01 iulie 2017

Dezgustător, alarmant, dar edificator


Sicriul lui Helmut Kohl învelit cu "steagul" ueist, depus la "parlamentul" european. Nici nu mă interesează dacă s-a folosit şi steagul german, sau dacă ceremonia are loc şi la vreo instituţie de stat germană. Trecerea ştafetei (Micron)

N-au relevanţă nici elemente precum că răposatul n-a fost cu adevărat un patriot german ci un europeist (internaţionalist), sau că familia n-a fost de acord ca Merkel să rostească o cuvântare la funeralii, ori circumstanţa în care a fost plasat "steagul". 

Se induce ideea că meriţi o înaltă apreciere dacă îţi dedici viaţa "idealului european", evident dându-i prioritate în faţa intereselor propriei tale naţiuni.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Mare "patriot" si Cohn ,pardon Kohl.Crypto.Pitit bine in miscarea conservatoare si scos atunci cand trebuie.Merkel trebuie sa fie invidioasa la ea lucrurile sunt mai vizibile.Deh,si omenirea "a evoluat",este din ce in ce mai proasta/indiferenta.

Riddick spunea...

Mişcare fals-conservatoare (https://web.archive.org/web/20060615091951/http://adieu-epp.com/). Dar nici conservatorii care-şi mai zic aşa nu sunt conservatori din moment ce au votat "căsătoria" gay (Tories în Marea Britanie).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Ovidiu Nahoi, 2016 (printre iniţiatorii unui apel, "Să ne salvăm Europa!"): "Trebuie să depăşim cadrul strict naţional şi să construim un soclu politic cu adevărat european care să poată înfrunta provocările mondializării, ale modernităţii şi o democraţie renovată printre altele şi prin alegerea directă a conducătorilor Uniunii. Europa este ţara noastră, nu poate exista viitor fără o uniune politică şi fără construcţia unui nucleu dur în jurul unui Stat Unic European. Suntem gata."

Postări populare (nu P.P.E. !):