilizat în economia naţională.

A apărut Cenușiul Polonez un fost bancher, care după modelul Tudose-Grindeanu-Stolojan-Isărescu preia funcția de prim-ministru
Kaczynski a căcat demult steagu', acum e doar "o actualizare"
  Mateusz Morawiecki, noul premier polonez ( cel care o va inlocui pe Beata Szydlo), nu era nici măcar membru al partidului de la guvernare PiS in martie anul trecut, scrie Financial Times. Un an si jumatate mai tarziu, el este pe cale sa conduca executivul tarii.

Comisia de la Veneţia e un instrument europeist (globalist).

A dat o rezoluţie în doi peri care de fapt nu rezolvă nimic, dar precis Bucureştiul va găsi acum pretextul de a ieşi din "grupul anti-Ucraina"
  Ministerul Educației și Științei al Ucrainei consideră că concluzia Comisiei de la Veneția (CV, Comisia) cu privire la articolul 7 din Legea 'Despre Educație' este echilibrată și constructivă. Ministerul este gata să promoveze specificația articolului 7 în Legea 'Despre învățământul secundar general', și este de acord cu recomandarea privind prelungirea perioadei de tranziție pentru implementare.

Myth Busted: "Ardealul îi ţine-n spate pe regăţeni". FALS:

  Muntenia propriu-zisă fără Oltenia, fără Dobrogea şi fără Bucureşti (adică Regiunea Sud Muntenia, plus Brăila, Buzău şi Ilfov), realiza în 2010 un PIB mai mare decât Ardealul propriu zis, fără Banat, Crişana, Maramureş şi Satu Mare(adică Regiunea Centru plus Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj).
Muntenia propriu-zisă fără Bucureşti, producea un PIB de 93.021,9 mii lei, faţă de 90.397 mii lei cât producea Ardealul propriu-zis.
Ţara Românească (adică Muntenia plus Oltenia şi Dobrogea) fără Bucureşti realiza în 2010 un PIB de 160.544,6 mii lei, doar cu 6,33% mai mic decât fostele teritorii ungureşti (Transilvania, Banat, Crişana, Maramureş, Satu Mare) (171.395,9 mii lei).

...Ceea ce ne duce imediat la concluzia că acorduri bilaterale sau multilaterale sunt suficiente şi că UE n-are niciun rost (pentru statele acum-membre).
Sau cum vor unii - cu care ar trebui să faci doar afaceri - să se încuscrească cu tine forţat, şi să le dai pe mână şi cheile casei
  Un acord de liber-schimb între Uniunea Europeană și Marea Britanie după modelul celui existent între UE și Canada este singura opțiune realistă după ieșirea Regatului Unit din blocul comunitar în 2019, date fiind chiar cerințele Londrei, a declarat vineri negociatorul-șef al UE, Michel Barnier, transmit Reuters și dpa.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):